Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, AquaC είπε

Τιμές στο Θεό.

Δεν έχει τιμές στο Θεό, είναι ο Θεός των κινητών. 😂
Mου ήρθε και μια απορία, τις 6.5" και 5.8" τις μετράει από τη γωνία της οθόνης και όχι από τη νοητή ευθεία του notch έτσι; 😂
Πάω να πάρω χαρτομάντιλα δεν αντέχω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, Innersense είπε

Δεν έχει τιμές στο Θεό, είναι ο Θεός των κινητών. 😂
Mου ήρθε και μια απορία, τις 6.5" και 5.8" τις μετράει από τη γωνία της οθόνης και όχι από τη νοητή ευθεία του notch έτσι; 😂
Πάω να πάρω χαρτομάντιλα δεν αντέχω

Περιττά τα χαρτομάντιλα. 

Όλοι έτσι μετράνε την οθόνη. 

Δηλαδή το νέο xe se Max με τον νέο σούπερ ντουπερ επεξεργαστή που θα ανοίγει το fb ή το instagram ή το Chrome 3 ή 4 secs πιο γρήγορα από το P20 Pro μου δικαιολογεί τα 800+ ευρώ διαφορά τους;  

Ωρε που παμε ωρε 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν κάτοχος του Χ μάλλον προσπερνάω φέτος, μιας και ανανεώνω >2 χρόνια. 

θετικά:

• νέο μεγάλο iphone - αν και προσωπικά βρίσκω το Χ άριστο σε μέγεθος, πολλοί θέλουν μεγαλύτερο τηλέφωνο. Είναι σημαντικό το ότι έχουν ακριβώς τα ίδια specs, μιας και στα 7/7+, 8/8+ υπήρχαν διαφορές και στις κάμερες και σε άλλα στοιχεία. 
  • η πλήρης αδιαβροχοποίηση (οκ 30 λεπτά σε νερό) είναι πολύ θετικό. 
  • οι 2 sim (οκ, esim) για εμένα είναι killer feature: ταξιδεύω πολύ και πάντοτε έκρυβα μια δεύτερη συσκευή που αγόραζα sim για data εκτός ΕΕ. γλιτώνω μια συσκευή και ένα φορτιστή και δεν σκίζω τη μπαταρία μου να κάνω hotspot και να κουβαλάω και power bank. 
  • apple watch sensors: σαν άνθρωπος με ιστορικό λιποθυμιών, δεν μπορώ να κρύψω ότι η ανίχνευση πτώσης είναι χρήσιμη (το καρδιογράφημα ωστόσο με φοβίζει μιας και τρέχα γύρευε σε πια ασφαλιστική δίνονται τα δεδομένα σου). ίσως για ανθρώπους με ιστορικό αρρυθμιών να αξίζει τον κόπο. θεωρώ πάντως πως θα γίνει mainstream και στα fitness watches. 
  • 512 χωρητικότητα: δεν ξέρω πόσο θα πουλήσει αυτή η συσκευή αλλά υπάρχει κόσμος που θέλει άπειρο video σε 4Κ και να μη σκέφτεται. 
  • το X max "γυρίζει" στο μενού και τις εφαρμογές (το ήθελα πολύ στο Χ, αλλά δεν μας το έδωσε) - φοβερά βολικό (πρώην κάτοχος 6s plus). 

αρνητικά:

• για το XR δεν μπορώ να βρω το λόγο που βγήκε. μου φαίνεται ένας μεγάλος συμβιβασμός: υποδεέστερη κάμερα, χαμηλότερη ποιότητα οθόνης (άρα χειρότερο από το X), μεγαλύτερες διαστάσεις και φτηνότερο (από το Χ). δεν μπορείς να το πεις το iphone του "φτωχού" (δεν έχει δα και τόση διαφορά από τα XS, ούτε το λες και "φθηνό" όπως το 7 πλέον), αλλά δεν το λες και περσινό μοντέλο. με μπερδεύει
  • 64gb βασική χωρητικότητα και άλμα (τιμής) για τα 256 και δάνειο για τα 512.  
  • τετράγωνο ρολόι: δεν "παίζει" για μένα - όταν το κάνει στρογγυλό (gather round είπε) με 3-4 μέρες μπαταρία θα το εξετάσω.

Γενικά την είδα πολύ άνευρη την παρουσίαση, ίσως αιτιολογημένα μιας και είναι incremental upgrades. όσα excited, gorgeous και να ακούστηκαν δεν με έπεισαν.

Για τις τιμές δε θέλω να σχολιάσω, μιας και είναι καθαρά προσωπικό το πού θέλει ο καθένας να δίνει τα χρήματά του.   

Επεξ/σία από koeltzakoatl
  • Like 3

• Super Moderators
2 minutes ago, babooniaris said:

Δηλαδή το νέο xe se Max με τον νέο σούπερ ντουπερ επεξεργαστή που θα ανοίγει το fb ή το instagram ή το Chrome 3 ή 4 secs πιο γρήγορα από το P20 Pro μου δικαιολογεί τα 800+ ευρώ διαφορά τους;  

Ωρε που παμε ωρε 

Αν το P20 σου όμως ήταν 3-4 sec πιο γρήγορο από τα άλλα στο άνοιγμα του fb  όπως λες, θα το είχες κάνει και avatar για να το βλέπουμε συνεχώς και θα ήταν το No 1 πλεονέκτημά του σε σχέση με τον ανταγωνισμό! :)

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αν το P20 σου όμως ήταν 3-4 sec πιο γρήγορο από τα άλλα στο άνοιγμα του fb  όπως λες, θα το είχες κάνει και avatar για να το βλέπουμε συνεχώς και θα ήταν το No 1 πλεονέκτημά του σε σχέση με τον ανταγωνισμό! :)

Κατά τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να είχα κάνει avatar το Χ που είχα πριν πάρω το P20 Pro δεν το εκανα θα το κάνω στο mate 20 

• Like 1

• Super Moderators
2 minutes ago, babooniaris said:

Κατά τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να είχα κάνει avatar το Χ που είχα πριν πάρω το P20 Pro δεν το εκανα θα το κάνω στο mate 20 

Η γνώμη μου είναι πως είναι απλά λάθος το συμπέρασμα που βγάζεις πως η τιμή του δικαιολογείται μόνο και μόνο επειδή έχει advanced cpu...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Φυσικά αφού τα κινητά των 200€ έχουν καλύτερη κάμερα και το πατάνε κάτω. 

Το ξέχασες;

Των 200 € ίσως όχι αλλά ένα s9+,το mi8 των 449€ η ενα pixel 2 σίγουρα.

Επεξ/σία από Istros

14 λεπτά πριν, babooniaris είπε

Εσύ δηλαδή είσαι ο apple hater που εσκασες ένα χιλιάρικο για το Χ και μας γράφεις και από το iPad pro σου. 

Μάλλον για σύνδρομο της Στοκχόλμης μου ακούγεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

σαν κάτοχος του Χ μάλλον προσπερνάω φέτος, μιας και ανανεώνω >2 χρόνια. 

θετικά:

• νέο μεγάλο iphone - αν και προσωπικά βρίσκω το Χ άριστο σε μέγεθος, πολλοί θέλουν μεγαλύτερο τηλέφωνο. Είναι σημαντικό το ότι έχουν ακριβώς τα ίδια specs, μιας και στα 7/7+, 8/8+ υπήρχαν διαφορές και στις κάμερες και σε άλλα στοιχεία. 
  • η πλήρης αδιαβροχοποίηση (οκ 30 λεπτά σε νερό) είναι πολύ θετικό. 
  • οι 2 sim (οκ, esim) για εμένα είναι killer feature: ταξιδεύω πολύ και πάντοτε έκρυβα μια δεύτερη συσκευή που αγόραζα sim για data εκτός ΕΕ. γλιτώνω μια συσκευή και ένα φορτιστή και δεν σκίζω τη μπαταρία μου να κάνω hotspot και να κουβαλάω και power bank. 
  • apple watch sensors: σαν άνθρωπος με ιστορικό λιποθυμιών, δεν μπορώ να κρύψω ότι η ανίχνευση πτώσης είναι χρήσιμη (το καρδιογράφημα ωστόσο με φοβίζει μιας και τρέχα γύρευε σε πια ασφαλιστική δίνονται τα δεδομένα σου). ίσως για ανθρώπους με ιστορικό αρρυθμιών να αξίζει τον κόπο. θεωρώ πάντως πως θα γίνει mainstream και στα fitness watches. 
  • 512 χωρητικότητα: δεν ξέρω πόσο θα πουλήσει αυτή η συσκευή αλλά υπάρχει κόσμος που θέλει άπειρο video σε 4Κ και να μη σκέφτεται. 
  • το X max "γυρίζει" στο μενού και τις εφαρμογές (το ήθελα πολύ στο Χ, αλλά δεν μας το έδωσε) - φοβερά βολικό (πρώην κάτοχος 6s plus). 

αρνητικά:

• για το XR δεν μπορώ να βρω το λόγο που βγήκε. μου φαίνεται ένας μεγάλος συμβιβασμός: υποδεέστερη κάμερα, χαμηλότερη ποιότητα οθόνης (άρα χειρότερο από το X), μεγαλύτερες διαστάσεις και φτηνότερο (από το Χ). δεν μπορείς να το πεις το iphone του "φτωχού" (δεν έχει δα και τόση διαφορά από τα XS, ούτε το λες και "φθηνό" όπως το 7 πλέον), αλλά δεν το λες και περσινό μοντέλο. με μπερδεύει
  • 64gb βασική χωρητικότητα και άλμα (τιμής) για τα 256 και δάνειο για τα 512.  
  • τετράγωνο ρολόι: δεν "παίζει" για μένα - όταν το κάνει στρογγυλό (gather round είπε) με 3-4 μέρες μπαταρία θα το εξετάσω.

Γενικά την είδα πολύ άνευρη την παρουσίαση, ίσως αιτιολογημένα μιας και είναι incremental upgrades. όσα excited, gorgeous και να ακούστηκαν δεν με έπεισαν.

Για τις τιμές δε θέλω να σχολιάσω, μιας και είναι καθαρά προσωπικό το πού θέλει ο καθένας να δίνει τα χρήματά του.   

Υπαρχει χρήστης iphone που σκέφτεται λογικά.Η κάποιος μας κάνει πλακα!

Εδώ οι περισσότεροι προσπαθούν να μας αποδείξουν ποσο τέλειες και value for money συσκευές ειναι

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1

9 λεπτά πριν, Istros είπε

Υπαρχει χρήστης iphone που σκέφτεται λογικά.Η κάποιος μας κάνει πλακα!

Εδώ οι περισσότεροι προσπαθούν να μας αποδείξουν ποσο τέλειες και value for money συσκευές ειναι

Βασικά κανένας δεν είπε κάτι τέτοιο. 

Ίσα ίσα που εσείς οι καλοθελητες σπευσατε να επισημάνετε πόσο χειρότερα είναι τα νέα μοντέλα, από συσκευές των 200 ευρώ. 

Είναι φυσική άμυνα του οργανισμού απέναντι στις ανοησιες, τίποτα παραπάνω. 

• Like 1
  • Thanks 1

Ίσως κάποιοι το XR και δεν πιστεύω άδικα με αυτά τα specs και θεωρείται και value for money.Ισως να μην συγκρίνεται με συσκευές των 200€ αλλά αυτη η liquid retina με 326 ppi στα 929€ προκαλεί τη στιγμή που συσκευές του κατοσταρικου έχουν full HD.

πάντως το χρυσό που που σε εμένα μου φαίνεται ποιο πολύ σε κεραμιδί μου αρέσει περισσότερο και θα το προτιμούσα σαν επιλογή αν ήμουν σχεδιαστής της Apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...