Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, ougxar είπε

Αυτο που μαλωνετε για κινητα,το κανετε και με πλυντηρια?

δεν εχει βγαλει ακομα πλυντηρια η Apple

3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όπως εσύ βρίσκεις χρησιμότητα για το S9+ έτσι κι εγώ βρίσκω χρησιμότητα για το Χ. Ο καθένας με ότι τον βολεύει.

γιαυτο το εγραψα,εντυποσιαστηκα με την χρησιμοτητα που βρηκες εγω ο βλακας παλι την πατησα ,πηρα 65αρα oled για να βλεπω καλα Dolby Vision 😄

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, slk200gr είπε

δεν εχει βγαλει ακομα πλυντηρια η Apple

γιαυτο το εγραψα,εντυποσιαστηκα με την χρησιμοτητα που βρηκες εγω ο βλακας παλι την πατησα ,πηρα 65αρα oled για να βλεπω καλα Dolby Vision 😄

Τίποτα πιο αυθαίρετο και βλακώδες έχεις να πεις? Είσαι στο σαλόνι μου με κάποια κάμερα και κατασκοπεύεις τι έχω και δεν έχω? 

Την παίρνεις μαζί σου και στα ταξίδια την 65άρα oled?

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τρελη βαρεμαρα η παρουσιαση

κλασσικη απλ ,βεβιασμενος κονσερβα ενθουσιασμος ,νευρικες παρουσιασεις, μεγαλοποιηση κ εκτενης αναφορα πραγματων που οι αλλοι δεν μπαινουν στον κοπο να τα παρουσιασουν ,ουσιαστικη καινοτομια 0 αντιθετα πολυ αργοπορημενη υιοθετηση χαρακτηριστικων που στο android υπαρχουν καιρο τωρα, πολυ κουβεντα για το software τριτων λες κ δεν ειναι κατι αυτονοητο ,μεγαλη εμφαση στην ai που εχει κ η κουτση μαρια πλεον ,κομπιουτεραιζντ φωτογραφια λες κ ειναι κατι καλο

τιμες δεν ακουσα αλλα στο μαντρι δεν μπαινω ,πολυ καλα τηλεφωνα για τον ασχετο κ τον ποζερα αλλα μεχρι εκει

Επεξ/σία από crashnburn
  • Like 6

3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Τίποτα πιο αυθαίρετο και βλακώδες έχεις να πεις? Είσαι στο σαλόνι μου με κάποια κάμερα και κατασκοπεύεις τι έχω και δεν έχω? 

Την παίρνεις μαζί σου και στα ταξίδια την 65άρα oled?

η μαγικη λεξη ειναι tablet oled+dolby atmos

2 ώρες πριν, Istros είπε

Το επόμενο μοντέλο θα το δώσουν σε χάρτινη σακούλα,ούτε καν κουτί,ουτε manual,τίποτα μόνο τη συσκευη,για να μειώσουν και άλλο το κοστος.θα το πλασάρουν ότι έγινε για οικολογικούς σκοπούς και θα πάρουν και βραβείο οικολογικής συνείδησης.

Και φυσικά η μείωση θα είναι κανα δεκαρικακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

πιστευω οτι ειναι θεμα λογικης και οχι γουστου

Καλά όπως νομίζεις. Όπως είναι επίσης λογικό να μου συγκρίνεις την 65άρα oled με ένα κινητό που χωράει στην τσέπη σου. Είσαι σίγουρα πολύ λογικός.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Καλά όπως νομίζεις. Όπως είναι επίσης λογικό να μου συγκρίνεις την 65άρα oled με ένα κινητό που χωράει στην τσέπη σου. Είσαι σίγουρα πολύ λογικός.

και βεβαια δεν ειναι αλλα οταν ακουω οτι τι καλο ειναι ενα τηλεφωνο 1500 ε για να βλεπω netflix με dolby vision νοιωθω οτι με δουλευουν γιαυτο και αυτη η απαντηση

• Like 2

Μόλις τώρα, slk200gr είπε

και βεβαια δεν ειναι αλλα οταν ακουω οτι τι καλο ειναι ενα τηλεφωνο 1500 ε για να βλεπω netflix με dolby vision νοιωθω οτι με δουλευουν γιαυτο και αυτη η απαντηση

Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην ερώτηση "ποιος βλέπει Netflix στο κινητό του". Δεν μίλησα για τιμές ή ότι μόνο γι αυτό προορίζεται η χρήση του τηλεφώνου.

Μάθε να κατανοείς κείμενο.

• Like 1

1 hour ago, papp0us said:

Καλος και γρήγορος Α12, αλλα δεν είναι και game changing για τις καθημερινες λειτουργίες ενός smartphone.

Όπως λέει και η Samsung, "Περισσότερη δύναμη απ' όση χρειάζεσαι... μέχρι να τη χρειαστείς"!
😉

• Super Moderators
4 minutes ago, D.Luffy said:

Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην ερώτηση "ποιος βλέπει Netflix στο κινητό του". Δεν μίλησα για τιμές ή ότι μόνο γι αυτό προορίζεται η χρήση του τηλεφώνου.

Μάθε να κατανοείς κείμενο.

Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά για το πότε συμφέρει και πότε όχι μερικούς στο να χαρακτηρίζουν μια συσκευή ...smartphone! Κάνουμε άλλες συζητήσεις σε Vs θέματα και αρχίζουν να μας λένε για τα πόσα fps πιάνουν, το τι ωραία παίζουν τα videos σε μεγάλες οθόνες, κλπ κλπ. Συζητάμε σε άλλο μετά για το αν είναι καλή η οθόνη για video και netflix με HDR και μας λένε: "ναι καλά! πες μας τώρα πως βλέπεις και netflix στο κινητό σου"...

Τελικά τι θέλουμε απο το smartphone? Κλήσεις, μηνύματα και browsing?

• Like 2

Παραδοση μαθηματων μαρκετινγκ για ακομα μια φορα απο την Apple βαζοντας  τετοιο wallpaper σε  ΧS/Max που να κρυβει το Notch.

Κατα τα αλλα τιποτα το συνταρακτικο, το ρολογακι εκλεψε την παρασταση ομως.

Στην πραξη θα δουμε ποσο καλυτερη ειναι η καμερα και η μπαταρια, αλλα το κυριοτερο τι θα γινει με τη διαχειριση της RAM οπου τα 3GB στο iOS11 ηταν απλα ανεκδοτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...