Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 300Mbps USB WiFi Network Repeater 4,50 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Κ στο aliexpress καπου εκει ειναι η τιμη του αν δν κανω λαθος..  Στο 5ευρω..

Άλλο €5 κι άλλο €4,50..😉

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pseudonumo είπε

Με τα ρέστα πας μπουζούκια.

καλο το σχόλιο αλλά ειναι τρόπος ζωής, χόμπι, τσιγκουνιά κλπ.. και μας αρέσει!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Κ στο aliexpress καπου εκει ειναι η τιμη του αν δν κανω λαθος..  Στο 5ευρω..

Μη κοιτας τις αρχικες τιμες. Οταν πας να επιλέξεις το προιον αλλαζει η τιμη!

Κατω απο 7.5$ δεν το βρίσκω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Professor Xavier είπε

Μη κοιτας τις αρχικες τιμες. Οταν πας να επιλέξεις το προιον αλλαζει η τιμη!

Κατω απο 7.5$ δεν το βρίσκω. 

Οχι ρε..το ξερω!Εγω ειχα παρει πριν κανα μηνα 7,30 το αγγλικο κ 4,60 το κινεζικο.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, parker είπε

Βρε παιδιά πως γίνεται η αγορά από το app έτσι ώστε να το πάρουμε 4.5$?? Ότι και να κάνω πάλι 5,99 το δίνει το τέλος

4.5 ευρώ λέει ο τίτλος. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

4.5 ευρώ λέει ο τίτλος. 

Μια χαρά το λέει ο τίτλος.  Αν πάς απο τη σελίδα του υπολογιστή το έχει 5.99. Αν το αγοράσεις από το app το ρίχνει στα 4.5. 

Ρωτάω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέσω app ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά. Και δεν υπάρχει πρόβλημα τι δεν κάνω καλά και δεν μου το δίνει στα 4,5?

Δημοσ.

Μπορεί αυτό να μεταδώσει σήμα wi-fi απο τον 1ο όροφο στον 4ο;Πιάνω μόνο 1-2 γραμμές σήμα παρόλο που το modem έχει δυνατό wi-fi με 3 κεραίες.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μπορεί αυτό να μεταδώσει σήμα wi-fi απο τον 1ο όροφο στον 4ο;Πιάνω μόνο 1-2 γραμμές σήμα παρόλο που το modem έχει δυνατό wi-fi με 3 κεραίες.

Το βάζεις στο ενδιάμεσο ή στο μπαλκόνι και στέλνει.

7 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε

Εμένα λέει τώρα 5,14€

Και σε μένα το ίδιο. Δεν κατεβαίνει η τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Λογικά θα σου σταθεροποιήσει το σήμα χωρίς να σημαίνει ότι θα έχεις και καλύτερες ταχύτητες..

Ανάλογα την χρήση μπορεί να έχεις και χαμηλότερες αλλα σταθεροτερες σε μεγαλύτερη επιφάνεια στον τέταρτο.

Βέβαια όλα αυτά πρέπει να τα δεις εσυ εκει γιατί είναι όλα είναι υποθετικά.

Κόλλησε το σε ενα τζάμι με μια διπλής όψης η βάλτο στο μπαλκόνι όπως σου ειπαν (πιθανότατα καλύτερα αν έχεις την δυνατότητα) τυλιγμένο σε σακούλες και κλεισμένο καλά.

Μην το σκέφτεσαι αξίζει καθε σεντ...

Επεξ/σία από drdedus
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω.Πρέπει να κάνω account στο site της Xiaomi εκτός από την εφαρμογή;

Στον 4ο όροφο που είναι ταράτσα δεν υπάρχει ρεύμα.Οπότε η 1 λύση είναι να πάρω 1 powerbank.Εχω 2 Usb προεκτάσεις κάπου 4 μέτρα αλλά φτάνουν το πολύ μέχρι το μπαλκόνι.Να τις συνδέσω σε φορτιστή 1 Amber και σε αυτές το repeater;Σε PC(usb) Θα "διαβάσει" το reapeater;Αν ναι,λογικά δεν θα φτάνουν τα 0.5 Amper.

Εβαλα πριν λίγο σε αυτές τις προεκτάσεις 1 απλό usb 2 stick στο PC  και δεν το "διαβάζει".Σκέτο το usb λειτουργεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...