Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας για ακόμη μια φορά, έχω το router του τίτλου ZTE ZXHN H108N και θέλω να μπω στις ρυθμίσεις του για να απενεργοποιήσω το dhcp ώστε να χρησιμοποιήσω σαν access point σε μια ήδη υπάρχουσα γραμμή. Το θέμα είναι όμως ότι ενώ συνδέω το router στο ρεύμα.και μετά με καλώδιο ethernet στον υπολογιστή για να μπω στις ρυθμίσεις δεν με αφήνει. Πατάω την ip του router στον mozilla , η οποία είναι 192.168.1.1 από ότι είδα στο ιντερνέτ, αλλα αργει να συνδεθεί και μου βγάζει μήνυμα the connection has timed out οποτε δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις όπως καταλαβαίνετε. Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος να μπω στις ρυθμίσεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mourlo είπε

Καλησπέρα σας για ακόμη μια φορά, έχω το router του τίτλου ZTE ZXHN H108N και θέλω να μπω στις ρυθμίσεις του για να απενεργοποιήσω το dhcp ώστε να χρησιμοποιήσω σαν access point σε μια ήδη υπάρχουσα γραμμή. Το θέμα είναι όμως ότι ενώ συνδέω το router στο ρεύμα.και μετά με καλώδιο ethernet στον υπολογιστή για να μπω στις ρυθμίσεις δεν με αφήνει. Πατάω την ip του router στον mozilla , η οποία είναι 192.168.1.1 από ότι είδα στο ιντερνέτ, αλλα αργει να συνδεθεί και μου βγάζει μήνυμα the connection has timed out οποτε δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις όπως καταλαβαίνετε. Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος να μπω στις ρυθμίσεις;

Δοκιμασες να βαλεις σε εσενα static ip ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της Vodafone/HOL είναι το router; Αν ναι, δοκίμασε 192.168.2.1. Κάνε και μια επανεκκίνηση αν πάλι δεν μπαίνει.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Ναι της hol είναι το router και μπήκα με την ip που μου έδωσες. Όμως μετά όταν πάω να αλλάξω την ip και να την κάνω 192.168.1.120, βάζοντας την ίδια  και στα υπόλοιπα πεδία που μου λέει στο error τρώω timeout. ( βγάζει μήνυμα που λεει lan ip adress,dhcp start ip adress and dhcp end ip adress should be in the same subnet) Την αλλάζω σε αυτά τα πεδία που μου λέει μόνο;

Δημοσ.
On 12/09/2018 at 17:51, mourlo said:

a.hard reset το Zte.

β.επειδη μπορει να μην εχει την 192.168.1.1 οταν το συνδεσεις με ethernet με το Pc θα δεις σε Ipconfig τι ip εχει σαν gateway.

αχρηστο modem router ακομα και για access point αλλα οκ.

γ.να μην εχεις Proxy στο Pc σου και να μην σε κοβει καποιο Firewall>εναλλακτικα μπορεις να δεις το gateway και να μπεις απο το κινητο .

θα πρεπει να του βαλεις μια Ip στο ιδιο δικτυο με το adsl/vdsl router.αν το adsl /vdsl router ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε θα πρεπει το zte να εχει 192.168.1.χ οπου χ οτιδηποτε διαφορετικο απο 254.επισης καλο θα ειναι να του δωσεις IP εκτος ευρους DHCP του vdsl/adsl router για να μην εχεις κανα conflict.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...