onelonelystar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 24 Σεπτεμβρίου λοιπόν το release του macOS Mojave! ανυπομονώ!!! https://www.apple.com/gr/macos/mojave-preview/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 To dark mode το περιμενω σαν τρελος. Μακαρι να μην μας ερθει με bugs οπως το ελεεινο high sierra, ακομα εχω προβληματα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 μια από τα ίδια για το dark mode!!! επειδή πήρα τα Χριστούγεννα το MBP ξεκίνησα κατευθείαν με το High Sierra, οπότε δεν ξέρω το κατά πόσο χάλια είναι σε σχέση με τα προηγούμενα.. αλλά σίγουρα θα ήθελα μερικές βελτιώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρουμε μέχρι ποια μοντέλα θα το πάρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Ξέρουμε μέχρι ποια μοντέλα θα το πάρουν; Εδω εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Άρχισαν να αποκλείονται αρκετά μοντέλα απ'ότι βλέπω. Σε iMac από 2012 και μετά. Εγώ δεν θα μπορώ να το βάλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkas1973 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, Οταν βγήκε η πρώτη beta του MOJAVE είχε κυκλοφορήσει μια λίστα με εφαρμογές που δεν δούλευαν σε αυτό, δεν λέω τις 32bit αλλά κάποιες που δουλεύουν σε high sierra. Υπάρχει μήπως πουθενα αυτή η λίστα να δούμε αν έχουν βελτιωθεί τα πράγματα? Ευχαριστώ Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τοσα χρονια χρηστης mac, εχω παρει το μαθημα μου. Ποτε δεν βαζω νεα εκδοση mac os, αν πρωτα δεν βεβαιωθω οτι παιζουν: - little snitch - tuxera ntfs Επαναλαμβανομενα προβληματα καθε χρονο. Θα περιμενω, θα μαθω αν θα παιζουν οι εκδοσεις των προγραμματων που θα μπορω να εχω διαθεσιμες, και αν παιζουν, μετα καλως να ερθει το νεο λειτουργικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, mindreader είπε Τοσα χρονια χρηστης mac, εχω παρει το μαθημα μου. Ποτε δεν βαζω νεα εκδοση mac os, αν πρωτα δεν βεβαιωθω οτι παιζουν: - little snitch - tuxera ntfs Επαναλαμβανομενα προβληματα καθε χρονο. Θα περιμενω, θα μαθω αν θα παιζουν οι εκδοσεις των προγραμματων που θα μπορω να εχω διαθεσιμες, και αν παιζουν, μετα καλως να ερθει το νεο λειτουργικο. σε tuxera υπαρχει τροπος να μην κανει auto mount καποιους δισκους σε καθε εκινηση του υπολογιστη?Το ειχα βαλει παλια αλλα δεν ειχα βρει αυτη την δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε σε tuxera υπαρχει τροπος να μην κανει auto mount καποιους δισκους σε καθε εκινηση του υπολογιστη?Το ειχα βαλει παλια αλλα δεν ειχα βρει αυτη την δυνατοτητα. Δεν το γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7beast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι τρομερό παιδιά !!! Πιο γρήγορο απο το High Sierra. Απο την 1η beta το έχω!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε τι μηχάνημα το έχεις? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από onelonelystar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidousgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω σε macbook pro του 2016 δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με το λειτουργικο ουτε με αλλες εφαρμογες Καλως να ερθει λοιπον την Δευτερα να το δουμε !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε να έρθει να το βάλουμε και εμείς !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TiMoRiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε επειδή με το high sierra σε macbrook pro 17 δεν δουλεύει όπως πρέπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα