Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, jimis98 είπε

στο νοτε 9 φαινεται ποιο εντονο το ηλιοβασιλεμα να αντανακλα στην θαλασσα αλλα οχι τοσο στο iphone

μου φαινεται στο iphone φαινονται ποιο ζωντανα τα χρωματα

Αν με το "ζωντανά" εννοείς "true-to-life" θα συμφωνήσω. Διαχρονικά το colour science της Apple είναι το κορυφαίο για κάποιον που ενδιαφέρεται να αποτυπώνει την πραγματικότητα. Τα ζωηρά χρώματα του Note προσωπικά μου φαίνονται "δεύτερα" σε σχέση με του Xs. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν τις ξέρω αυτές τις ορολογίες αλλά σας λέω τι βλέπω σαν αρχάριος

αυτό ισχύουν και για τα προηγούμενα μοντέλα των εταιρειών ή μόνο για για αυτά

για την νύχτα υστερούν σχεδόν όλα τα κινητά?

Στις 6/10/2018 στις 8:32 ΠΜ, Fotis13 είπε

Κτηνος ο Α12  !

Ο μοναδικός mobile cpu που κοιτάει στα μάτια desktop cpu. Τόσο μπροστά ειναι η Apple στην mobile τεχνολογία ...

• Like 1

Στις 6/10/2018 στις 8:32 ΠΜ, Fotis13 είπε

Κτηνος ο Α12  !

Τελικά εκμεταλλεύεται στο έπακρο το iOS,τα npu cores και για αυτό φαίνονται τόσο μεγάλες διάφορες. Δεν θα μπορούσε να συγκρίνει η Apple με τον A11 που δεν έχει Npu cores και να γράψει τα αντίστοιχα νούμερα στην παρουσίαση. Εξάλλου δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα δώσει το iOS που τρέχει πλήρως τις δυνατότητες του A12 χωρίς να επηρεάσει τα υπόλοιπα μοντέλα με iOS 12.

Κάτι μου λέει ότι από το iOS 13 πολλά μοντέλα θα βγούνε εκτός updates.

18 ώρες πριν, kirileman είπε

Ναι αλλά σε πραγματικές συνθήκες τρώει χώμα από το Πόκο... Πόκο... Πόκο...

Οπωσδηποτε, ουρες ο κοσμος για τα choco poco ποιος  θα το πρωτοπαρει !

• Like 1

• Super Moderators
29 minutes ago, margaritagr said:

Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει huawei δεν ξέρεις τι σημαίνει superbeautygate...

Είναι από αυτά που εκτός από το blur στο δέρμα τους μεγαλώνει και τα μάτια και μετά είναι σαν την ...Κάντυ Κάντυ? 😛 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Στις 25/9/2018 στις 6:33 ΜΜ, Arkin είπε

Αυτοι που το κοροιδευουν εχουν το αθλιο iphone x που ειναι πιο αργο απο το poco. Ζηλια ψωρα πως το λενε.Προσωπικα αν δω ανθρωπο με iphone x και πανω μενω μακρια του λογικα η δεν θα εχει δουλεψει ποτε του και θα τρωει λεφτα αλλων μιας και οταν εχεις κινητο 1500 ευρω αυτοματα σημαινει οτι δεν εκτιμας τα χρηματα που δουλευεις και δευτερον σημαινει οτι θες να δειχτεις που ειναι ακομα χειροτερο. Υπαρχουν ελαχιστοι που τα περνουν για τη δουλεια τους αλλα στην Ελλαδα ειναι κατω απο 1% και πολυ λεω. 

48 δοσεις απληρωτος ο Ενφια Δεη και αγιος ο θεος λεμε. Καφεδουμπα στην καφετερια το iphone πανω στο τραπεζι αναποδα να φαινεται το μηλο και ολα μελι γαλα δεν μας νοιαζει τιποτα αλλο. Μπραβο μας.

2 μήνες τώρα είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το να διαβάζω τις αναμενόμενες κοκορομαχίες στο θέμα της παρουσίασης των νέων iPhones. Αλλωστε όντας ικανοποιημένος χρήστης του iPhone 8 Plus δεν με πολύ ενδιέφερε το θέμα, άσε που οι τιμές στην Ελλάδα είναι στο θεό. Αγόρασα σήμερα ποπκόρν και είπα να διαβάσω τα σχόλια σε αυτό το θέμα μέχρι που έπεσα σε αυτό το απαράδεκτο σχόλιο. Διαβάζοντας το μου θύμισε μέλος του διπλανού forum που έγραψε ότι δεν προσλαμβάνει στη δουλειά του άτομα που έχουν iPhone. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Όσο εμετική ήταν εκείνη η δήλωση, άλλο τόσο εμετικό και προσβλητικό είναι αυτό το σχόλιο. Είπαμε να είστε apple haters αλλα όχι και έτσι, να προσβάλλετε ασυστόλως ανθρώπους που δεν τους ξέρετε απλά και μόνο επειδή έκαναν το λάθος να αγοράσουν το iPhone X και όχι το smartphone της αρεσκείας σας. Έχετε ξεφύγει ορισμένοι.😡

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...