Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 300Mbps USB WiFi Network Repeater 4,50 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Το εχει παρει κανεις να μας πει γνωμη ?

Αξιόπιστο και φθηνό και επώνυμο.

Τι άλλο θες;

Και μιας και γλυκάθηκα με το USB Netowork repeater.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Xiaomi που να δουλεύει ως repeater αλλά να δίνει και internet μέσω ethernet;

Θα ήθελα κάτι πολύ φθηνό ή πάρα πολύ φθηνό (😂😂😂) για να συνδέω τους αποκωδικοποιητές ΟΤΕ και Νόβα ώστε να μειώσω την έκταση των καλωδίων οπότε 2 θύρες ethernet μίνιμουμ.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα ακόμα να μου έρθει.

Το έστειλαν στις 20 Σεπτ. και ακόμα...

Φαντάζομαι απλά με δουλευουν. Οι υπολοιποι παραλάβατε;

Δημοσ.

εγω απο 4 σεπτεμβρη ακομα τιποτα. βεβαια μιλησα με zapals και μου εδωσαν κανονικα refund. ειχα ακουσει για καθυστερησεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα μετα απο αυτο δεν νομιζω να το ξαναπροτιμησω

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

εγω απο 4 σεπτεμβρη ακομα τιποτα. βεβαια μιλησα με zapals και μου εδωσαν κανονικα refund. ειχα ακουσει για καθυστερησεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα μετα απο αυτο δεν νομιζω να το ξαναπροτιμησω

Ναι, τους άνοιξα και γω ticket και μου είπαν να κάνω υπομονή μέχρι τις 20 του μήνα και μετά θα μου κάνουν refund.

Από zapals έπαιρνα συνέχεια από τα freebies και δεν είχα θέμα, αυτό τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Εμένα ακόμα να μου έρθει.

Το έστειλαν στις 20 Σεπτ. και ακόμα...

Φαντάζομαι απλά με δουλευουν. Οι υπολοιποι παραλάβατε;

Παρέλαβα σήμερα.

Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά κρίνοντας από τη συσκευασία είναι η έκδοση Κίνας.

Αποστολή 22/10, μόλις το τσέκαρα.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Από χθες βράδυ παιδεύομαι να το στήσω και δεν....με τίποτα.

Ο κωδικός του είναι DVB4144CN, άρα έκδοση Κίνας. Κατεβάζω το mi home, φτιάχνω λογαριασμό (δεν είχα) και το ρημάδι δεν φαίνεται πουθενά στην εφαρμογή. Ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα.

Εννοείται έχει γίνει η επιλογή mainland China.

Μήπως υπάρχει κανένα αναλυτικότατο tutorial?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά για ενημέρωση.

Τελικά δεν ήρθε τίποτα (αποστολή από 20 Σεπτ.). Ενώ όλα τα freebies (και καλά) που έπαιρνα από zapals ερχόντουσαν κανονικά μετα από 1 μήνα.

Ζήτησα refund, μου είπαν να μου δώσουν credit να το ξαναπαραγγείλω, αλλά δε δέχτηκα.

Τελικά μου έκαναν refund χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθώ στο PayPal.

Δημοσ.

μου ήρθε μετά απο πόσους μήνες, το έστησα σε 5 λεπτά με την γνωστή διαδικασία που είχε και το 1ο μοντέλο.

σε ποιότητα σήματος δεν είδα καμία σημαντική διαφορά από το πρώτο μοντέλο, αρκετή διαφορά είδα στο speedtest.

Δημοσ.

Το δικό μου το δίνω 4,50 όσο το πήρα.

Δεν συνδέεται με το κινητό με καμία ρύθμιση (huawei αν παίζει ρόλο)

Αθήνα χέρι με χέρι, στείλτε π.μ.

IMG_20181127_105359.jpg

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το δικό μου το δίνω 4,50 όσο το πήρα.

Δεν συνδέεται με το κινητό με καμία ρύθμιση (huawei αν παίζει ρόλο)

Αθήνα χέρι με χέρι, στείλτε π.μ.

IMG_20181127_105359.jpg

δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ασφαλείας του ρουτερ σε wpa2 ? και η επιλογή china

εμένα με αυτό  μου δούλεψε μόλις σήμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με China δεν υπάρχει καν στη λίστα για να το περάσεις χειροκίνητα. (λάθος μου) Τες πα...μια δοκιμή ακόμα...

53 λεπτά πριν, Silenzio είπε

δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ασφαλείας του ρουτερ σε wpa2 ? και η επιλογή china

εμένα με αυτό  μου δούλεψε μόλις σήμερα

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

μα δε το πέρασα χειροκίνητα, αυτόματα το βλέπει, απλά σε εμένα δε συνδεότανε με τίποτα και από wpa2+psk το άλλαξα σε wpa2 και συνδέθηκε

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Silenzio είπε

μα δε το πέρασα χειροκίνητα, αυτόματα το βλέπει, απλά σε εμένα δε συνδεότανε με τίποτα και από wpa2+psk το άλλαξα σε wpa2 και συνδέθηκε

Εμένα ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα μέσω Mi home σε Huawei Y6 2017. Δεν φτάνω καν στο στάδιο σύνδεσης με το ρούτερ. Το έκανα αυτό με το WPA2 και δεν αλλάζει κάτι (αναμενόμενο).

Μήπως εσύ έχεις Xiaomi κινητό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...