nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Α κλασικά κράζουν για cheaters, microtransactions και σχετικά περιορισμένες βελτιώσεις σε σχέση με πέρσι. Τα κλασικά. Η λύση είναι απλώς να μην παίζετε online. 1
morgoth_gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Το έχουν παρακάνει όμως με τα microtransactions, το myteam έχει γίνει καθαρό pay to win. Ακόμα και για να ξεκλειδώσεις πχ το auction house πρέπει να κάνεις 2 νίκες σε 2 διαφορετικά online modes και όποτε πας να παίξεις σου βγάζει ομάδες που απλά δεν τις αντιμετωπίζεις με την ομαδούλα που έχεις φτιάξει χωρίς να πληρώσεις. Μάλλον μόνο mycareer για το χαβαλέ και myleague φέτος
omghi2u Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 οσο αγοραζουμε (και εγω μολις το αγορασα.) τοσο θα πληρωνουμε για πραγματα που στην θεωρια εχουμε ηδη αγορασει. ειναι ηλιθιο και απαγορευτικο να ζητας full price για game και μεσα να εχεις microtransactions. πληρωσα full game ζηταω full game. 2 1
deus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μετά από ένα κάψιμο διαρκείας το ΣΚ - έχω να πω ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη - γεμάτο διαφορετικά animations ο κάθε παίχτης είναι διαφορετικός ειδικά εφέτος χαίρεσαι να παίζεις με τον Γιάννη - ο curry (rookie version στο myteam) τα πετάει από το σπίτι του, επιτέλους η άμυνα έχει σημασία μπορείς να παίξεις με έναν καλό αμυντικό παίχτη και να αλλάξεις το παιχνίδι. Με χειρότερη ομάδα μπορείς να κερδίσεις στο online δεν έχει αυτά τα περσινα turbo και τρέξιμο όλη την ώρα, δεν κάνει αυτά τα αστεία πουλήματα που είχαμε περυσι με τις πάσες. Απολαυστικό πραγματικά - η δουλειά τους είναι εξαιρετική! αν δεν το χαλάσουν με τίποτα patches 1
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μια διαφορά φέτος είναι πως τα drive δεν είναι τόσο εύκολα όσο πέρσι. Για παράδειγμα με το Γιάννη δυσκολεύομαι να περάσω τον αντίπαλο στο isolation, εκτός πια κι αν είναι εντελώς άδεια η ρακέτα. Πέρσι (για πρώτη φορά) ήταν σχετικά εύκολο, ειδικά στην αρχή του αγώνα που οι παίκτες ήταν ξεκούραστοι και οι άμυνες πιο χαλαρές. 1
omghi2u Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 μου την δινει οτι ακομα κολλαει το animation αρκετες φορες οταν postαρεις και ενω προσπαθεις να φυγεις για να μην κανεις τα offensive 3" ... τα τσιμπας και μου σπαει τα νευρα. το στορι του Mycareer νομιζω οτι (μεχρι στιγμης) εινα μακραν του 2ου το καλυτερο μεχρι στιγμης.
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.eurogamer.net/amp/2018-09-23-2k-customer-support-overwhelmed-by-nba-2k19-complaints Ισχυουν αυτα που λεει το αρθρο???? Μιλαει για παρα πολλα παραπονα κ ειδικα για χαμενα VCs
kromozone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 παιδες το παιχνιδι το εχω απο day one και μεχρι σημερα εχω να σας πω οτι δεν αξιζει να το παρετε τουλαχιστον ακομα..δεν θελω να αναφερθω στο gameplay( εν μερη αυτα ειναι γουστα) αλλα στο optimization...το παιχνιδι ειναι χαλια... φαινομενικα τρεχει σε παρα πολλα μηχανακια αλλα... εχει τρομερα bugs πχ αορατοι παιχτες, χαλασμενο save..παιζω myleague και πραγματικα σχεδον ποτε δεν κραταει το save... σε αρκετους οπως κ εμενα κρασαρει μετα απο κανα 2 ματσακια , ζεσταινει τη καρτα γραφικων χωρις ιδαιτερο λογο και πολλα αλλα...ειχα πραγματικα την εντυπωση οτι φετος θα το φτιαχνανε μετα το κραξιμο που φαγανε περσυ αλλα τιποτα... 21 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε https://www.eurogamer.net/amp/2018-09-23-2k-customer-support-overwhelmed-by-nba-2k19-complaints Ισχυουν αυτα που λεει το αρθρο???? Μιλαει για παρα πολλα παραπονα κ ειδικα για χαμενα VCs ισχυουν και πολλα περισσοτερα μια βολτα απο τα reviews στο steam θα σε πεισει
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kromozone είπε παιδες το παιχνιδι το εχω απο day one και μεχρι σημερα εχω να σας πω οτι δεν αξιζει να το παρετε τουλαχιστον ακομα..δεν θελω να αναφερθω στο gameplay( εν μερη αυτα ειναι γουστα) αλλα στο optimization...το παιχνιδι ειναι χαλια... φαινομενικα τρεχει σε παρα πολλα μηχανακια αλλα... εχει τρομερα bugs πχ αορατοι παιχτες, χαλασμενο save..παιζω myleague και πραγματικα σχεδον ποτε δεν κραταει το save... σε αρκετους οπως κ εμενα κρασαρει μετα απο κανα 2 ματσακια , ζεσταινει τη καρτα γραφικων χωρις ιδαιτερο λογο και πολλα αλλα...ειχα πραγματικα την εντυπωση οτι φετος θα το φτιαχνανε μετα το κραξιμο που φαγανε περσυ αλλα τιποτα... ισχυουν και πολλα περισσοτερα μια βολτα απο τα reviews στο steam θα σε πεισει Ισως φταίει ότι το λανσαραν 1 μηνα νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές... Δεν ξέρω κατά ποσο το τεστάραν επαρκώς ή βγήκαν και οτι θεμα υπάρχει θα λυθεί στην πορεια. Γενικά δεν εχω καταλάβει γιατι λανσαραν τοσο νωρις φετος
kromozone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Ισως φταίει ότι το λανσαραν 1 μηνα νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές... Δεν ξέρω κατά ποσο το τεστάραν επαρκώς ή βγήκαν και οτι θεμα υπάρχει θα λυθεί στην πορεια. Γενικά δεν εχω καταλάβει γιατι λανσαραν τοσο νωρις φετος δεν φταιει αυτο απλα ειναι ανευθυνοι.. οταν πληρωνεις 60-70 ευρω ( ενταξει εγω 34 αλλα δεν εχει σημασια) για ενα παιχνιδι θα πρεπει κυριως να δουλευει στα βασικα ακομα και αν ειναι unoptimized... αυτα ιεναι απαραδεκτα πραγματα.... το εβγαλαν νωριτερα γιατι το nba live 19 ειχε ανακοινωθει για αρχες σεπτεμβρη (αν θυμαμαι καλα) και ηδη κερδιζει πολυ κοσμο Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από kromozone
Hiddenite Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα κυκλοφορούν κάποιοι κωδικοί για το myteam. https://www.reddit.com/r/NBA2k/wiki/2k19/lockercodes Τους ενεργοποίησα χωρίς πρόβλημα προς το παρόν. Δεν ξέρω αν αύριο μεθαύριο μας μπλοκάρουν. Μη σας πάρω και στον λαιμό μου.
morgoth_gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δίνει ανά δεύτερη μέρα locker code στο twitter το Myteam account, όλοι legit και επίσημοι και unlimited , μπορούν δηλάδη να γίνουν redeem απο όλους https://twitter.com/NBA2K_MyTEAM @Hiddenite Στο λινκ που έδωσες είναι όλοι οι κωδικοί που έχουν δώσει μαζεμένοι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα μπλοκαρίσματος κτλ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από morgoth_gr 1
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από το κακό στο χειρότερο... http://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1313950/sto-ena-disekatommyrio-dolaria-i-symfonia-gia-nva-2k-pic Microtransactions που έχουν να δουν τα μάτια μας. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από nzeppos
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει καμία λίστα συμβατότητας για gamepad; Εχω ένα παλιό logitech rublepad 2 που δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασα αυτό το esperanza που βάζει προσφορά στο eshop.gr αλλά δεν δουλεύει με το nba2k...
Federacion Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Yπάρχει περίπτωση να μάθει κανείς το παιχνίδι σχετικά εύκολα με λίγα κουμπια σε ds4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα