Προς το περιεχόμενο

NBA 2k19 [PC]

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Έβαλα το game σήμερα αλλα έχω πρόβλημα με τον ήχο .Μετα απο λίγα λεπτα κάνει κάτι σαν lag και κόβεται ο ήχος του commentary .Υπάρχει λύση?

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω τη γνωμη σας.Παιζω 2k nba  χρονια τωρα (απο το 2013 περιπου) .Καθε φορα ομως που παιζω απ τη μια ξενερωνω απ την αλλη θελω να σπασω το gamepad απο τα νευρα μου.Το παιχνιδι κανει ο,τι θελει για να κερδισει το cpu .Παιζω στο all star level και εχω επιλεξει τα πραγματικα ποσοστα των παικτων για την ευστοχια στα shoot (το αλλο δε μαθαινεται με τιποτα).Παρ ολα αυτα και μετα απο τοσες ωρες που εχω ξοδεψει στο game δε μπορω να κανω μια νικη.Το ξαναλεω γιατι καποιοι μπορει να μη με πιστευετε.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ.Το game κανει ο,τι θελει.Ευστοχει ο αντιπαλος στα σουτ με ποσοστο σχεδον 100% την ωρα που εγω παλευω με νυχια και με δοντια να βαλω ενα σουτ απο τα 2 μετρα.Ασε πια τη τριτη περιοδο.Εκει γινονται ολα τα αισχη..Την αλλη φορα νικουσα στο ημιχρονο με 7-8 ποντους και γενικα μεχρι εκεινη την ωρα με πηγαινε καλα.Λεω "ελα σημερα τους εχω"Τι ητανε να το πω;Ξεκιναει η 3η περιοδος παρε τριποντα παρε κλεψιματα  παρε 100% αστοχια σε μενα,αυτο ητανε.Εχασα με διαφορα το παιχνιδι.Και δεν ειναι η μοναδικη φορα αυτη.

Επισης δε μπορω να καταλαβω τι σημαινουν τα sliders οσον αναφορα την ευστοχια στα σουτ.Γιατι αν εγω επιλεξω πχ η ομαδα μου να εχει ευστοχια οπως τα πραγματικα ποσοστα των παικτων τοτε τι νοημα εχει να επιλεξω το ποσοστο στο slider ;Ειλικρινα δε μπορω να τα καταλαβω.

Δε ξερω για σας ,αυτη ειναι η γνωμη μου για το παιχνδι.Επειδη μ αρεσει το μπασκετ το εχω στο pc αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να εκνευριζομαι οταν παιζω.Και γενικα δε συμφωνω με τη φιλοσοφια του κανω οτιδηποτε για να κερδισει το cpu.Θα πρεπε το game να σε διασκεδαζει.Θεωρω οτι μετα απο τοσα χρονια που ασχολουμαι με τη σειρα ,γνωριζω αρκετα καλα πως παιζεται το game ωστε να εχω αποψη

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο, αν παρακολουθείς τις σχετικές συζητήσεις στο insomnia φαντάζομαι θα έχεις δει ότι για τα ίδια ακριβώς πράγματα γκρινιάζουμε εδώ και πολλά χρόνια. Κυρίως από τότε που μπήκε στο παιχνίδι η πληγή του online μαζί με τα microtransactions. Με φωτεινή εξαίρεση το περσινό 2k18 (που ήταν πιο ισορροπημένο), όλα τα υπόλοιπα 2k της τελευταίας δεκαετίας έχουν φτιαχτεί για να "σπρώχνουν" το αντίπαλο ΑΙ με κάθε δυνατό ή αδύνατο τρόπο. Οπότε το πρόβλημα που περιγράφεις πρακτικά το έχουν όλοι ή τουλάχιστον όσοι προσπαθούν να παίξουν ρεαλιστικό μπάσκετ και όχι απλώς να εκμεταλλεύονται τις όποιες αδυναμίες του ΑΙ.

Θα σε παραπέμψω στα δύο κουίζ που είχα γράψει κάποτε για το 2k16, μιας και δυστυχώς εξακολουθούν να είναι επίκαιρα (κουίζ #1 και #2, τα vine links δεν δουλεύουν πια αλλά μπορείς απλώς να φανταστείς τι αλλοπρόσαλλα αίσχη δείχνουν).

Για τα sliders σου προτείνω να βρεις έτοιμα και δοκιμασμένα σετ από site σαν το operationsports, αλλά καλύτερα να αποφύγεις ακραίες λύσεις που διαφοροποιούν σημαντικά τις ρυθμίσεις σε σχέση με αυτές του παιχνιδιού (ή που βάζουν τα μισά sliders στο 0 και τα υπόλοιπα στο 100).

Επίσης αυτό που αναφέρεις ως "η ομαδα μου να εχει ευστοχια οπως τα πραγματικα ποσοστα των παικτων", φαντάζομαι ότι είναι το Real FG%. Γενικά δεν έχει σχέση με τα sliders, αλλά επειδή οι παίκτες σου σουτάρουν με θεωρητικά πραγματικά ποσοστά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν πάντα πχ. 40% τρίποντο. Το Real FG% πρακτικά αγνοεί το πότε αφήνεις το κουμπί του σουτ αλλά συνεχίζει να λαμβάνει υπ' όψιν παραμέτρους όπως κούραση, απόσταση από το καλάθι, πίεση του αμυντικού κλπ. Πάει να πει δηλαδή ότι αν έχεις τον Curry και σουτάρεις διαρκώς υπό πίεση, ακόμα και Real FG% με default sliders να έχεις, πάλι τούβλα θα αμολάει.

Εγώ παίζω από το NBA 2k3 αλλά έχω απογοητευτεί εδώ και αρκετά χρόνια οπότε ακόμα κι αν συνεχίζω να αγοράζω το παιχνίδι περισσότερο το κάνω για ιστορικούς λόγους παρά για να κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά. Όπως είπα και πιο πάνω, το 2k18 ήταν πιο ισορροπημένο αλλά το φετινό πρακτικά ήταν πισωγύρισμα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μήπως γνωρίζετε εάν το Nba 2k20 θα έχει  μεγάλη διαφορά στο My Career σε σχέση με το Nba 2k19, ρωτάω γιατί μόνο σε αυτό το career θέλω να παίζω.(prelude story και τέτοια)

Επεξ/σία από mar013
Δημοσ.

Γελάει ο κόσμος πάλι:

Αναφορά σε κείμενο

Δυσαρεστημένοι παίκτες κάνουν παράπονα για διαφημίσεις χωρίς τη δυνατότητα skip κατά τη διάρκεια των loading screens στο NBA 2K19, οι οποίες εμφανίστηκαν ξαφνικά σε όλα τα formats του παιχνιδιού. Αν και το φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο για το franchise, τα σχόλια χρηστών του Reddit, αλλά και σε διάφορα άλλα social media, δίνουν το ενδεχόμενο να πρόκειται είτε για bug, είτε για παράλογα μεγάλο αριθμό διαφημίσεων. Παρόλα αυτά, αν οι παίκτες απενεργοποιήσουν το 2KTV από τις ρυθμίσεις του κύριου μενού, το πρόβλημα εξαφανίζεται. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 3:22 ΜΜ, vagelis81 είπε

Ρε παιδια θελω τη γνωμη σας.Παιζω 2k nba  χρονια τωρα (απο το 2013 περιπου) .Καθε φορα ομως που παιζω απ τη μια ξενερωνω απ την αλλη θελω να σπασω το gamepad απο τα νευρα μου.Το παιχνιδι κανει ο,τι θελει για να κερδισει το cpu .Παιζω στο all star level και εχω επιλεξει τα πραγματικα ποσοστα των παικτων για την ευστοχια στα shoot (το αλλο δε μαθαινεται με τιποτα).Παρ ολα αυτα και μετα απο τοσες ωρες που εχω ξοδεψει στο game δε μπορω να κανω μια νικη.Το ξαναλεω γιατι καποιοι μπορει να μη με πιστευετε.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ.Το game κανει ο,τι θελει.Ευστοχει ο αντιπαλος στα σουτ με ποσοστο σχεδον 100% την ωρα που εγω παλευω με νυχια και με δοντια να βαλω ενα σουτ απο τα 2 μετρα.Ασε πια τη τριτη περιοδο.Εκει γινονται ολα τα αισχη..Την αλλη φορα νικουσα στο ημιχρονο με 7-8 ποντους και γενικα μεχρι εκεινη την ωρα με πηγαινε καλα.Λεω "ελα σημερα τους εχω"Τι ητανε να το πω;Ξεκιναει η 3η περιοδος παρε τριποντα παρε κλεψιματα  παρε 100% αστοχια σε μενα,αυτο ητανε.Εχασα με διαφορα το παιχνιδι.Και δεν ειναι η μοναδικη φορα αυτη.

Επισης δε μπορω να καταλαβω τι σημαινουν τα sliders οσον αναφορα την ευστοχια στα σουτ.Γιατι αν εγω επιλεξω πχ η ομαδα μου να εχει ευστοχια οπως τα πραγματικα ποσοστα των παικτων τοτε τι νοημα εχει να επιλεξω το ποσοστο στο slider ;Ειλικρινα δε μπορω να τα καταλαβω.

Δε ξερω για σας ,αυτη ειναι η γνωμη μου για το παιχνδι.Επειδη μ αρεσει το μπασκετ το εχω στο pc αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να εκνευριζομαι οταν παιζω.Και γενικα δε συμφωνω με τη φιλοσοφια του κανω οτιδηποτε για να κερδισει το cpu.Θα πρεπε το game να σε διασκεδαζει.Θεωρω οτι μετα απο τοσα χρονια που ασχολουμαι με τη σειρα ,γνωριζω αρκετα καλα πως παιζεται το game ωστε να εχω αποψη

Απαντώ με καθυστέρηση και γω αλλά θεωρώ ότι την εμπειρία του 2κ19 την έχω αποκτήσει: 

Λοιπόν, καταρχάς το gameplay εναντίον του μηχανήματος είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό του online. Πράγματα που κάνεις με το μηχανήματα δεν μπορείς ούτε κατά διάνοια να τα πραγματοποιήσεις με κανονικό αντίπαλο. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να παίζει κανείς καριέρα, τουλάχιστον χωρίς να περνά αγώνες. Ωστόσο όποιος το κάνει θα πρέπει να γνωρίζει πως η τεχνική νοημοσύνη δεν σε αφήνει να τα σπάσεις όλα με τη μία, εκτός φυσικά αν έχεις πληρώσει και έχεις κάνει τον παίχτη σου 86 με το καλημέρα που λέμε. Αν συνέχισες να παίζεις από τον Μάιο μέχρι σήμερα, θα διαπίστωσες και συ ότι λογική του "χάνω συνέχεια" αλλάζει στην πορεία της σεζόν και ειδικά από τη στιγμή που παίζεις στο allstar, θα πρέπει μέχρι την ώρα που ξεκινούν τα playoffs να κάνεις σκούπες τους αντιπάλους. 

ΥΓ. Αν είσαι pg, sg ή SF, κάνε πλάγιο P&R στη γωνία μπες από την εσωτερική και είτε κάνε drive είτε πήγαινε στη γωνία για τρίποντο (είναι πιθανό να σου βγει green)

Αν είσαι PF ή C, παίξε στο post ειδικά στο 2κ19 δεν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί. 

ΥΓ2. Σημασία έχει να παίζεις χρησιμοποιώντας τα badges που έχει ο παίχτης σου. όσο περισσότερα σε μια φάση τόσο πιο σίγουρο το καλάθι. Για παράδειγμα εγώ παίζω PG, shot creator- playmaker και κάνω P&R (gold), μαζί με dificult shot (gold) kai midle rage (gold) ή tireless (gold) μαζί με acrobat (silver) layup . Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις το 2κ20 πρόσεξε όσο μπορείς πως θα φτιάξεις τον παίχτη σου, τι δεξιότητες θα τους βάλεις και πως θα παίζεις στον αγώνα. Αν όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν ή δεν έχεις χρόνο ν' ασχοληθείς τόσο, απλά μάθε να πασάρεις την κατάλληλη στιγμή στον παίχτη σου μετά από κόψιμο στη ρακέτα. Θα σου δώσει παραδοσιακά στα 2κ γύρω στους 15-20 πόντους ανά αγώνα 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πως μου ήρθε και έβαλα να παίξω δυο offline αγώνες 2k19, χάνοντας μια ώρα από τη ζωή μου. Το παιχνίδι είναι τελείως για τα πανηγύρια και θυμήθηκα γιατί όσες φορές το είχα δοκιμάσει πέρσι πίστευα ότι είναι μέγα πισωγύρισμα σε σχέση με το αρκετά πιο ανθρώπινο 2k18.

Το να περάσεις αντίπαλο στο 1vs1 είναι περίπου σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακόμα κι αν έχεις τον Jordan, αφού ο αμυντικός κολλάει πάνω σου λες και έχεις πασαλειφτεί με πετιμέζι. Το να βάλεις layup ή γενικά drive υπό πίεση κινείται στα όρια του αδιανόητου. Το να μπει οποιοδήποτε σουτ με οποιονδήποτε παίκτη αν έχεις ελαφρώς early/late release και light contested πίεση είναι έως εξωπραγματικό.Πρέπει είτε το release να είναι τέλειο είτε να είσαι εντελώς αμαρκάριστος, διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα (πολύ περισσότερο αν σουτάρεις τρίποντο). Προφανώς σύμφωνα με την 2k Sports κανένας παίκτης του ΝΒΑ δεν μπορεί να σκοράρει υπό πίεση. Εκτός φυσικά από το ΑΙ, όπου συχνά πυκνά βάζει απίστευτα σουτ με παίκτες που δεν θα έπαιζαν ούτε στο κύπελλο Κόρατς.

Δεν έχει νόημα η περαιτέρω ανάλυση. Το παιχνίδι είναι μια τραγωδία. Το κακό είναι πως τα ίδια ισχύουν και για το 2k20 όσο πρόλαβα να το δω, με τη διαφορά ότι το τελευταίο δεν το έχω αγοράσει (πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια), οπότε αφού δεν έχασα λεφτά ελάχιστα με ενδιαφέρει. Απλώς πιάνει τζάμπα χώρο στο δίσκο αλλά όχι για πολύ ακόμα.

Μαύρο στην 2k Sports.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...