Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
6 minutes ago, newton91 said:

1.3Κ για τη φθηνή έκδοση. Εκεί σίγουρα μας πιάνουν τα γέλια και τα κλάματα. 

Το XS κοστίζει σχεδόν όσο και το Χ όταν βγήκε (1.189/1.359/1.589 - 64/256/512 τιμές Ιταλίας που συνήθως είναι ίδιες με τις δικές μας).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν θα βγάλουν και οι άλλοι 7nm SoC με επιδόσεις Α12, τα ξαναλέμε..Έτσι κράζατε και τις RTX της NVIDIA, δεν υπάρχει δεύτερος. Η τιμή είναι στα ύψη γιατί οι επιδόσεις κοστίζουν, όποιος θέλει και έχει αγοράζει.

• Like 1

2 minutes ago, Jimmy08 said:

Πάρτε Poco παιδιά, να μη μπορείτε να δείτε HD περιεχόμενο. 

Αλλά ναι, θα "ξεσκίζει" το Χ κατά τα άλλα...

hd δεν μπορεις μονο στην εφαρμογη του netflix,αλλα πες μου ποιος ανθρωπος βλεπει netflix στο κινητο του..!

Αν εσυ διαλεγεις κινητο γι αυτο τοτε μαλλον θα πρεπε να κρατησεις τα λεφτα για μια τηλεοραση!

Κατα τ αλλα για τον 845 vs a11 μιλαμε,εσυ πως βρεθηκες στο netflix?!

Μιλαμε δηλαδη για ενα κινητο που κανει 300ε και σκοτωσε το iphoneX και τον γουαου a11 σε ταχυτητα.

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

. Η τιμή είναι στα ύψη γιατί οι επιδόσεις κοστίζουν, όποιος θέλει και έχει αγοράζει.

πολλοι εχουν αλλα δεν αγοραζουν και βλεποντας πολλους φιλους μου που κατα καιρους εχουν παρει iphone καταληγω στο συμπερασμα οτι  τουλαχιστον για την φτωχη Ελλαδιτσα αυτοι που δεν εχουν ειναι οι περισσοτεροι που αγοραζουν iphone και οχι αντιθετα (30 ε τον μηνα για εφε δεν τα λες και πολλα)

• Like 3

6 λεπτά πριν, azuli είπε

hd δεν μπορεις μονο στην εφαρμογη του netflix,αλλα πες μου ποιος ανθρωπος βλεπει netflix στο κινητο του..!

Αν εσυ διαλεγεις κινητο γι αυτο τοτε μαλλον θα πρεπε να κρατησεις τα λεφτα για μια τηλεοραση!

Μιλαμε δηλαδη για ενα κινητο που κανει 300ε και σκοτωσε το iphoneX και τον γουαου a11 σε ταχυτητα.

Δεν είναι μόνο στο netflix.

Αν γινόταν αυτό σε άλλη συσκευή θα γινόταν χαμός. Αλλά τώρα γαργαρα, άλλο που δε μπορείς να κάνεις τα βασικά. 

Ο 845 δεν πλησιάζει στο ελάχιστο τον Α11. Αυτό που βλέπεις είναι λόγω των animation. 

Για τα 7nm του Α12 ούτε λόγος ε; Πάλι γαργάρα. 

Υπάρχουν λύσεις για όλες τις τσέπες. Δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζετε, αν θες premium performance πας Intel/NV/Apple. Αλλιώς υπάρχουν φτηνότερες λύσεις. Οι τιμές είναι υψηλές για την Ελλάδα των Συριζανάλ με βασικό μισθό τα ~500 ευρώ. Δεν ασχολείται κανείς με το αν θα μπορεί ο Έλληνας να αγοράσει το High-end product τους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, slk200gr είπε

πολλοι εχουν αλλα δεν αγοραζουν και βλεποντας πολλους φιλους μου που κατα καιρους εχουν παρει iphone καταληγω στο συμπερασμα οτι  τουλαχιστον για την φτωχη Ελλαδιτσα αυτοι που δεν εχουν ειναι οι περισσοτεροι που αγοραζουν iphone και οχι αντιθετα (30 ε τον μηνα για εφε δεν τα λες και πολλα)

Συμφωνώ 100%. Το πιο ειρωνικό μάλιστα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις έχουν το iphone για fb, viber άντε και καμιά selfie στο τσακίρ κέφι. Πράγματα που τα κάνεις και με κινητό των 100€ δηλαδή.

Όπως ακριβώς το είπες: 30€ τον μηνα δεν τα λες και πολλα για να πουλάς μούρη.

Επεξ/σία από jp77s
  • Like 2

31 λεπτά πριν, azuli είπε

Αρνούμαι να πάρω τηλέφωνο που λέγεται Pocophone.  Ντρέπομαι. :P

• Like 1

20 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Για τα 7nm του Α12 ούτε λόγος ε; Πάλι γαργάρα. 

Δεν είναι εξωγήινη τεχνολογία τα 7nm που γράφετε και ξαναγραφετε, και ο SD 855 και ο exynos ο τελευταίος και ο Kirin 980 στα 7nm είναι.

Καλος και γρήγορος Α12, αλλα δεν είναι και game changing για τις καθημερινες λειτουργίες ενός smartphone.

1 minute ago, Twoface said:

Τουλάχιστον σε αυτές τις τιμές θα βάλουν τον γρήγορο φορτιστή η πρέπει να δώσουν και τα 70€; 

Έχεις δώσει 1k και θα είσαι φτηνιάρης στα 70 Ευρώ; Δεν είναι αυτός ο κόσμος που απευθύνεται η Apple. Θέλει οι πελάτες της να είναι Large. Απλόχερα edge technology σε τιμή εξευτελιστική τους δίνει και να γκρινιάζουν για 70 Ευρώ!!! Αιδώς Αργειοι!!!

• Like 1

Θέλω αποζημίωση για τα πνευματικά μου δικαιώματα θα λέω ότι έχω το xr και θα ντρέπομαι! Όχι τίποτα αλλά θα με παίρνανε και για κανένα λεφτά! Έχω και xr κοπέλια πάμε μια βόλτα!

6064CA3F-8599-4E93-9D35-35F5DA1AC713.png

• Like 1

1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Δεν είναι εξωγήινη τεχνολογία τα 7nm που γράφετε και ξαναγραφετε, και ο SD 855 και ο exynos ο τελευταίος και ο Kirin 980 στα 7nm είναι.

Καλος και γρήγορος Α12, αλλα δεν είναι και game changing για τις καθημερινες λειτουργίες ενός smartphone.

Σίγουρα όχι, αφού κανεις τη δουλειά σου και με κινητό των 150€. 

4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Αρνούμαι να πάρω τηλέφωνο που λέγεται Pocophone.  Ντρέπομαι. :P

Εδώ υπάρχει τύπος που κυκλοφορεί με Samsung Galaxy Grand Prime Plus στην τσέπη. Το pocophone θα είναι ευλογία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...