Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εντελώς πρακτικά... κάθε χρόνο πουλάω το iphone για να πάρω το νέο. φέτος όμως μάλλν θα προσπεράσω.

να πουλήσω το X που αγορασα Νοέμβριο σε τιμή 750+ ευρώ

και να πάρω το Χs δινωντας 500 ευρώ για να έχω

1) καλύτερη καμερα

2)15% καλύτερες επιδόσεις

3) 90 λεπτά μπαταρία

4)οθόνη Hdr

5)καλύτερο modem LTE

Νομίζω απο σεβασμό στον εαυτό μου δε θα το κάνω.  Ο μόνος τρόπος θα ήταν η επιδότηση συσκευής να καλύψει τη χασούρα ...

αλλά πάνω απο 330 ευρώ δε βλέπω να παίρνω...

Δυστυχώς όταν στην άλλη πλευρά υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις με 600 ευρώ, όταν το Χμπορείς να το βρείς με 750 ευρώ και το 8 + με 600

δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο που σέβεται τα λεφτά του και θα δώσει 1200+ ευρώ για το Χs.

το iwatch 4 αξίζει είναι άλλο ρολόι από το 3 δυστυχώς το Χs δεν ειναι το ίδιο..ενα ελαφρώς βελτιωμένο Χ...οπότε next year

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, avacan23 είπε

εντελώς πρακτικά... κάθε χρόνο πουλάω το iphone για να πάρω το νέο. φέτος όμως μάλλν θα προσπεράσω.

να πουλήσω το X που αγορασα Νοέμβριο σε τιμή 750+ ευρώ

και να πάρω το Χs δινωντας 500 ευρώ για να έχω

1) καλύτερη καμερα

2)15% καλύτερες επιδόσεις

3) 90 λεπτά μπαταρία

4)οθόνη Hdr

5)καλύτερο modem LTE

Νομίζω απο σεβασμό στον εαυτό μου δε θα το κάνω.  Ο μόνος τρόπος θα ήταν η επιδότηση συσκευής να καλύψει τη χασούρα ...

αλλά πάνω απο 330 ευρώ δε βλέπω να παίρνω...

Δυστυχώς όταν στην άλλη πλευρά υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις με 600 ευρώ, όταν το Χμπορείς να το βρείς με 750 ευρώ και το 8 + με 600

δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο που σέβεται τα λεφτά του και θα δώσει 1200+ ευρώ για το Χs.

το iwatch 4 αξίζει είναι άλλο ρολόι από το 3 δυστυχώς το Χs δεν ειναι το ίδιο..ενα ελαφρώς βελτιωμένο Χ...οπότε next year

Και η οθόνη του X είναι hdr. 

• Like 1

Είδα την παρουσίαση και μετά κοίταξα το Essential κινητό μου και μου έκλεισε το μάτι λέγοντας "είμαι ακόμα πολύ μπροστά σχεδιαστικά και σε υλικά".

Έγνεψα καταφατικά και περίμενα τον Jony Ive να πει τις παπαριές του που λέει για όλα τα προϊόντα που βάζει τους βοηθούς του να σχεδιάσουν.

Έκλεισα την παρουσίαση μόλις είδα τις τιμές και σκέφτηκα ότι η Apple τα τελευταία 5-6 χρόνια απευθύνεται στους trendy τύπους/τύπισσες που τους απασχολεί μόνo το lifestyle και η εικόνα τους στους τρίτους (instagram) και τίποτα άλλο. Καλά κάνει και χρεώνει τόσα, εύχομαι να φτάσει σε σημείο να είναι exclusive τα προϊόντα της και ΜΟΝΟ. Τύπου ρολόγια Hublot, όπου μόνο όσοι μένουν σε Manhattan, Monaco, Dubai, Tokyo κτλ. μπορούν να αποκτήσουν.

Ως παλιός χρήστης Mac από το 2002 και iPhone έως και το 2015, λυπάμαι. Το μόνο θετικό της παρουσίασης ήταν οι νέες δυνατότητες του Apple Watch που αφορούν την καρδιά και τις μετρήσεις του που ίσως σώσει ζωές. Η μπαταρία του όμως πάνω απ'όλα και η τιμή του, δεν δικαιολογεί αγορά για τον μέσο χρήστη. Καλές αγορές εύχομαι και υγεία ώστε να είναι αχρείαστα τα εργαλεία του Apple Watch 😉

• Like 10
  • Thanks 4

7 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Έκλεισα την παρουσίαση μόλις είδα τις τιμές και σκέφτηκα ότι η Apple τα τελευταία 5-6 χρόνια απευθύνεται στους trendy τύπους/τύπισσες που τους απασχολεί μόνo το lifestyle και η εικόνα τους στους τρίτους (instagram) και τίποτα άλλο. Καλά κάνει και χρεώνει τόσα, εύχομαι να φτάσει σε σημείο να είναι exclusive τα προϊόντα της και ΜΟΝΟ. Τύπου ρολόγια Hublot, όπου μόνο όσοι μένουν σε Manhattan, Monaco, Dubai, Tokyo κτλ. μπορούν να αποκτήσουν.

Έτσι ακριβώς. Και εγώ αυτό εύχομαι. 

Εύχομαι επίσης να καίει τα παλιότερα προϊόντα της σε κλιβάνους για να μην πέσει η τιμή τους με το πέρας 1 ή 2 ετών και τα αποκτήσει και η κουτση Μαρία.

Τόσες εταιρίες το κάνουν βλέπε Burberry και Rolex.

Τόσο πολύ που να μην μπορεί ούτε ο billdanos και ο fotis13 να αγοράσουν.! 

😄

• Like 2

11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Θα μας ξεκανετε ρε σεις απόψε. :lol: Και δεν έχω πρόχειρο καρδιογράφο. 

Να πάρεις το νέο Apple Watch κύριος..να σωθείς..

• Like 1

3 ώρες πριν, rikos είπε

Ηθελα να ξερα αυτοι που ουρλιαζουν απο ενθουσιασμο ειναι τιποτα πληρωμενοι ή οντως ειναι τοσο καμμενοι που ενθουσιαζονται με κατι τετοια;;;

Αν χειροκρότουσαν και όταν ανακοινώσαν τις τιμές τοτε το είχαν πάρει εργολαβία.

Η μεγάλη είδηση δεν είναι ούτε τα αναμενόμενα XS ούτε το XR. Είναι το συνολικά διαθέσιμο lineup που ξεκινάει από το iPhone 7 στα 449$. Θα φτάσει πάλι ο καιρός για τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου και 4ου τριμήνου με ρεκόρ όλων των εποχών και δεν θα ξέρουνε τι να πούνε οι haters.

"Ναι αλλά η Huawei είναι από πάνω σε πωλήσεις, η Xiaomi την φτάνει, πίσω και σας έφαγα, πρόβατα" και τέτοια πράγματα. Σας τρολάρει ο Μάγειρας και δεν παίρνετε χαμπάρι. 😂

• Like 4
  • Thanks 1

Τελευταίο πραγματικά καινοτόμο για την εποχή του κινητό από την Apple ήταν το IPhone 4...Τώρα η Apple απλά ακολουθεί τις εξελίξεις...Και σαν να μη φτάνει αυτό...Είδαμε και κινητό στα 1.700 ευρώ...Ααα ρε Steve Jobs...

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, kimimaro_ είπε

παιδιά μιας και δεν γνωρίζω η e-sim υποστηρίζεται στην Ελλάδα ή άκυρη η dual sim φάση;

Στην Ελλάδα όχι ακόμα και γενικά ελάχιστοι πάροχοι στον κοσμο την υποστηρίζουν προς το παρόν.Πρωτο το pixel 2 υποστήριζε e-sim.

25 λεπτά πριν, sweetemily είπε

Γιατί η Apple έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στα βίντεό της στο YouTube για τα καινούτια iPhonia;

Θα έπεσε κραξιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μεγαλη ειδηση και μεγαλη καινοτομια του 2018 ειναι εδω ( δυνατότητες Dual SIM (Dual SIM, Dual Standby)🤑🤑

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...