Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεγάλη απάτη πέφτει και στις μετρήσεις μπαταρίας απ´οτι έχω δει . Πολλοί βάζουν το note 9 σε default 1080p αντί τη κανονική full ανάλυση 1440p για να βγάλουν καλύτερη τη μπαταρία του από του iPhone X’s max .Σε όσες μετρήσεις έχω δει που το βάζουν το note 9 σε 1440p χάνει πολύ άνετα. Αν υποθέσουμε ότι κάνουν στο διεθνές YouTube σωστά τα τεστ βέβαια.

Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από εδώ μέσα μας μιλάνε για αναλύσεις οθόνης και έχουν το galaxy s9 και το note τους σε 1080 αντί 1440. 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.kathimerini.gr/986456/gallery/oikonomia/epixeirhseis/neo-rekor-stis-pwlhseis-toy-iphone-xs-sthn-ellada

65% ειναι το ποσοστο του  Μax   τελικα εναντι των αλλων προπαραγγελιων .

Οπως ηταν αναμενομενο για μενα , στρεφονται πως τα ακριβοτερο  και με μεγαλυτερη οθονη μοντελο .Αν αυτο συμβαινει σε μια  χωρα  με οικονομικη κριση ,φανταστειτε τι θα γινει σε  δυτικες χωρες με ακμαζουσα οικονομια .

Παλι παταγο θα κανει !

Επεξ/σία από Fotis13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Capt.staros είπε

Μην κοροιδευετε το poco 😀 Ολοι το κοιταμε....

Προσωπικα ειμαι για αλλαγη τηλεφωνου και κατα ενα παραλογο τροπο μου αρεσει το XR. Αν ειχε FuLLHD οθονη θα ειχα κανει σιγουρα την μεταβαση, τωρα θα περιμενω να το δω απο κοντα, να δω την αποδοση της οθονης

Δεν θα καταλάβεις διαφορά. Περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα. Δεν γίνεται τηλέφωνο 900 ευρω το 2018 να μην έχει ουτε 1080p ανάλυση. Κατα τ'άλλα τα ppi θα ειναι οπως των 4, 4s, 5, 5s, 6, 6s, SE, 7, 8. Εγω φαντάσου αυτές τις μέρες με το XR θυμήθηκα οτι το 7άρι μου δεν έχει 1080p. Σαν οθόνη θα είναι ποιότικότατη όπως όλες οι οθόνες της Apple. Αλλα είπαμε ειναι ψυχολογικό το θεμα περισσότερο.

Για το XR παντως εμένα περισσότερο θα με πείραζαν τα μεγαλύτερα bezels του σε σχεση με τα Xs

Επεξ/σία από Choulio

9 ώρες πριν, Capt.staros είπε

Μην κοροιδευετε το poco 😀 Ολοι το κοιταμε....

Προσωπικα ειμαι για αλλαγη τηλεφωνου και κατα ενα παραλογο τροπο μου αρεσει το XR. Αν ειχε FuLLHD οθονη θα ειχα κανει σιγουρα την μεταβαση, τωρα θα περιμενω να το δω απο κοντα, να δω την αποδοση της οθονης.

Αυτοι που το κοροιδευουν εχουν το αθλιο iphone x που ειναι πιο αργο απο το poco. Ζηλια ψωρα πως το λενε.Προσωπικα αν δω ανθρωπο με iphone x και πανω μενω μακρια του λογικα η δεν θα εχει δουλεψει ποτε του και θα τρωει λεφτα αλλων μιας και οταν εχεις κινητο 1500 ευρω αυτοματα σημαινει οτι δεν εκτιμας τα χρηματα που δουλευεις και δευτερον σημαινει οτι θες να δειχτεις που ειναι ακομα χειροτερο. Υπαρχουν ελαχιστοι που τα περνουν για τη δουλεια τους αλλα στην Ελλαδα ειναι κατω απο 1% και πολυ λεω. 

8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Χαμός στην Ελλάδα πάλι με το iPhone XS..Πουλάει σαν ζεστό ψωμί.

48 δοσεις απληρωτος ο Ενφια Δεη και αγιος ο θεος λεμε. Καφεδουμπα στην καφετερια το iphone πανω στο τραπεζι αναποδα να φαινεται το μηλο και ολα μελι γαλα δεν μας νοιαζει τιποτα αλλο. Μπραβο μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτοι που το κοροιδευουν εχουν το αθλιο iphone x που ειναι πιο αργο απο το poco. Ζηλια ψωρα πως το λενε.Προσωπικα αν δω ανθρωπο με iphone x και πανω μενω μακρια του λογικα η δεν θα εχει δουλεψει ποτε του και θα τρωει λεφτα αλλων μιας και οταν εχεις κινητο 1500 ευρω αυτοματα σημαινει οτι δεν εκτιμας τα χρηματα που δουλευεις και δευτερον σημαινει οτι θες να δειχτεις που ειναι ακομα χειροτερο. Υπαρχουν ελαχιστοι που τα περνουν για τη δουλεια τους αλλα στην Ελλαδα ειναι κατω απο 1% και πολυ λεω. 

48 δοσεις απληρωτος ο Ενφια Δεη και αγιος ο θεος λεμε. Καφεδουμπα στην καφετερια το iphone πανω στο τραπεζι αναποδα να φαινεται το μηλο και ολα μελι γαλα δεν μας νοιαζει τιποτα αλλο. Μπραβο μας.

Αντιλαμβανεσαι τι λες; Ότι οποιος αγοράζει iPhone  δεν έχει δουλέψει ποτε, τρώει τα λεφτα των άλλων, δεν εκτιμάει τα λεφτα του ή θέλει να δειχτει; Πας καλα; Μετα το king και το Heybro σε βλέπω να αλλάζεις και το Arkin οπως πας. Νταξει δε σε φοβαμαι θα βρεις άλλο nickname

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Choulio είπε

Αντιλαμβανεσαι τι λες; Ότι οποιος αγοράζει iPhone  δεν έχει δουλέψει ποτε, τρώει τα λεφτα των άλλων, δεν εκτιμάει τα λεφτα του ή θέλει να δειχτει; Πας καλα; Μετα το king και το Heybro σε βλέπω να αλλάζεις και το Arkin οπως πας. Νταξει δε σε φοβαμαι θα βρεις άλλο nickname

AAA o King/heybro     ειναι ?

Βεβαια επρεπε  να τον ειχα καταλαβει απο τις ταινιες ,αργησα αυτη την φορα.Λεω και εγω δεν γινεται να  τα κανει τσουρεκια αλλος τοσο πολυ .Καλα  μην δινεις σημασια στο  παραληρημα του ,απαλλασσεται πιτσιρικι ειναι  απο χωριο     δεν ξερει τι του γινεται ακομα  ...

Επεξ/σία από Fotis13

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Και ενα ποιοτικο unboxing  με τα νεα μοντελα  σε 4κ   απο τους σοβαρους του χωρου 

Ωραιο το βίντεο, επεξηγηματικό και λεπτομερές.

ενα παράπονο έχω απο την μπροστινή κάμερα, έπρεπε ο φακός να ειναι wide στα Xs.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Choulio είπε

Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε αυτο ξερω εγω. Λες και δεν ξερεις σε τι χωρα βρίσκεσαι κάνε ένα γκάλοπ να δούμε για πιο πραγματικά λόγο το περνει ο κόσμος. Μακάρι να διαψευστώ. 

6 ώρες πριν, Fotis13 είπε

AAA o King/heybro     ειναι ?

Βεβαια επρεπε  να τον ειχα καταλαβει απο τις ταινιες ,αργησα αυτη την φορα.Λεω και εγω δεν γινεται να  τα κανει τσουρεκια αλλος τοσο πολυ .Καλα  μην δινεις σημασια στο  παραληρημα του ,απαλλασσεται πιτσιρικι ειναι  απο χωριο     δεν ξερει τι του γινεται ακομα  ...

Μεγάλωσες 

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο YouTube ήδη κυκλοφορούν συγκριτικά με s9+ Και note , δεν ειναι παρα πολλα ακόμα αλλα κάποιοι έχουν κάνει καλή δουλειά. Το Xs έχει σημαντικές διαφορές στις selfie αφού ειναι το μοναδικό που δεν καίει το background πχ όταν πρόκειται για ουρανό ή φώτα του δρόμου. Η Samsung έδινε επιλογή για αλλαγή του bokeh effect μετά τη λήψη, πλέον το δινει και η Apple. Σε βραδινές επισης το Xs έχει βελτιωθεί, δεν έχω συμπεράνει αν ειναι στα ίδια επίπεδα με samsung, τα δείγματα ειναι λίγα... 

Πολυ δύσκολη απόφαση αυτή τη στιγμη για όποιον ειναι ανάμεσα σε Apple ή Samsung. Ιςως η διαφορά της τιμής να παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο τη στιγμη που για  σωστό iPhone θες τα δίπλα λεφτά..

Οταν βγει το s10 παίζει να το διαλύσει το Xs στις καμερες αλλα τότε θα ειναι κι αυτο (το μεσαίο και το ανώτερο μοντέλο) στα 1000€+..... Το θεμα ειναι οτι συγκρίνονται συσκευες που δεν ειναι ίδιας γενιάς, θα ήθελα να βγαίνουν σχεδόν παράλληλα. 

Edit: να προσθέσω ότι Στο πορτρέτο από την πίσω κάμερα κερδίζει το iPhone. Μπροστά τα samsung κάνουν καλύτερη δουλειά θα έλεγα.

Γενικά οι κάμερες αυτή τη στιγμή είναι πάνω κάτω στα ίδια το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας... Εγώ ας πούμε βιντεάκια τραβάω πολύ λίγα θέλω απλά slow motion και fast forward που παρέχουν και οι δύο εταιρείες.

Επεξ/σία από margaritagr

12 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Στο YouTube ήδη κυκλοφορούν συγκριτικά με s9+ Και note , δεν ειναι παρα πολλα ακόμα αλλα κάποιοι έχουν κάνει καλή δουλειά. Το Xs έχει σημαντικές διαφορές στις selfie αφού ειναι το μοναδικό που δεν καίει το background πχ όταν πρόκειται για ουρανό ή φώτα του δρόμου. Η Samsung έδινε επιλογή για αλλαγή του bokeh effect μετά τη λήψη, πλέον το δινει και η Apple. Σε βραδινές επισης το Xs έχει βελτιωθεί, δεν έχω συμπεράνει αν ειναι στα ίδια επίπεδα με samsung, τα δείγματα ειναι λίγα... 

Πολυ δύσκολη απόφαση αυτή τη στιγμη για όποιον ειναι ανάμεσα σε Apple ή Samsung. Ιςως η διαφορά της τιμής να παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο τη στιγμη που για  σωστό iPhone θες τα δίπλα λεφτά..

Οταν βγει το s10 παίζει να το διαλύσει το Xs στις καμερες αλλα τότε θα ειναι κι αυτο (το μεσαίο και το ανώτερο μοντέλο) στα 1000€+..... Το θεμα ειναι οτι συγκρίνονται συσκευες που δεν ειναι ίδιας γενιάς, θα ήθελα να βγαίνουν σχεδόν παράλληλα. 

Το note 9 σκεψου οτι εχει 834 σημερα το xs max 256 εχει 1484. Μια διαφορα 650 ευρω. Στην καμερα πιστευω θα το περασει ανετα και το mate 20 pro που ερχεται σε λιγες μερες αν εχει παρομοια η καλυτερη απο το p20 pro που εχει τον υψηλοτερο βαθμο στο dxο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, margaritagr είπε

Edit: να προσθέσω ότι Στο πορτρέτο από την πίσω κάμερα κερδίζει το iPhone. Μπροστά τα samsung κάνουν καλύτερη δουλειά θα έλεγα.

Γενικά οι κάμερες αυτή τη στιγμή είναι πάνω κάτω στα ίδια το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας... Εγώ ας πούμε βιντεάκια τραβάω πολύ λίγα θέλω απλά slow motion και fast forward που παρέχουν και οι δύο εταιρείες.

Εγω παλι θεωρω πολυ σημαντικο το κομματι  του video και της καμερας κανω συχνη χρηση και των 2 .Για μενα οταν μιλαμε για ναυαρχιδες  για καποιον που εχει  απαιτησεις  εχεις 3-4 επιλογες   samsung s kai note  pixel,  apple .Aπο εκει και περα   παιζει ρολο και  τι προτιμησεις εχει ο κατοχος σε σχεση με το λειτουργικο .Oι τιμες ειναι κοντα σε αυτα τα επιπεδα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

giphy.gif

Έχετε δει το Catch me if you can με τον DiCaprio; Κάπως έτσι και εδώ. Το π€τσωμ@ αυτές τις μέρες στην Shamesung δεν έχει προηγούμενο. Χωρίς αναισθητικό! #fap#fap

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...