Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 300Mbps USB WiFi Network Repeater 4,50 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 10:45 ΜΜ, Strategos είπε

μου ήρθε μετά απο πόσους μήνες, το έστησα σε 5 λεπτά με την γνωστή διαδικασία που είχε και το 1ο μοντέλο.

σε ποιότητα σήματος δεν είδα καμία σημαντική διαφορά από το πρώτο μοντέλο, αρκετή διαφορά είδα στο speedtest.

Τι ρυθμίσεις έβαλες;

Το έχω κανά  δίμηνο.Με J5 2017 το βλέπει αλλά δεν συνδέεται.Θα δοκιμάσω με άλλα 2 κινητά Sony και Samsung και θα αλλάξω το Wpa.

Δεν έχω ξαναπροσπαθήσει απο τότε.

Δημοσ.

Κάποιος άλλος να παρέλαβε από την προσφορά του Οκτωβρίου;Είχα παραγγήλει 3 κομμάτια και ακομα...τίποτα.

Δημοσ.
Στις 30/11/2018 στις 9:56 ΠΜ, aekfc212 είπε

Με vdsl το έχει χρησιμοποιησει κανένας;δουλεύει σωστά;

Τι σχέση εχει αν είναι vdsl ή ADSL; Σαν συσκευή παίρνει από τον ρούτερ σου, όχι απευθείας από τη γραμμη.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι που αλλά είχα δει ένα μήνυμα που έλεγε ότι είχε θέμα με vdsl.

και εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχω θέμα αλλά ποτέ δεν ξερεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Δεν θυμάμαι που αλλά είχα δει ένα μήνυμα που έλεγε ότι είχε θέμα με vdsl.

και εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχω θέμα αλλά ποτέ δεν ξερεις

Ξέρεις σίγουρα φίλε. Μιλάμε για προτυπο wifi που δεν έχει καμία σχέση με ADSL/vds/fibre κλπ. 

Δημοσ.

Ισχύει γιατί αλλιώς δεν θα χρειάζονταν και αλλαγή ρούτερ για vdsl.

Ακριβώς δεν τις γνωρίζω τις τεχνολογίες αλλά από μετά την μετατροπή του σήματος από το ρούτερ δεν πιστεύω να υπάρχει διαφορά στην ενίσχυση του σήματος.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Ισχύει γιατί αλλιώς δεν θα χρειάζονταν και αλλαγή ρούτερ για vdsl.

Αυτό που αγόρασες είναι άλλο πράγμα. Είναι επαναληπτης wifi σήματος. Παίρνει σκέτο wifi σήμα και το αναμεταδιδει. Δεν νοιάζεται αν εσύ έχεις vdsl/ADSL/ fibre, ξαναλέω. Αυτό είναι θέμα του modem/router σου το οποίο αφού συνδεθεί στη πρίζα, σου προσφέρει internet μέσω wifi εσένα. Εκεί κουμπώνει και αυτή η συσκευή. Σου είναι πιο ξεκάθαρο τώρα;

Δημοσ.
Στις 29/11/2018 στις 9:48 ΜΜ, Doubt είπε

Εμένα ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα μέσω Mi home σε Huawei Y6 2017. Δεν φτάνω καν στο στάδιο σύνδεσης με το ρούτερ. Το έκανα αυτό με το WPA2 και δεν αλλάζει κάτι (αναμενόμενο).

Μήπως εσύ έχεις Xiaomi κινητό;

Σε xiaomi του αδελφού μου δούλεψε μετά από λίγη προσπάθεια και τύχη ίσως. Τουλάχιστον δεν θα πάει χαμένο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω για ενημέρωση σχετικά με την παραλαβή.

Δεν ήρθε ποτέ, (2μηνες και 10μερες αναμονή)...έστειλα μέσω paypal για refund...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, peter43 είπε

Ξεθαβω για ενημέρωση σχετικά με την παραλαβή.

Δεν ήρθε ποτέ, (2μηνες και 10μερες αναμονή)...έστειλα μέσω paypal για refund...

Ναι, ούτε σε μένα ήρθε ποτέ αλλά μου έδωσε το zapals refund. Παίζει να μη τα έστειλαν καν γιατί 99% των πραγμάτων που έχω πάρει από aliexpress έχουν έρθει χωρίς πρόβλημα μετά από κάνα μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την πρώτη παραγγελία - παραλαβή από το σάιτ , μόλις έκανα τη δεύτερη αγορά μου.

Μικροgadgetακια που θα μου χρειαστούν στις καλοκαιρινές διακοπές. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω παραλάβει κανονικα αν και από το σάιτ με ενημέρωσαν για καθυστερήσεις λόγω του κινεζικού χειμώνα.

Πολυ εξυπηρετικοί πάντως , το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Επεξ/σία από Looter
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...