Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι κάτοχος μιας Honda NV 400, τα έχει τα χρονάκια της και το έχει και το προβληματάκι της. Αν ζεσταθεί και την σβήσω, δεν ξανα παίρνει μπρος και πρέπει να περιμένω να κρυώσει για να πάρει. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, thornagon είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι κάτοχος μιας Honda NV 400, τα έχει τα χρονάκια της και το έχει και το προβληματάκι της. Αν ζεσταθεί και την σβήσω, δεν ξανα παίρνει μπρος και πρέπει να περιμένω να κρυώσει για να πάρει. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Πας για βαλβιδες μαλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, talibanakos είπε Πας για βαλβιδες μαλλον. Έχουν ρεγουλαριστεί πριν κανα 3μηνο
talibanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, thornagon είπε Έχουν ρεγουλαριστεί πριν κανα 3μηνο Σε τι κατασταση ηταν;
meletis_m Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, thornagon είπε Έχουν ρεγουλαριστεί πριν κανα 3μηνο Το μυαλό μου πηγαίνει σε κάποιο αισθητήρα - βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, talibanakos είπε Σε τι κατασταση ηταν; Δεν τα ξέρω καλά αυτά αλλά απ' ότι κατάλαβα ήταν σφιχτά (?) και όταν ζεσταίνονταν και διαστελλοταν δεν περνούσε αερας 13 ώρες πριν, meletis_m είπε Το μυαλό μου πηγαίνει σε κάποιο αισθητήρα - βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης Αισθητήρας, οπότε πάμε σε ηλεκτρικά... Θα κοιτάξω σήμερα πολλαπλασιαστή και μέτρηση με πολύμετρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα