Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, jp77s είπε

Redmi 5a, 6a, Note 5a standard, Huawei Y5 (2017), Y6 (2018) είναι ορισμένες από τις συσκευές που κάνουν τη δουλειά που συζητάμε χωρίς τα προβλήματα που αναφέρεις. Ακόμα και το J3 (2016) συγγενή μου με απενεργοποιημένες τις Gapps που δεν χρειάζονται, δεν έχει το παραμικρό θέμα εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Προφανώς, ως kirile που είσαι δεν ασχολείσαι με τέτοιας τάξης τιμής τηλέφωνα. Ίσως να έχεις μείνει στην εποχή που στα 100€ έπερνες 512mb ram  και 4gb rom.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να διαφωνείς πιο ευγενικά, εκτός κι αν θεωρείς ότι τα 750 like που έχεις πάρει σου αποδίδουν κανένα τίτλο τιμής που σου επιτρέπει να μιλάς σαν να είσαι στο καφενείο της γειτονιάς σου.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε πνευματική σύγχηση και θα αποφασίσεις να το παίξεις προασπιστής της σοβαρότητας του φόρουμ, σκέψου άλλη μια φορά μήπως κάνεις πεισσότερο κακό από εμένα με τέτοιου είδους αμπελοφιλοσοφίες.

Αυτά γιατί βλέπω συνηθήζεις να απαντάς και σε άλλους με "ευγενικό" ύφος.

"Ο,τι να 'ναι, το 'να τ' άλλο, τα πάντα ρει, βρουμ βρουμ το αεροπλάνο, σε κυνηγώ μα δε σε φτάνω."

"Δεν φταις εσύ, από τη σύλληψη ξεκίνησε το κακό."

Αρμόδιοι για να διαφυλάξουν την σοβαρότητα και τους κανόνες του φόρουμ είναι άλλοι. Δυστυχώς δεν είσαι εσύ.

Για όποιον ξέρει. Παίζει πολύ καιρό το παρακατω τελικά έβαλε και η Apple φέτος 4gb ram. Από στα 1100 δεν τα λες και πολλά. 

Screenshot_20180913-141445.png

Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Και 5" πολύ είναι. Μη σου πω ότι αν βγάλεις λίγο ακόμα, γίνεται και 3.5".

Τόσο πάει βαλτα κάτω και δες. Με το εμβαδόν που έχει βγαίνει η 5.5 16:9. Αφαίρεσε το notch. Βάλε τις μπάρες αριστερά δεξιά ώστε να μην βλέπεις παραμορφωμενα τα πρόσωπα και πες μου τι εμβαδόν μένει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, jp77s είπε

Redmi 5a, 6a, Note 5a standard, Huawei Y5 (2017), Y6 (2018) είναι ορισμένες από τις συσκευές που κάνουν τη δουλειά που συζητάμε χωρίς τα προβλήματα που αναφέρεις. Ακόμα και το J3 (2016) συγγενή μου με απενεργοποιημένες τις Gapps που δεν χρειάζονται, δεν έχει το παραμικρό θέμα εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Προφανώς, ως kirile που είσαι δεν ασχολείσαι με τέτοιας τάξης τιμής τηλέφωνα. Ίσως να έχεις μείνει στην εποχή που στα 100€ έπερνες 512mb ram  και 4gb rom.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να διαφωνείς πιο ευγενικά, εκτός κι αν θεωρείς ότι τα 750 like που έχεις πάρει σου αποδίδουν κανένα τίτλο τιμής που σου επιτρέπει να μιλάς σαν να είσαι στο καφενείο της γειτονιάς σου.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε πνευματική σύγχηση και θα αποφασίσεις να το παίξεις προασπιστής της σοβαρότητας του φόρουμ, σκέψου άλλη μια φορά μήπως κάνεις πεισσότερο κακό από εμένα με τέτοιου είδους αμπελοφιλοσοφίες.

Αυτά γιατί βλέπω συνηθήζεις να απαντάς και σε άλλους με "ευγενικό" ύφος.

"Ο,τι να 'ναι, το 'να τ' άλλο, τα πάντα ρει, βρουμ βρουμ το αεροπλάνο, σε κυνηγώ μα δε σε φτάνω."

"Δεν φταις εσύ, από τη σύλληψη ξεκίνησε το κακό."

Αρμόδιοι για να διαφυλάξουν την σοβαρότητα και τους κανόνες του φόρουμ είναι άλλοι. Δυστυχώς δεν είσαι εσύ.

Κάνε ριπόρτ (και βάλε και ορθογράφο, γιατί κοκκίνισε η οθόνη μου).

13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Και 5" πολύ είναι. Μη σου πω ότι αν βγάλεις λίγο ακόμα, γίνεται και 3.5".

Μα τι λες; 

Σχεδόν τείνει να μην έχει οθόνη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που πραγματικά γουστάρω κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα καινούριο iPhone είναι όλοι αυτοί οι καμένοι που πέρσι δώσανε ένα σκασμό λεφτά να αγοράσουν το προηγούμενο και τώρα τα βγάζουνε στις αγγελίες σε τιμές που τις θεωρούν ευκαιρία (όσο κάνουν καινούργια ) ψάχνοντας κορόιδα το ίδιο καμένα σαν και αυτούς να τα αγοράσουν. Το τραγικό στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο ότι θα ξαναδώσουν ένα σκασμό χρήματα για να αγοράσουν την καινούργια αηδία   συγγνώμη τηλέφωνο ήθελα να πω αλλά και το ότι θα βρεθούν επίσης κορόιδα που θα αγοράσουν τις μεταχειρισμένες τους συσκευές στην τιμή των καινούριων. Αλλά είπαμε ο κόσμος είναι γεμάτος κορόιδα ένα πεθαίνει 20 γεννιούνται. 

Αντε και του χρόνου με ένα νέο iphone που θα είναι για άλλη μια φορά το καλύτερο iphone με την φοβερότερη οθόνη με τον καλύτερο επεξεργαστή που έχει κατασκευάσει η μαμά μήλο ever...........

Είμαι apple hater και γράφω αυτό το post από το IPad Pro μου..........για αυτούς που θα πουν ότι κράζω γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο η tablet της apple........

Επεξ/σία από babooniaris
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

• Super Moderators
4 minutes ago, babooniaris said:

Αυτό που πραγματικά γουστάρω κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα καινούριο iPhone είναι όλοι αυτοί οι καμένοι που πέρσι δώσανε ένα σκασμό λεφτά να αγοράσουν το προηγούμενο και τώρα τα βγάζουνε στις αγγελίες σε τιμές που τις θεωρούν ευκαιρία (όσο κάνουν καινούργια ) ψάχνοντας κορόιδα το ίδιο καμένα σαν και αυτούς να τα αγοράσουν. Το τραγικό στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο ότι θα ξαναδώσουν ένα σκασμό χρήματα για να αγοράσουν την καινούργια αηδία   συγγνώμη τηλέφωνο ήθελα να πω αλλά και το ότι θα βρεθούν επίσης κορόιδα που θα αγοράσουν τις μεταχειρισμένες τους συσκευές στην τιμή των καινούριων. Αλλά είπαμε ο κόσμος είναι γεμάτος κορόιδα ένα πεθαίνει 20 γεννιούνται. 

Αντε και του χρόνου με ένα νέο iphone που θα είναι για άλλη μια φορά το καλύτερο iphone με την φοβερότερη οθόνη με τον καλύτερο επεξεργαστή που έχει κατασκευάσει η μαμά μήλο ever...........

Είμαι apple hater και γράφω αυτό το post από το IPad Pro μου..........για αυτούς που θα πουν ότι κράζω γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο η tablet της apple........

Προσπαθώ με βάση τη λογική να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί όταν λέει "το καλύτερο iphone που έχουμε κατασκευάσει" στην παρουσίαση του νέου μοντέλου...

Που ακριβώς είναι το πρόβλημα αφού έχουμε να κάνουμε με ένα νεότερο μοντέλο το οποίο προφανώς και θα έχει καλύτερα specs από το προηγούμενο??? 😳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογω δουλειας δεν εχω προλαβει να δω κα να διαβάσω σχεδον τιποτα !!! Ισχυει οτι παλι οι τσιγκουναραδες δεν βαλανε ταχυφορτιστη στην συσκευασία ; 

Εντάξει.. αν δώσεις τα 1500 και τα 1700 για ένα τηλέφωνο, σίγουρα έχεις την δυνατότητα να δώσεις 70-80 παραπάνω και να τον αποκτήσεις,  αλλά οτι σε περνάνε για μ*λ*κ* και θέλουν να σου πάρουν ότι μπορούν είναι ασύλληπτο.  Μέχρι και το honor 10 των 300 ευρώ έχει πολυ δυνατο fast charger εντος της συσκευασίας. 

Για μένα είναι ασέβεια προς το πελάτη αυτό. 

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Like 3

• Super Moderators
4 minutes ago, maxx71 said:

τρομερη camera η περυσινη μαλλον και θα την εχετε και φετος για αλλαγη

Είχε θέματα η κάμερα του X? 

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Είχε θέματα η κάμερα του X? 

Φυσικά αφού τα κινητά των 200€ έχουν καλύτερη κάμερα και το πατάνε κάτω. 

Το ξέχασες;

• Super Moderators
1 minute ago, Jimmy08 said:

Φυσικά αφού τα κινητά των 200€ έχουν καλύτερη κάμερα και το πατάνε κάτω. 

Το ξέχασες;

Α ναι, σωστά! 

4 λεπτά πριν, pOLoS είπε

με τόσες  καινοτομίες (4gb ram, hdr oled,  tap to wake, dual sim, adjustable bokeh) , λογικές είναι αυτές οι τιμές

Τα οποία υπάρχουν εδώ και χρόνια σε κινητά των 300 ευρώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...