villasg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το διάβασα και ψάρωσα , θυμήθηκα και τις συζητήσεις στο νημα Υπάρχουν ακόμα ουφαδικα; και ειπα να κανω μια ενημερωση http://www.athenspinballmuseum.com/ https://www.athensvoice.gr/life/urban-culture/city-vibes/475172_paixe-fliper-osi-ora-thes ©Θανάσης Καρατζάς Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από villasg 5 7
keravnos21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει 10 ευρω δεν ειναι δωρεαν, παντως καλη φαση θα περασω μια βολτα οποτε μπορω .
villasg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, keravnos21 είπε Εχει 10 ευρω δεν ειναι δωρεαν, παντως καλη φαση θα περασω μια βολτα οποτε μπορω . ΝΑι αλλα για οση ωρα θες παιζεις , δεν νομιζω να ειναι απαγορευτικο το ποσο αυτο
opera Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι ρε φούστη μου τώρα που έφυγα από το λεκανοπέδιο!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, villasg είπε ΝΑι αλλα για οση ωρα θες παιζεις , δεν νομιζω να ειναι απαγορευτικο το ποσο αυτο 10 ευρω πλεον ειναι μισο μεροκαματο, συν οτι ποση ωρα θα κατσουν οι περισσοτεροι για να πουν οτι αξιζει να δωσουν τοσα? πιστευω 5 ευρω θα ταν πιο σωστο
nvel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 νομίζω ότι είναι φυσιολογική τιμή σε σχέση με το κόστος αγοράς ενός τραπεζίου, θα μπορούσε να έχει και μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρόνο αλλά αυτό προϋποθέτει μετατροπές Πάω για tilt
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 10 ευρω πληρωνω για να μπω στην πιστα με το καθαρο ολη μερα,εαν εχω καλη παρεα για προπονηση και χαζεμα στα διαλειμματα θα κατσω 4-5 ωρες. Ποσες ωρες θα παιζετε εσεις φλιπερακι; Ενα 5ευρω και πολυ τους ειναι.
randomcat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Αν είχε και Arcades τα έδινα άνετα τα 10 ! 6
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, randomcat είπε Αν είχε και Arcades τα έδινα άνετα τα 10 ! Ετσι ναι,εκει θα λιωναμε.
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Παρόλο που δεν είμαι λάτρης των φλιπερ (τα 10αρικα-20αρικα-50αρικα τα ακουμπαγα σωρηδόν στα ηλεκτρονικά - ζήτω το shinobi ) θεωρώ οτι τα 10 ευρω που ζητά είναι λογικά και προς το λιγα. Τα μηχανάκια αυτά εχουν μεγάλο κοστος συντηρησης (για να μην μιλήσω για το κοστος αποκατάστασης) και καινε πολύ ρεύμα. 4
Pokemon640 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 συμφωνώ για το κόστος συντήρησης, ενδεικτικά για ένα movie projector που ήταν από κανονικό σινεμά, μόνο τα ανταλλακτικά και μερικές λάμπες (used), για να το στρώσω και να δουλέψει, μου κόστισε 10Ευρώ (περίπου) η κάθε ώρα που έχω δει ταινία πάνω σε αυτόν. Για νέες λάμπες δεν το συζητώ, πάει ένα χιλιάρικο έκαστη ! Τα φλίπερ φαντάζομαι ίδια κατάσταση θα είναι, δυσεύρετα και πανάκριβα ανταλλακτικά. 10€/μέρα είναι λογική τιμή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε Τα μηχανάκια αυτά εχουν μεγάλο κοστος συντηρησης (για να μην μιλήσω για το κοστος αποκατάστασης) και καινε πολύ ρεύμα. Γιατί καταναλώνουν πολύ ρεύμα; Τι ισχύ και ενέργεια κατανάλωσης έχει ένα φλιπεράκι δηλαδή, τα λαμπάκια που ανάβουν ή κάτι φωτάκια ξέρω γω..... εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
villasg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Φωτισμος σαλας - ενοίκια - πάγια έξοδα γιατι ειναι επιχείρηση ισως ? ? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από villasg 3
nvel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Γιατί καταναλώνουν πολύ ρεύμα; Τι ισχύ και ενέργεια κατανάλωσης έχει ένα φλιπεράκι δηλαδή, τα λαμπάκια που ανάβουν ή κάτι φωτάκια ξέρω γω..... εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. τα τροφοδοτικά θα είναι γύρω στο kW με την πραγματική ισχύ στις μερικές εκατοντάδες W, τα οποία όμως είναι συνεχής κατανάλωση αφού θα τα έχουν σε attract mode. Εννοείται ως μηχανήματα είναι πολυπλοκότερα σε συντήρηση και βλάβες από ένα arcade που είναι καθαρά ηλεκτρονικό αφού έχουν και ηλεκτρομηχανικές διατάξεις με κινούμενα μέρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις