Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι θεωρείτε τα €10 υπερβολικά καλά κάνετε, μην έρθετε, θα έχουμε και περισσότερη ώρα να παίξουμε εμείς οι υπόλοιποι 😎

• Like 1
  • Thanks 4
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι λέει ο nvel

Καμία, μα απολύτως καμία, σχέση δεν έχει η συντήρηση και το κόστος λειτουργίας (και αγοράς βέβαια) των arcade σε σχέση με τα φλιπεράκια.

Κινητά μέρη που σημαίνουν φθορές, λάστιχα που σημαίνουν αντικαταστάσεις και τόσα άλλα. Ακόμα και η κατανάλωση ηλεκτρικού είναι πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με τα ουφάκια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετική πρωτοβουλία και φθηνό εισητήριο.

Πας στο Μαντουρονταμ για παράδειγμα και πληρωνεις 14 ευρω για να δεις μια πόλη σε μικρογραφία. Δε λέω, εξαιρετική δουλειά, αλλά εδω, πέρα από τη μουσειακή αξία όλων των εκθεμάτων...μπορείς να παίξεις κιόλας. Να λίώσεις πάνω τους!!!Να γνωρίσεις κόσμο!!!

Oργανωτικά ακολουθεί τον τύπο του "διάδρομου" ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα εκθέματα, ενω παρατηρώ οτι σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιεί το μοντέλο της "νησίδας" όπου στο κέντρο δεσπόζει ένα σπάνιο έκθεμα.

Με ενδιαφέρει να μάθω (όποιος γνωρίζει) τον τρόπο χρηματοδότισής του, αν έχει μουσειολόγο ως υπεύθηνο και αν έχει ενταχθεί στο icom. Ειναι δηλαδή μουσείο ή εκθεσιακός χώρος ψυχαγωγείας; 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ.

Τα 10€ δεν είναι πολλά για αυτούς που θα παίξουν με τις ώρες, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και ένα εισιτήριο για αυτούς που θέλουν να περάσουν λίγη ώρα παίζοντας, που ίσως είναι και περισσότεροι. Πχ 2€ τα 10 - 20 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που το ψάχνω περισσότερο, μου φαίνεται ως εξαιρετικη επιχειρηματικη ιδέα. 
Τοποθεσία απίστευη, κάτω απο την ακρόπολη που ειναι τουριστικό πέρασμα, απευθήνεται σε όλες τις ηλικίες κτλ.

Βέβαια περισσότερο ως πολυχωρος ψυχαγωγίας μου κάνει και όχι ως μουσείο, αλλά λιγη σημασία έχει.

Πολυ πιασάρικο και εντελως out of the box
Απ΄όπου και αν το πιάσεις, οι τυποι ειναι παράδειγμα προς μιμηση. Mπράβο!

Δημοσ.

ως επιχείρηση έχει μεγάλο κόστος επένδυσης λόγω της αγοράς και κυρίως της αρχικής συντήρησης για να γίνουν λειτουργικά τα τραπέζια, μακάρι να φέρει κέρδη.

όλα τα αντίστοιχα μουσεία έτσι είναι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, villasg είπε

Φωτισμος σαλας - ενοίκια - πάγια έξοδα γιατι ειναι επιχείρηση ισως ? ? 

Ρώτησα για το κομμάτι της κατανάλωσης ενέργειας. Το οτι απαιτείται συντήρηση και για άλλα πράγματα όπως εξαρτήματα, μηχανικά μέρη το έχω καταλάβει.

Δημοσ.
22 hours ago, opera said:

Επιτρέπεται το TILT άρισμα άραγε,τα σηκώναμε στον αέρα τα ρημάδια.

😄
Προφανώς όχι. Το θέμα ήταν πάντα το περιθώριο που έχεις, πριν κάνει tilt. Κάποια είχαν χαλασμένο μηχανισμό, τα κάναμε βόλτα στο μαγαζί. 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου ειναι πληρως λειτουργικα θα λειτουργουν και οι παγιδες του tilt , μια τυπου εκρεμες και μια μπαλα πανω σε ραγες για το σηκωμα

Οταν κουνησεις ακουμπα το βαριδι στον κυκλο κλεινει κυκλωμα και TILT

RCDAgoK.jpg

Οταν το σηκωσεις η μπαλα πατα το διακοπτη στο τελος της ραγας και TILT

BeGv0Yu.jpg

Εδω διακρινετε πως γυνεται η ρυθμιση της ευαισθησίας μεσω βιδώματος - ξεβιδώματος ( πανω κατω ) του κώνου

PHTW92H.jpgpAfVjDa.jpg

2 σε 1

NggNrb9.jpg

Επεξ/σία από villasg
  • Like 10
Δημοσ.

Εχω παθει πλακα με το ολο εγχείρημα σε αλλες χωρες εχουν τετοιες αιθουσες και με arcade και με pinball αμερικη ας πουμε. Τωρα οσο αναφορά το εισιτήριο και με ολα τα παραπανω προαναφερθέντα κόστη ρεύματα ενοικίαση χώρου φπα και ολα τα συναφή καλα ειναι αν θες να πας πχ 2 φορες το μηνα...........

Τωρα αν θες να πας περισσότερες φόρες για 1 ωρα ας πουμε δεν λεει εκτός αν κανουν κατι σαν member με διαφορετικές τιμές βαση ώρας η κατι οπως σε αλλα club.

Κατι που θα ηθελα να παρατηρήσω ειναι οτι δεν εχουν τίποτα ντουλαπάκια με κλειδι σε περίπτωση που θες να αφήσεις τιποτα πράγματα για να μην τα εχεις έννοια σε περίπτωση που κατσεις αρκετη ωρα και δεν μπορεις να εχεις το νου σου σε αυτά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεθαβω το θέμα γιατί ήρθα Αθήνα και το μουσείο είναι κλειστό στην σελίδα τους στο fb έχουν να δώσουν σημάδια ζωής πάνω από 2 χρόνια. Μάλλον έκλεισε οριστικά;

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Άλλος ένας εντερπρενουερ Έλληνας

Σου λέει θα αγοράσω 50 μηχανάκια, θα κάθομαι εγώ, και θα έρχονται τα κορόιδα να μου δίνουν 10ευρω

Αμ δε

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Άλλος ένας εντερπρενουερ Έλληνας

Σου λέει θα αγοράσω 50 μηχανάκια, θα κάθομαι εγώ, και θα έρχονται τα κορόιδα να μου δίνουν 10ευρω

Αμ δε

Ίσως το 10ευρο να είναι πλέον απαγορευτικό για πολλούς λόγω συγκυριών

Τα "50 μηχανάκια" όμως είναι μια επένδυση να τα αγοράσεις. Όπως και το να στήσεις/λειτουργήσεις το όλο μαγαζί.

Άρα μην το λες τόσο απαξιωτικά.

Είναι μία ιδέα. Μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι. Αλλά σίγουρα δεν είναι προσέγγιση του "πέσε πίτα να σε φάω" που έχουν διάφοροι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...