Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Η μεγάλη είδηση δεν είναι ούτε τα αναμενόμενα XS ούτε το XR. Είναι το συνολικά διαθέσιμο lineup που ξεκινάει από το iPhone 7 στα 449$. Θα φτάσει πάλι ο καιρός για τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου και 4ου τριμήνου με ρεκόρ όλων των εποχών και δεν θα ξέρουνε τι να πούνε οι haters.

"Ναι αλλά η Huawei είναι από πάνω σε πωλήσεις, η Xiaomi την φτάνει, πίσω και σας έφαγα, πρόβατα" και τέτοια πράγματα. Σας τρολάρει ο Μάγειρας και δεν παίρνετε χαμπάρι. 😂

Τόσο καιρό περιμέναμε τα νέα μοντέλα και τωρα που δεν έβγαλε κάτι εντυπωσιακό ξαφνικά η είδηση είναι το iPhone 7 στα 500€?και πριν μια βδομάδα τόσο ειχαν δεν άλλαξε κάτι  με την παρουσίαση και τον άλλο μήνα πάλι τόσο θα έχουν.Λες να νοιάζει κανεναν τα αποτελέσματα του τριμήνου?μόνο τους μετοχους και καλά κάνουν.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσείς μπορεί να περιμένατε ό,τι θέλετε, δεν σημαίνει ότι έχετε πλήρη αντίληψη ούτε της αγοράς, ούτε της λειτουργίας μιας εταιρείας. Όταν η συχνότερη ατάκα που διαβάζει κανείς στο φόρουμ είναι "Xiaomi και ξερό ψωμί", αποδεικνύεται του λόγου το αληθές.

Η τωρινή τιμή δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Ακόμα δεν ξεκίνησε η νέα τιμολογιακή πολιτική, μου λες πόσο έχει ΤΩΡΑ η συσκευή. Ξαναδές την σε 3 μήνες και πες μου.

• Like 2

27 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Εσείς μπορεί να περιμένατε ό,τι θέλετε, δεν σημαίνει ότι έχετε πλήρη αντίληψη ούτε της αγοράς, ούτε της λειτουργίας μιας εταιρείας. Όταν η συχνότερη ατάκα που διαβάζει κανείς στο φόρουμ είναι "Xiaomi και ξερό ψωμί", αποδεικνύεται του λόγου το αληθές.

Η τωρινή τιμή δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Ακόμα δεν ξεκίνησε η νέα τιμολογιακή πολιτική, μου λες πόσο έχει ΤΩΡΑ η συσκευή. Ξαναδές την σε 3 μήνες και πες μου.

Αν είμασταν στην Αμερική ίσως είχες κάποιο δίκιο εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά.εννοειται ότι όταν βγαίνουν 3 μοντέλα πέφτουν οι τιμές αλλά δεν φαντάζομαι να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε τρεις μήνες.Εδω ακόμα πουλάνε 460€ το 6S 32Gb και 600€ το 6S 64Gb.Μακαρι να πεσει δεν το συζηταμε ποιος δεν το θελει.Θα τα ξαναπούμε σε τρεις μήνες 

4 ώρες πριν, payne είπε

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ είτε βγάλω το s9+ είτε το X ,γκόμενά δεν ριχνω....κατι δεν κανω καλα ....

Δοκίμασε με blackberry θα σε περάσουν για ψαγμενο μωράκι 😛😛😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1700 ευρω για κινητο που με τα ιδια λεφτα παιρνεις τουμπανο gaming laptop να μην μιλησω για σταθερο, εχουμε τρελαθει εντελως  μαζί με το αντιστοιχο ρολοι παει στα 2100-2200!!!

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One

3 ώρες πριν, aris1986 είπε

Το tap to wake το αγόρασε από MS την πατέντα. Νομίζω και η lg την έχει.

Ξέρει κανείς;

Την έχει η lg , xiaomi , Sony και δεν ξέρω ποιες ακόμα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά πριν φύγω από Ελλάδα αντικατέστησα το s7 edge μου με xiaomi redmi note 5 μιας και η μπαταρία του edge είχε τα θεματάκια της μετά από τόσο καιρό πλέον. Νόμιζα ότι έκανα downgrade αγοράζοντας το αλλά αν κάνουμε τα χαζοscores στην άκρη σε σχέση με το edge κάνει παπάδες... και όλα αυτά σε 190€ των 4/64gb, face id χωρίς θέμα καλούτσικη κάμερα, μπορείς με εφαρμογή να γράψεις 4k video, τούμπανο ήχο, fast charge 2.0, 4000mah, 6' οθόνη με φοβερά καθαρά χρώματα και ιδικά στον ήλιο, GPS super.... τι να πω ρε σεις Apple και Samsung θέλετε με τέτοιες τιμές να αγοράσουμε τι; Κάτι που πραγματικά κοστίζει 190€ π.χ.; Ε ρε Xiaomi που σας χρειάζεται και Poco phone f1.

Επεξ/σία από SeXBOX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

uk store 

iphone xs                                          iphone xs max                                      iphone xr

64 GB         £999.00             64 GB        £1,099.00        64 GB      £749.00

256 GB   £1,149.00           256 GB      £1,249.00        128 GB    £799.00

512 GB   £1,349.00           512 GB      £1,449.00        256 GB    £899.00

Επεξ/σία από garfield39gr

Περιμενω να δω τους πρωτους σε αγγελια στο insomnia να το πουλανε 2100 ευρω "τιμη μη συζητισιμη ,ανοιχτηκε μονο για ελεγχο κ ξανα μεσα στο κουτι του,παζαρια διαγραφονται απευθειας ,ανταλλαγη μονο με διαμερισμα στην γλυφαδα κ διαφορα απο εσας"

• Thanks 2

9 ώρες πριν, KoreanW είπε

κι οι γκόμενες τα κινητά κοιτάζουν πλέον... άστα

Άστον να λέει δεν ξέρει όμως ότι τσιν τσαν τσον φτιάχνουν και το δικό του τηλέφωνο 

2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Και το κερασακι στην τουρτα χαχαχα

Apple's new iPhones won't include headphone adapters

https://www.engadget.com/2018/09/12/apple-iphone-no-headphone-adapter/?sr_source=Facebook

Προκλητικοί. Μας κάνουν και χάρη που το πουλάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...