Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, billdanos είπε

https://www.fastcompany.com/90236195/forget-the-new-iphones-apples-best-product-is-now-privacy

Forget the new iPhones: Apple’s best product is now privacy

Δες το ίδιο το παράδειγμα σαν ρεαλιστικό. Πιστεύω εγώ σαν κατασκευαστής πως αν χαϊδεψουν οι παρθένες τη συσκευή, αυτή θα αποκτήσει «θετικά vibes». Αν λοιπόν τις πληρώνω όλες αυτές για να το κάνουν, δεν μπορώ να ενσωματώσω το κόστος στην τελική τιμή της συσκευής; 

Εννοούσα οτι 10 από αυτές υπάρχουν δεν υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν σχολιάζω οτι το παράδειγμά σου είναι άστοχο ή δυσνόητο. Τέλος πάντων. Ας το αφήσουμε γιατί βάρυνε το κλίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
3 minutes ago, jp77s said:

Εννοούσα οτι 10 από αυτές υπάρχουν δεν υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν σχολιάζω οτι το παράδειγμά σου είναι άστοχο ή δυσνόητο. Τέλος πάντων. Ας το αφήσουμε γιατί βάρυνε το κλίμα.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις βγάλε τις παρθένες και βάλε 10 άτομα που θα τα βάλω να μου σχεδιάσουν καλύτερα το εσωτερικό του τηλεφώνου για να είναι όμορφο ενώ κανεις δεν θα το βλέπει... Πάλι δεν θα μπορώ να αυξήσω το κόστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό που δεν το κάνει; 

• Like 1

Χωρίς εκπλήξεις όπως λέει ο τίτλος όποτε και η Apple παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα πετσωνει ότι φοράει Snapdragon #lagaxy #fap #fap

hqdefault.jpg

The iPhone XS and XS Max just destroyed the iPhone X – and every Android phone – in benchmarks

• Super Moderators
8 minutes ago, slk200gr said:

Παρηγοριά στον αρωστο

Δεν σε καλύπτει? 😛 

Να πουλάς την καλύτερη οθόνη σου σε ανταγωνιστές και να καταφέρνουν να την καλιμπράρουν καλύτερα από εσένα! Ούτε στον εχθρό σου... Βέβαια η Samsung δεν έχει και το κατάλληλο λειτουργικό για να την υποστηρίξει, οπότε την καταλαβαίνω... 

• Like 2

47 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν σε καλύπτει? 😛 

Να πουλάς την καλύτερη οθόνη σου σε ανταγωνιστές και να καταφέρνουν να την καλιμπράρουν καλύτερα από εσένα! Ούτε στον εχθρό σου... Βέβαια η Samsung δεν έχει και το κατάλληλο λειτουργικό για να την υποστηρίξει, οπότε την καταλαβαίνω... 

Εισαι ιδιαιτερα ευφυείς ανθρωπος ,παραδεξου ομως φέτος ειδιικα με την τιμολογιακή πολιτικη απλα προσπαθουν να πεισουν αν οχι να κοροιδεψουν τον κοσμο ,ντορος δεν εγινε ,σκηνακια και ουρες ηταν αμελητεες ακομα και σε αυτο το φορουμ 25 σελιδες με το ζορι συμπληρωσαν ,δεν εχει ενδιαφερον πια το τηλ ,δεν υπαρχει πρωτοπορία υπαρχει λιγο φετιχ ακομα και αυτο σε κυκλοματα που εχουν μαύρα μεσανυχτα απο τεχνολογια ,οσο για το καλιπραρισμα επειδη ειμαι ειδικος σε αυτο ουτε το 1% δεν το καταλαβαινει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dailymedia_201856_075403_249061.jpg

iPhone XS Max destroys Galaxy Note 9 in first real-life speed test #LagaxyNote9

Κλασσικη περίπτωση Lagaxy. Σφαίρα στην αρχή. Reboot,cleanSetup,Uninstallεφαρμογών,φλασαρισματα etc στην εβδομάδα. Εμπειρία χρήσης 2018: Samsung’s Galaxy Note 9 really struggled with this test. Things started out fine, but after the first few apps it became all too apparent how much faster Apple’s new iPhones are than the Note 9. Equally unsettling is the fact that the Note 9 seemed to have trouble registering taps and swipes. #μπεεεεε

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 4

• Super Moderators
7 hours ago, slk200gr said:

Εισαι ιδιαιτερα ευφυείς ανθρωπος ,παραδεξου ομως φέτος ειδιικα με την τιμολογιακή πολιτικη απλα προσπαθουν να πεισουν αν οχι να κοροιδεψουν τον κοσμο ,ντορος δεν εγινε ,σκηνακια και ουρες ηταν αμελητεες ακομα και σε αυτο το φορουμ 25 σελιδες με το ζορι συμπληρωσαν ,δεν εχει ενδιαφερον πια το τηλ ,δεν υπαρχει πρωτοπορία υπαρχει λιγο φετιχ ακομα και αυτο σε κυκλοματα που εχουν μαύρα μεσανυχτα απο τεχνολογια ,οσο για το καλιπραρισμα επειδη ειμαι ειδικος σε αυτο ουτε το 1% δεν το καταλαβαινει 

Κάτσε τώρα γιατί το θέμα της τιμής δεν είναι πάντα άλλοθι για όλα! 

Απο τη μια μου λέτε πως οι χρήστες μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια οθόνη 720p και σε μια uhd και μετά πάλι μου λέτε πως τη διαφορά στο καλιμπράρισμα θα τη δει το 1%...

Οι ουρές κλπ είναι λογικό να μειώνονται από τη στιγμή που πλέον οι καταναλωτές είναι «χορτάτοι» και δεν βλέπουν συσκευές σημαντικά διαφορετικές από τις προηγούμενες. Τις αγοράζουν και πάλι προφανώς αλλά δεν υπάρχει και λόγος να περιμένουν σε τεράστιες ουρές. :) 

• Like 1

10 ώρες πριν, billdanos είπε

Ετσι ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις και  με την Apple παιρνεις το καλυτερο ,ο ορισμος τους premium .

9 ώρες πριν, kirileman είπε

Καλύτερα Πόκο.

αχαχχαχα και να το πεις  το ονομα ντρεπεσαι οχι να το  εχεις .

Μην κοροιδευετε το poco 😀 Ολοι το κοιταμε....

Προσωπικα ειμαι για αλλαγη τηλεφωνου και κατα ενα παραλογο τροπο μου αρεσει το XR. Αν ειχε FuLLHD οθονη θα ειχα κανει σιγουρα την μεταβαση, τωρα θα περιμενω να το δω απο κοντα, να δω την αποδοση της οθονης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...