AquaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τιμές στο Θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόνο εγώ ανησυχώ που δεν έχει σκάσει μύτη ο γνωστός mod? Υπάρχει κανείς να με καθησυχάσει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, mants118 είπε ρεεεεε αν είναι δυνατόν!!! μας εξηγεί τι είναι το dual sim!!! 2018 ΕΧΟΥΜΕ!!!! πραγματικά εμετός. Δεν είναι για σένα αλλα για τους iphonακηδες που δεν ξερουν Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 μη ποσταρετε λιγο περιμενετε να ερθει η πιτσα ευχαριστω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Προς κατόχους iphone x... Τρέξτε για πώληση των κινητών σας γιατί αν το νέο Xs στην Ελλάδα θα στοιχίζει 999€ ή λιγότερο κάτι τιμές για το X που βλέπω στις αγγελίες 800€+++ θα είναι για γέλια. Στο θέμα μας τώρα αυτό που θέλω να δω στην πράξη πέρα από τον επεξεργαστή που θα είναι απλά υπέρ υπέρ υπέρ αρκετός για ότι χρειαστεί ο κάθε ένας είναι η κάμερα. Θα είναι άραγε καλύτερη από τον ανταγωνισμό; Για την οθόνη τωρα... iphone Xs max και τίποτα άλλο... Επιτέλους ένα iphone με σωστή οθόνη (μέγεθος χωρίς bezel) για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα key phrases σε κάθε Apple Keynote που παίζουν σε λούπα: amazing, breakthrough, unbelievable, unprecedented, stunning, beautiful, best in class, best in the world, I'm so excited! Επίσης, οι χειροκροτητές πρέπει να χαλαρώσουν λίγο νομίζω. Ούτε με Steve Jobs δεν κάναν έτσι. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από whoever81 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newton91 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, whoever81 είπε 30 λεπτά νομίζω είπε αυξήθηκε η αυτονομία. Μα δεν ντρέπονται να τα λένε αυτά έτσι απροκάλυπτα; Άντε σε καλή μεριά 1.30 ώρα περισσότερη μπαταρία. Πραγματικά όμως δεν ντρέπονται λίγο οι σιχαμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, jp77s είπε Μόνο εγώ ανησυχώ που δεν έχει σκάσει μύτη ο γνωστός mod? Υπάρχει κανείς να με καθησυχάσει? Θα είδε το dual sim, dual standby που κάποτε έλεγε ότι δεν το βάζει η Apple γιατί δεν λειτουργεί σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε iphone x r 749$ iphone x 999$ iphone x max 1099$ Τσαμπα πραγμα Κάτσε να δεις τιμές στο στον κοτσοβολο με 100 εντοκες δόσεις πόσο θα βγαίνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, newton91 είπε 1.30 ώρα περισσότερη μπαταρία. Πραγματικά όμως δεν ντρέπονται λίγο οι σιχαμενοι 1.30 ώρα το Max νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Η πιο βαρετη παρουσιαση που εχω δει στη ζωη μου. Ολοι προσπαθουσαν τοσο πολυ να κανουν να φανει οτι παρουσιαζαν κατι καινουργιο που ηταν σα να βλεπω remake της Λαμψης για το 2018. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η παρουσίαση του iwatch μου θύμησε telemarketing με το απίστευτο ρολόι που μετράει καρδιακους παλμους. Σε κανένα Καπί έπρεπε να το παρουσιασουν. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρακολουθώντας τη ζωντανή παρουσίαση προσπαθούσα να μετρήσω κάποιες κλισέ φράσεις: "excited", "for the first time", "the best" κτλ. Και όλη η παρουσίαση είχε μια μορφή λες και η Apple τα κάνει όλα για το καλό της ανθρωπότητας και για το καλό μας. Αρκεί η συγκεκριμένη "ανθρωπότητα" σύμφωνα με την Apple να μπορεί να τα ακουμπήσει χοντρά (για το καλό της). Την άλλη "ανθρωπότητα" την αφήνουμε στην τύχη της γιατί μόνο όσοι έχουν λεφτά δικαιούνται το μέλλον (σύμφωνα με την Apple) Η διαφορά με τον Steve Jobs και όλους αυτούς τους ανήθικους υπηλληλίσκους της σειράς είναι ότι ο Jobs δεν θεωρούσε το κοινό του χαζούς. Αυτοί και μας θεωρούν χαζούς και έχουν ίχνος τσίπας για να το κρύψουν. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από cp5120 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_fe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παιδιά πως θα δουλεύει η τεχνολογια με τις δυο κάρτες αφού δε θα μπορώ να βάλω δυο κάρτες? Θα πληρώνω πχ κάπου συνδρομή ? Σε κάποια δίκτυο για την υπηρεσία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, kirileman είπε Κλασσική αναβάθμιση του προηγούμενου μοντέλου. Λογικά θα σαρώνει σε απόδοση ο Α12, δεν περιμένω κάτι λιγότερο από σούπερ επιδόσεις. Αυτό που μένει να μάθω είναι πόσο καλή είναι η φωτογραφική και πόσο βελτιωμένη θα είναι η αυτονομία του, αυτά με ενδιαφέρουν. Δεν νομίζω να αντέξω αυτή τη φορά, το P20 pro με απωθεί λόγω design, το Note 9 λόγω παλιού soc σε συνδυασμό με τιμή, οπότε αντίο νεφρό! Ακριβώς οι ίδιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου. Αλλά μάλλον θα πάω στο max λόγω οθόνης και αυτονομίας φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα