Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 minutes ago, Jimmy08 said:

Δεν είναι μόνο στο netflix.

Αν γινόταν αυτό σε άλλη συσκευή θα γινόταν χαμός. Αλλά τώρα γαργαρα, άλλο που δε μπορείς να κάνεις τα βασικά. 

Ο 845 δεν πλησιάζει στο ελάχιστο τον Α11. Αυτό που βλέπεις είναι λόγω των animation. 

Για τα 7nm του Α12 ούτε λόγος ε; Πάλι γαργάρα. 

λογω animation!

χαχαχα!το ακουσαμε κι αυτο.

4 minutes ago, stathisgs800 said:

Θέλω αποζημίωση για τα πνευματικά μου δικαιώματα θα λέω ότι έχω το xr και θα ντρέπομαι! Όχι τίποτα αλλά θα με παίρνανε και για κανένα λεφτά! Έχω και xr κοπέλια πάμε μια βόλτα!

6064CA3F-8599-4E93-9D35-35F5DA1AC713.png

ε ναι τωρα,τι xr?Στον σταματη γαρδελη απευθυνονται??

Παμε κατευθειαν στο ακριβο που εχει και χαικλας ονομα.Xs.Oh wait,με αυτο κυκλοφορουσε ο Ντουζος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, tassos1976 said:

προτιμω να τα δώσω να πάω ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιτα,στην καφετερια οταν θα σε βλεπει το κορασιο απο μακρια δεν θα μπορει να καταλαβει οτι τα δωσες για ταξιδι,οποτε iphone Xs θα παρεις.Sorry αλλα ειμαι αδιαπραγματευτος και το κανω για σενα.

51 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το XS κοστίζει σχεδόν όσο και το Χ όταν βγήκε (1.189/1.359/1.589 - 64/256/512 τιμές Ιταλίας που συνήθως είναι ίδιες με τις δικές μας).

Άρα  Xr Ποσο δηλαδή ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, azuli είπε

hd δεν μπορεις μονο στην εφαρμογη του netflix,αλλα πες μου ποιος ανθρωπος βλεπει netflix στο κινητο του..!

Αν εσυ διαλεγεις κινητο γι αυτο τοτε μαλλον θα πρεπε να κρατησεις τα λεφτα για μια τηλεοραση!

Κατα τ αλλα για τον 845 vs a11 μιλαμε,εσυ πως βρεθηκες στο netflix?!

Μιλαμε δηλαδη για ενα κινητο που κανει 300ε και σκοτωσε το iphoneX και τον γουαου a11 σε ταχυτητα.

Εγώ πάντως βλέπω Netflix στο X πολλές φορές, ειδικά σε κάποιο ταξίδι. Και μάλιστα με υποστήριξη Dolby Vision η οποία έχει τρομερή ποιότητα όταν αναλογιστείς ότι μιλάμε για μια οθόνη κινητού.

Όσο αναφορά το video που παρέθεσες, συγκρίνονται ανόμοια πράγματα (όπως ταχύτητα δύο διαφορετικών browsers) και φυσικά το X έχει πολύ πιο smooth και μεγαλύτερα animations ενώ το Poco γρήγορα και κοφτά (όπως οι περισσότερες android συσκευές). Ελπίζω να έχεις την διανοητική ικανότητα να το αντιληφθείς αυτό... Κάποιες εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο Poco, κάποιες άλλες στο Χ.

Σίγουρα οι διαφορές σε πραγματική χρήση δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να πούμε ότι η μία από τις δυο είναι αργή. Όσο αναφορά για το SoC, σίγουρα δεν μπορεί να αξιοποιηθεί με εφαρμογές τύπου calculator, ebay. Το Χ έχει ένα σωρό AR εφαρμογές όπου εκεί παίζει ρόλο ο A11 αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με android επειδή δεν υπάρχουν αντίστοιχες.

Και στο Asphalt Racing, GTAV, καλό θα ήταν να δούμε framerates και όχι απλά άνοιγμα κεντρικού μενού και μετά πίσω στην επιφάνεια εργασίας.;)

Τώρα όσο αναφορά για το ότι το Poco σκοτώνει σε ταχύτητα το Χ... οκ ό,τι πεις :lol:

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
  • Thanks 2

Μόλις τώρα, azuli είπε

κοιτα,στην καφετερια οταν θα σε βλεπει το κορασιο απο μακρια δεν θα μπορει να καταλαβει οτι τα δωσες για ταξιδι,οποτε iphone Xs θα παρεις.Sorry αλλα ειμαι αδιαπραγματευτος και το κανω για σενα.

εχω το se 32gb οποτε μια χαρά κανω την δουλειά μου.το θεωρω υπερβολικό και κοροιδια τοσα πολλα λεφτά.αν τα έχεις για πέταμα οκ,εγω δεν τα εχω και προτιμω να κανω αλλα πραγματα

1 minute ago, D.Luffy said:

Εγώ πάντως βλέπω Netflix στο X πολλές φορές, ειδικά σε κάποιο ταξίδι. Και μάλιστα με υποστήριξη Dolby Vision η οποία έχει τρομερή ποιότητα όταν αναλογιστείς ότι μιλάμε για μια οθόνη κινητού.

Όσο αναφορά το video που παρέθεσες, συγκρίνονται ανόμοια πράγματα (όπως ταχύτητα δύο διαφορετικών browsers) και φυσικά το X έχει πολύ πιο smooth και μεγαλύτερα animations ενώ το Poco γρήγορα και κοφτά (όπως οι περισσότερες android συσκευές). Κάποιες εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο Poco, κάποιες άλλες στο Χ.

Σίγουρα οι διαφορές σε πραγματική χρήση δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να πούμε ότι η μία από τις δυο είναι αργή. Όσο αναφορά για το SoC, σίγουρα δεν μπορεί να αξιοποιηθεί με εφαρμογές τύπου calculator, ebay.

Και στο Asphalt Racing, GTAV, καλό θα ήταν να δούμε framerates και όχι απλά άνοιγμα κεντρικού μενού και μετά πίσω στην επιφάνεια εργασίας.;)

Τώρα όσο αναφορά για το ότι το Poco σκοτώνει σε ταχύτητα το Χ... οκ ό,τι πεις :lol:

κοιτα,εγω λεω αυτα που βλεπω στο βιντεο και αυτο που βλεπω ειναι οτι το ποκο ειναι πιο γρηγορο.Τις θεωριες σου δεν μπορω να τις δω στο βιντεο..

3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάντως βλέπω Netflix στο X πολλές φορές, ειδικά σε κάποιο ταξίδι.

οκ ,μετα απο 17 σελιδες βρεθηκε χρησιμοτητα για τα νεα iphone

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, azuli είπε

κοιτα,εγω λεω αυτα που βλεπω στο βιντεο και αυτο που βλεπω ειναι οτι το ποκο ειναι πιο γρηγορο.Τις θεωριες σου δεν μπορω να τις δω στο βιντεο..

Δεν είναι θεωρίες. Κριτική σκέψη είναι και ικανότητα παρατήρησης. Αλλά ό,τι πεις. Μη σου χαλάσω το τρόλιγκ... 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Πάντως ακόμα και οι φαν (οι φυσιολογικοί τελοσπάντων) οι οποίοι διαθέτουν ήδη το Χ πολύ δύσκολα θα πάνε σε Χs. Αυτές οι 3 βασικές αλλαγές δεν δικαιολογούν την αγορά του θεωρητικά. Θα περιμένουν του χρόνου για να έχουν και νέο design μαζί. Αρκετοί ίσως κάνουν το βήμα μόνο για να πάνε στο Max λόγω οθόνης το οποίο βέβαια...ξεφεύγει πλέον σε τιμή και αρχίζει να δυσκολεύει η πώληση του σαν μεταχειρισμένο γιατί δύσκολα βρίσκεις κάποιον να σκάσει 900 για μεταχειρισμένο υποθέτωντας ένα κόστος αγοράς 1400 περίπου.

Το watch θέλω να το δω από κοντά συμπαθητικό φαίνεται αν και έχω το 3 και δεν τρελαίνομαι για αλλαγή.

15 λεπτά πριν, stathisgs800 είπε

Θέλω αποζημίωση για τα πνευματικά μου δικαιώματα θα λέω ότι έχω το xr και θα ντρέπομαι! Όχι τίποτα αλλά θα με παίρνανε και για κανένα λεφτά! Έχω και xr κοπέλια πάμε μια βόλτα!

6064CA3F-8599-4E93-9D35-35F5DA1AC713.png

Μακάρι να βρίσκαμε και καλοδιατηρημένα XR σε αυτά τα λεφτά όμως!

13 λεπτά πριν, azuli είπε

λογω animation!

χαχαχα!το ακουσαμε κι αυτο.

ε ναι τωρα,τι xr?Στον σταματη γαρδελη απευθυνονται??

Παμε κατευθειαν στο ακριβο που εχει και χαικλας ονομα.Xs.Oh wait,με αυτο κυκλοφορουσε ο Ντουζος.

Αν δεν κατανοείς τα βασικά, δεν ευθυνομαι

• Like 1

2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

οκ ,μετα απο 17 σελιδες βρεθηκε χρησιμοτητα για τα νεα iphone

Όπως εσύ βρίσκεις χρησιμότητα για το S9+ έτσι κι εγώ βρίσκω χρησιμότητα για το Χ. Ο καθένας με ότι τον βολεύει.

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Πολυ καλη η παρουσιαση οπως παντα αν και δεν την ειδα live αλλα αργοτερα  λογω αλλων υποχρεωσεων .Ο Α12 στα 7mm  με 50%   μεγαλυτερες επιδοσεις  σε σχεση με τον πανισχυρο Α11  θα κονιορτοποιησει για μια ακομα φορα τον ανταγωνισμο  ,ο οποιος αφορα 2-3 μοντελα   και οχι τα  τσιν τσαν τσον κινητα που συγκρινεται  αυτα ειναι γελοια πραγματα .Το ip 68  ειναι τεραστιο θεμα για οσους κανουν outdoor activities  και οχι μονο  . Οθονη  και  καμερα οπως ειναι αναμενομενο θα ειναι σε κορυφαια επιπεδα .

Το Xs Max  θα με ενδιαφερε  καθως παντα προτιμω την μεγαλυτερη οθονη ,ξερουμε αν θα εχει και μεγαλυτερη μπαταρια?

Δεν θα το παρω ομως καθως εχω παγια τακτικη απο το πρωτο iphone  να μην παιρνω τα S μοντελα , αλλαζω συσκευη καθε 2 χρονια  με εξαιρεση μονο περσι λογω του Χ επετειακου μοντελου που ειναι μια απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα ποτε και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος  πλην του μεγεθους της οθονης .

ipad ομως δεν εδειξαν  γιατι φετος θα ειναι η αγορα που θα κανω απο  apple .To   watch 4 εχει πολλες βελτιωσεις και μονο  που θα σωθουν καποιο ανθρωποι λογω των  αισθητηρων που εχει ειναι πολυ σημαντικο αν και δεν με ενδιαφερει ως gadget .

Ηρθε η  ωρα σου ,τυχερε σε ζηλευω  .

50% πάνω στην gpu ,σε CPU δεν έχουμε νούμερα. Πάντως στην gpu υστερούσαν και το ανέβασαν καλό είναι αυτό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...