Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Arkin said: Απαράδεκτα πράγματα Δεν ξέρω τι λέει στο video γιατί αρνούμαι να δω video με το πιο αντιπαθητικό καγκούρι του κόσμου! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Arkin είπε Απαράδεκτα πράγματα Huawei- apple 1-1 δηλαδή. Φέρανε Χ στο 94'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Arkin είπε Απαράδεκτα πράγματα Η μπλούζα του γιατί αλλάζει χρώματα? 3 ώρες πριν, aris1986 είπε Huawei- apple 1-1 δηλαδή. Φέρανε Χ στο 94'. Έχει περισσότερο φως. Λες να είναι εφέ όπως στην Huawei ή είναι hardware? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Χμμμμμμ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 6:10 ΜΜ, DJTaurus είπε Έχετε δει το Catch me if you can με τον DiCaprio; Κάπως έτσι και εδώ. Το π€τσωμ@ αυτές τις μέρες στην Shamesung δεν έχει προηγούμενο. Χωρίς αναισθητικό! #fap#fap Με πληγώνεις... 😛 Είναι σημαντικό που εκτός από το άνοιγμα εφαρμογών, τεστάρει και τους χρόνους ολοκλήρωσης μιας διεργασίας σε όσες εφαρμογές το επιτρέπουν και εκεί πραγματικά φαίνεται η δύναμη του A12. Επίσης, χάνει λίγα δεύτερα το iPhone λόγω της μεγαλύτερης απόστασης που έχει να διανύσει η γραφίδα για να κλείσει μια landscape εφαρμογή. Το 8 GB RAM τα πήγαν καλύτερα, αλλά αν ήταν 4 vs 6, δεν θα βλέπαμε διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 https://9to5mac.com/2018/10/03/iphone-xs-camera-dxomark-ranking/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.dxomark.com/apple-iphone-xs-max-review-flagship-imaging-power/ Κορυφαία κάμερα, κορυφαίο soc, κορυφαία οθόνη, κορυφαία OS, κορυφαία υποστήριξη... έχει δίκιο ο Φώτης που λέει ότι είναι vfm, 2.000 έπρεπε να κοστίζει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από kirileman 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kirileman είπε https://www.dxomark.com/apple-iphone-xs-max-review-flagship-imaging-power/ Κορυφαία κάμερα, κορυφαίο soc, κορυφαία οθόνη, κορυφαία OS, κορυφαία υποστήριξη... έχει δίκιο ο Φώτης που λέει ότι είναι vfm, 2.000 έπρεπε να κοστίζει. Μα παντα τα πραγματα τα κρινεις στην κατηγορια τους τα σκουπιδια με τα σκουπιδια (βλ τσιν τσαν τσον,choco poco και λοιπες γελοιοτητες ) και τα premium μαζι .Απο την στιγμη που εχει την κορυφαια θεση overall, ειναι το απολυτο vfm καθως κατεχει μονο του αυτη την θεση . Το παραδοξο ειναι γιατι ενω σε αλλα προιοντα οσοι δεν μπορουν να αποκτησουν το κορυφαιο μοντελο το εχουν παρει αποφαση ,εχουν συναισθηση των δυνατοτητων τους και κανουν αλλες επιλογες χωρις περιττες δικαιολογιες και προφασεις σε αντιθεση με τα smartphones που ακομα επικρατει αυτη η "οχλαγωγια " . Εικαζω πως ειναι θεμα χρονου ποτε θα εξομαλυνθει και εδω η κατασταση οπως και στα υπολοιπα καταναλωτικα αγαθα . Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Η κάμερα είναι όντως εξαιρετική βλέποντας αυτό το συγκριτικό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Abudi είπε Η κάμερα είναι όντως εξαιρετική βλέποντας αυτό το συγκριτικό: Αυριο θα το τσεκαρω απο κοντα το πηρε ενας γνωστος μου με ενδιαφερει να δω οθονη και καμερα κυριως σε σχεση με το Χ μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 56 minutes ago, Fotis13 said: Αυριο θα το τσεκαρω απο κοντα το πηρε ενας γνωστος μου με ενδιαφερει να δω οθονη και καμερα κυριως σε σχεση με το Χ μου . Στην κάμερα θα δεις διαφορές, ειδικά σε low light καταστάσεις. Στην οθόνη νομίζω πως δύσκολα θα δεις κάτι σημαντικά διαφορετικό σε σχέση με το Χ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Στην κάμερα θα δεις διαφορές, ειδικά σε low light καταστάσεις. Στην οθόνη νομίζω πως δύσκολα θα δεις κάτι σημαντικά διαφορετικό σε σχέση με το Χ. Η οθόνη μου σας γλεντάει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, kirileman said: Η οθόνη μου σας γλεντάει! Προβοκάτορα! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 στο νοτε 9 φαινεται ποιο εντονο το ηλιοβασιλεμα να αντανακλα στην θαλασσα αλλα οχι τοσο στο iphone μου φαινεται στο iphone φαινονται ποιο ζωντανα τα χρωματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Προβοκάτορα! 😛 Μόνο αλήθειες! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα