Προς το περιεχόμενο

Χωρίς εκπλήξεις στον σχεδιασμό τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max με OLED οθόνες 5.8 και 6.5 ιντσών

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι όντως έχετε δίκιο για το 120Hz touch sending. 

Τελοσπαντων, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα συγκριθεί σε πραγματικές συνθήκες το panel της LG σε σχέση με αυτό της Samsung περισυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ατύχησες πάλι στις εκτιμήσεις. Βέβαια σου λέμε πως έχει δίκιο για να μην εκνευρίζεσαι! 😛 Πάρε ένα note που είναι φθηνότερο! 

Βρε ταξίδεψες στο χρόνο το Σεπτέμβριο του 2019 και είδες ότι οι τιμές έμειναν σταθερές;! Βρε τι δυνάμεις έχουν αυτά τα Apple fan boys!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Kopstas123 είπε

Μιλάμε για φαμπλετ έτσι ;;; Κινητό με παραπάνω από 5.5-5.8 δεν είναι κινητό... έχουν ξεφύγει λίγο οι εταιρίες ....

Το σώζει το γεγονός ότι δεν έχουν bezel ,και είναι σχετικά μικρά σε μέγεθος αλλά όπως πάει αν δεν βγάλει σύντομα η Samsung την αναδιπλούμενη οθόνη θα θέλουμε βαλίτσα σε λίγο καιρο,ούτε το backpack δεν μας σώνει.

8 λεπτά πριν, panathatube είπε

Βρε ταξίδεψες στο χρόνο το Σεπτέμβριο του 2019 και είδες ότι οι τιμές έμειναν σταθερές;! Βρε τι δυνάμεις έχουν αυτά τα Apple fan boys!

1700€ πιθανή τιμή για το max με 512Gb σε κανένα skroutzομαγαζο βάλε κανένα ταχυφορτιστη,βάλε θήκη,tempered glass πηγες στα 1900€.βαλε και καμία 100 δόσεις εντοκες,κλαφτα.

Επεξ/σία από Istros

46 λεπτά πριν, Markantonis είπε

30 λεπτά παραπάνω τα xs & xs max και 1,5 ώρα το xr.

Οι τιμές απαράδεκτες. Μακάρι να έχει πτώση πωλήσεων γιατί αλλιώς βλέπω κάθε χρονιά και ακριβότερα.

Δεν βλέπω κατά τ’ άλλα μεγάλες διαφορές για να αναβαθμίσω από iPhone 8 Plus. Ένας λόγος που δεν πήρα το x είναι το notch το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου, καθώς και η 18 αντί της 16:9 αναλογία.

Μαζί με τις καινούργιες GPU της Nvidia καλά πάμε από τιμές..

Οι τιμές είναι αρκετά καλές, αφού φτάσανε οι σχιστομάτηδες με τις μπακατέλες τους να πουλάνε στα 700+€ τότε είναι πολύ φυσιολογικό η Apple να βγάζει κινητό, καλύτερο σε κάθε τομέα, με τέτοια διαφορά στην τιμή. Βέβαια κάποιος με ένα iPhone X δεν έχει ιδιαίτερο λόγο αναβάθμισης εκτός και αν θέλει τόσο πολύ μεγαλύτερη οθόνη. Το αφήνω εδώ το θέμα, οι υπόλοιποι βγάλτε τον πόνο σας για τα προϊόντα της Apple, είναι η μέρα σας σήμερα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

50 λεπτά πριν, Markantonis είπε

30 λεπτά παραπάνω τα xs & xs max και 1,5 ώρα το xr.

Οι τιμές απαράδεκτες. Μακάρι να έχει πτώση πωλήσεων γιατί αλλιώς βλέπω κάθε χρονιά και ακριβότερα.

Δεν βλέπω κατά τ’ άλλα μεγάλες διαφορές για να αναβαθμίσω από iPhone 8 Plus. Ένας λόγος που δεν πήρα το x είναι το notch το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου, καθώς και η 18 αντί της 16:9 αναλογία.

Αυτό λέγαμε πριν ότι αν θες ios δυστυχώς το notch είναι μονόδρομος τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι ότι είναι αντιαισθητικό.Διαφορετικα μένεις με το plus και ελπίζεις του χρόνου να περάσει η μόδα..

• Super Moderators
1 minute ago, kimimaro_ said:

παιδιά μιας και δεν γνωρίζω η e-sim υποστηρίζεται στην Ελλάδα ή άκυρη η dual sim φάση;

Όχι για την ώρα.

7 λεπτά πριν, Istros είπε

Αυτό λέγαμε πριν ότι αν θες ios δυστυχώς το notch είναι μονόδρομος τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι ότι είναι αντιαισθητικό.Διαφορετικα μένεις με το plus και ελπίζεις του χρόνου να περάσει η μόδα..

Διάβασες την σκέψη μου. Μακάρι, γιατί το βλέπω και ανατριχιάζω.

• Like 2

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Έχω ανάψει το πούρο μου και σας χαζεύω... 😛

Όπως είπα και νωρίτερα πριν την παρουσίαση, θα μείνω με το Χ μου και φέτος. Αλλά το νέο ρολογάκι άνετα θα το τιμήσω ακόμη και αν δεν υποστηρίξουν ποτέ οι provider μας την esim! :) 

Το οποιο τηλ.σου αυτοματως υποβαθμιστηκε

• Super Moderators
2 minutes ago, Petros267 said:

Το οποιο τηλ.σου αυτοματως υποβαθμιστηκε

Ένα χρόνο μετά και αφού βγήκε ο αντικαταστάτης του? Λογικό δεν είναι? Αν και με τη cpu που έχει και ακόμη κρατάει  γερά καθώς με το ios 12, κάθε άλλο παρά σαν υποβαθμισμένο μου φαίνεται! :)

2 ώρες πριν, whoever81 είπε

Τα key phrases σε κάθε Apple Keynote που παίζουν σε λούπα: amazing, breakthrough, unbelievable, unprecedented, stunning, beautiful, best in class, best in the world, I'm so excited! Επίσης, οι χειροκροτητές πρέπει να χαλαρώσουν λίγο νομίζω. Ούτε με Steve Jobs δεν κάναν έτσι.

Τους είχαν κάνει καρδιογράφημα πριν τους πάρουν,τους νωχελικους τους έκοψαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...