jumper12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, giannis_fe είπε Ρε παιδιά πως θα δουλεύει η τεχνολογια με τις δυο κάρτες αφού δε θα μπορώ να βάλω δυο κάρτες? Θα πληρώνω πχ κάπου συνδρομή ? Σε κάποια δίκτυο για την υπηρεσία ? Προς το παρόν eSim στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται όποτε μην αγχώνεσαι (για τα επόμενα 5-6 χρονια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, jumper12 είπε Προς το παρόν eSim στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται όποτε μην αγχώνεσαι (για τα επόμενα 5-6 χρονια ) Ελάχιστοι πάροχοι προς το παρόν. Μακάρι να ξεφύγουμε από τις sim Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ntsikos είπε Ακριβώς οι ίδιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου. Αλλά μάλλον θα πάω στο max λόγω οθόνης και αυτονομίας φυσικά Αν η διαφορά τιμής είναι μικρή, θα πάει αρκετός κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Έπρεπε να βάλουν notch στο iwatch να νοιώθουν οικεία οι χρηστες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Αν η διαφορά τιμής είναι μικρή, θα πάει αρκετός κόσμος. 100$ στο αμερικα. Ε δεν πιστεύω να την μεταφράσουν σε παραπάνω από 150€ στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 17 minutes ago, jp77s said: Μόνο εγώ ανησυχώ που δεν έχει σκάσει μύτη ο γνωστός mod? Υπάρχει κανείς να με καθησυχάσει? Έχω ανάψει το πούρο μου και σας χαζεύω... 😛 Όπως είπα και νωρίτερα πριν την παρουσίαση, θα μείνω με το Χ μου και φέτος. Αλλά το νέο ρολογάκι άνετα θα το τιμήσω ακόμη και αν δεν υποστηρίξουν ποτέ οι provider μας την esim! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έχω ανάψει το πούρο μου και σας χαζεύω... 😛 Όπως είπα και νωρίτερα πριν την παρουσίαση, θα μείνω με το Χ μου και φέτος. Αλλά το νέο ρολογάκι άνετα θα το τιμήσω ακόμη και αν δεν υποστηρίξουν ποτέ οι provider μας την esim! Μη μου το ξανακάνεις αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα, όλοι περιμένουμε DxOMark (δεν το βλέπω να πιάνει τη 2η θέση), DisplayMate και benchmarks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 minutes ago, Istros said: Έπρεπε να βάλουν notch στο iwatch να νοιώθουν οικεία οι χρηστες θεος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 To Xs Max πρεπει να ειναι χαρμα οφθαλμων απο κοντα παντως,ειδικα η οθονη του. Αν και απλησιαστο για μενα,σιγουρα θα το προτιμουσα απο το Note 9 στα ιδια χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, jp77s said: Μη μου το ξανακάνεις αυτό!!! Μα με έχετε εξαντλήσει 2 μέρες τώρα. Δεν έχω πλεον όρεξη να σχολιάσω κάτι επιπλέον! 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billdanos είπε θα μείνω με το Χ μου και φέτος η apple θρηνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modesto Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε κι οι γκόμενες τα κινητά κοιτάζουν πλέον... άστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε f:/1.8 ενώ μπορεί κάποιος με 330 ευρώ να πάρει το τούμπανο Lg V30 που έχει κάμερα με φακό f:/1.6! Άσε μας ρε apple.... Ότι συγκρίνεις το iPhone με ένα LG android των 330 ευρώ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) 😀 Όσον αφορά την κάμερα, το apperture απο μόνο του δεν λέει κάτι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω ότι το Max θα είναι το πιο δημοφιλές και θα φύγει γρήγορα. Προσωπικά το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν πράγματι θα με βολέψει το μέγεθος στο χέρι. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να πάω για XS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα