Narayan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Όσοι θεωρείτε τα €10 υπερβολικά καλά κάνετε, μην έρθετε, θα έχουμε και περισσότερη ώρα να παίξουμε εμείς οι υπόλοιποι 😎 1 4
haris_216 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ότι λέει ο nvel Καμία, μα απολύτως καμία, σχέση δεν έχει η συντήρηση και το κόστος λειτουργίας (και αγοράς βέβαια) των arcade σε σχέση με τα φλιπεράκια. Κινητά μέρη που σημαίνουν φθορές, λάστιχα που σημαίνουν αντικαταστάσεις και τόσα άλλα. Ακόμα και η κατανάλωση ηλεκτρικού είναι πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με τα ουφάκια.
pontez2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαιρετική πρωτοβουλία και φθηνό εισητήριο. Πας στο Μαντουρονταμ για παράδειγμα και πληρωνεις 14 ευρω για να δεις μια πόλη σε μικρογραφία. Δε λέω, εξαιρετική δουλειά, αλλά εδω, πέρα από τη μουσειακή αξία όλων των εκθεμάτων...μπορείς να παίξεις κιόλας. Να λίώσεις πάνω τους!!!Να γνωρίσεις κόσμο!!! Oργανωτικά ακολουθεί τον τύπο του "διάδρομου" ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα εκθέματα, ενω παρατηρώ οτι σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιεί το μοντέλο της "νησίδας" όπου στο κέντρο δεσπόζει ένα σπάνιο έκθεμα. Με ενδιαφέρει να μάθω (όποιος γνωρίζει) τον τρόπο χρηματοδότισής του, αν έχει μουσειολόγο ως υπεύθηνο και αν έχει ενταχθεί στο icom. Ειναι δηλαδή μουσείο ή εκθεσιακός χώρος ψυχαγωγείας; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από pontez2 1
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τα 10€ δεν είναι πολλά για αυτούς που θα παίξουν με τις ώρες, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και ένα εισιτήριο για αυτούς που θέλουν να περάσουν λίγη ώρα παίζοντας, που ίσως είναι και περισσότεροι. Πχ 2€ τα 10 - 20 λεπτά. 1
pontez2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα που το ψάχνω περισσότερο, μου φαίνεται ως εξαιρετικη επιχειρηματικη ιδέα. Τοποθεσία απίστευη, κάτω απο την ακρόπολη που ειναι τουριστικό πέρασμα, απευθήνεται σε όλες τις ηλικίες κτλ. Βέβαια περισσότερο ως πολυχωρος ψυχαγωγίας μου κάνει και όχι ως μουσείο, αλλά λιγη σημασία έχει. Πολυ πιασάρικο και εντελως out of the box Απ΄όπου και αν το πιάσεις, οι τυποι ειναι παράδειγμα προς μιμηση. Mπράβο!
nvel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 ως επιχείρηση έχει μεγάλο κόστος επένδυσης λόγω της αγοράς και κυρίως της αρχικής συντήρησης για να γίνουν λειτουργικά τα τραπέζια, μακάρι να φέρει κέρδη. όλα τα αντίστοιχα μουσεία έτσι είναι
opera Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Επιτρέπεται το TILT άρισμα άραγε,τα σηκώναμε στον αέρα τα ρημάδια. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, villasg είπε Φωτισμος σαλας - ενοίκια - πάγια έξοδα γιατι ειναι επιχείρηση ισως ? ? Ρώτησα για το κομμάτι της κατανάλωσης ενέργειας. Το οτι απαιτείται συντήρηση και για άλλα πράγματα όπως εξαρτήματα, μηχανικά μέρη το έχω καταλάβει.
Edel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Επιτέλους θα βάλω Windows 10!!!!!! Αρκετά με το space cadet Ευχαριστώ τον OP για την ενημέρωση!!!!!!!!!
CheOnWeb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 22 hours ago, opera said: Επιτρέπεται το TILT άρισμα άραγε,τα σηκώναμε στον αέρα τα ρημάδια. 😄 Προφανώς όχι. Το θέμα ήταν πάντα το περιθώριο που έχεις, πριν κάνει tilt. Κάποια είχαν χαλασμένο μηχανισμό, τα κάναμε βόλτα στο μαγαζί. 😜
villasg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου ειναι πληρως λειτουργικα θα λειτουργουν και οι παγιδες του tilt , μια τυπου εκρεμες και μια μπαλα πανω σε ραγες για το σηκωμα Οταν κουνησεις ακουμπα το βαριδι στον κυκλο κλεινει κυκλωμα και TILT Οταν το σηκωσεις η μπαλα πατα το διακοπτη στο τελος της ραγας και TILT Εδω διακρινετε πως γυνεται η ρυθμιση της ευαισθησίας μεσω βιδώματος - ξεβιδώματος ( πανω κατω ) του κώνου 2 σε 1 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από villasg 10
dukepapass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω παθει πλακα με το ολο εγχείρημα σε αλλες χωρες εχουν τετοιες αιθουσες και με arcade και με pinball αμερικη ας πουμε. Τωρα οσο αναφορά το εισιτήριο και με ολα τα παραπανω προαναφερθέντα κόστη ρεύματα ενοικίαση χώρου φπα και ολα τα συναφή καλα ειναι αν θες να πας πχ 2 φορες το μηνα........... Τωρα αν θες να πας περισσότερες φόρες για 1 ωρα ας πουμε δεν λεει εκτός αν κανουν κατι σαν member με διαφορετικές τιμές βαση ώρας η κατι οπως σε αλλα club. Κατι που θα ηθελα να παρατηρήσω ειναι οτι δεν εχουν τίποτα ντουλαπάκια με κλειδι σε περίπτωση που θες να αφήσεις τιποτα πράγματα για να μην τα εχεις έννοια σε περίπτωση που κατσεις αρκετη ωρα και δεν μπορεις να εχεις το νου σου σε αυτά.
ababapanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεθαβω το θέμα γιατί ήρθα Αθήνα και το μουσείο είναι κλειστό στην σελίδα τους στο fb έχουν να δώσουν σημάδια ζωής πάνω από 2 χρόνια. Μάλλον έκλεισε οριστικά; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από ababapanos
Xejolontas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Άλλος ένας εντερπρενουερ Έλληνας Σου λέει θα αγοράσω 50 μηχανάκια, θα κάθομαι εγώ, και θα έρχονται τα κορόιδα να μου δίνουν 10ευρω Αμ δε 1 1
haris_216 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Άλλος ένας εντερπρενουερ Έλληνας Σου λέει θα αγοράσω 50 μηχανάκια, θα κάθομαι εγώ, και θα έρχονται τα κορόιδα να μου δίνουν 10ευρω Αμ δε Ίσως το 10ευρο να είναι πλέον απαγορευτικό για πολλούς λόγω συγκυριών Τα "50 μηχανάκια" όμως είναι μια επένδυση να τα αγοράσεις. Όπως και το να στήσεις/λειτουργήσεις το όλο μαγαζί. Άρα μην το λες τόσο απαξιωτικά. Είναι μία ιδέα. Μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι. Αλλά σίγουρα δεν είναι προσέγγιση του "πέσε πίτα να σε φάω" που έχουν διάφοροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις