Προς το περιεχόμενο

NBA 2k19 [PC]

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδέρφια, χωριανοί, ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό. Ένα παλικάρι από τον τόπο μας εξώφυλλο στο NBA 2k.

nba1.png.1ccbf85686aee4cf20def8a50faa0435.png

Αν αυτό το εξώφυλλο δεν γίνει το έναυσμα για να εμπνευστεί και να ενηλικιωθεί μια νέα γενιά παικτών που θα οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορέσει να το κάνει αυτό. Προσωπικά στα 30+ χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα, ποτέ δεν είχα πιστέψει ότι θα έβλεπα κάτι τέτοιο.

Το NBA 2k19 κυκλοφόρησε για όλα τα format στις 11 Σεπτεμβρίου και ιδού το επίσημο trailer του παιχνιδιού:

Απαιτήσεις συστήματος:

nbarequirements.png.a1dc8bd18960258dace9e85009de8b08.png

Τα γνωστά κλειδάδικα πουλάνε το παιχνίδι στα παραδοσιακά 30-32 ευρώ.

Για αλλαγές/βελτιώσεις/κλπ στο gameplay επιφυλάσσομαι σε επόμενο post, ελεύθερου χρόνου επιτρέποντος. Με το περσινό δυστυχώς ασχολήθηκα ελάχιστα αν και ήταν εξαιρετικό στο offline mode (το online ούτως ή άλλως ένα αίσχος είναι, ειδικά όταν ο μισός κόσμος απλώς πληρώνει VC για να φτιάξει χωρίς κόπο 99άρηδες τρίμετρους που παίζουν μόνο με καρφώματα).

...όμως όπως έγραψα κι αλλού, φέτος αμάρτησα και το πήρα μόνο για PS4 (για διάφορους λόγους). Νομίζω μου βγήκε κάτι λιγότερο από 50 ευρώ, αλλά προφανώς θα τα βγάλει τα λεφτά του. Θα το βάλω το βράδυ να κατεβαίνει και θα επιστρέψω με τις πρώτες εντυπώσεις.

• Like 5
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπως είπα και στο περσινό ποστ. Έχω παίξει μόνο το prelude, αυτά που παρατήρησα:

-Κερδίζεις πολύ πιο εύκολα vc, γύρω στα 1300 αν κάνεις τα goals.
-Επιτέλους, μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
-Ακόμα πιο επιτέλους, μπορείς να κάνεις skip τα cutscenes.
-Ενδιαφέρουσα η προσθήκη του TakeOver.

Δημοσ.

Καλησπερα 
Το εχω και γω απο χτες και με λιγους αγωνες που εχω παιξει θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο το περσινο σε θεμα κινησης παιχτων και κυκλοφοριας μπαλας γενικα!

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Και η δική μου άποψη είναι ότι το φετινό είναι πιο ωραίο. Έχει πιο αληθινές κινήσεις και η επίτευξη καλαθιού δεν είναι τόσο εύκολη, ακόμα και όταν ο παίκτης βρίσκεται σχετικά κοντά στην μπασκέτα.

Νομίζω ότι αξίζει η αγορά του.

Δημοσ.

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος  που δεν παίζει καθόλου σε Phenom955(x4)?

Τί διαφορά ακριβώς έχει από τον FX-4100...τί δεν υποστηρίζει ο 1ος που χρειάζεται?

Κράζει από το πρωί ο κουμπάρος.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Τί διαφορά ακριβώς έχει από τον FX-4100...τί δεν υποστηρίζει ο 1ος που χρειάζεται?

Λείπουν 2-3 instruction sets.🤩

https://steamcommunity.com/app/841370/discussions/0/2590022385672562835/

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

SSE 4.2 

Κι' άλλα παιχνίδια το ζητάνε αυτό και δεν παίζουν σε Phenom.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα 2-3 παιχνίδια μέχρι τώρα με κλασσικές ομάδες: καλύτερο από πέρυσι σε ένα ήδη πολύ καλό παιχνίδι, καλύτερη άμυνα περισσότερο sim δυσκολότερο σε σχέση με πέρυσι. Τα γραφικά φαίνονται καλύτερα επίσης. Τα miss match φαίνονται καλύτερα και τα animations παιχτών και τα physics στα ριμπαουντ επίσης. 

Όλα άψογα να είχα χρόνο να έπαιζα μονο αυτό δεν λύνεται

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Τα ίδια και εδώ με τον X6 1090T.

Τρίτο παιχνίδι που τρώω σκάλωμα λόγω του επεξεργαστή, μετά τα Resident Evil 7 και Far Cry 5.

Δημοσ.

Τώρα ξαναμίλησα με τον κουμπάρο...από ότι φαίνεται το workaround που υπάρχει στο #15 του link που δίνει παραπάνω ο ilos, λειτουργεί και παίζει ικανοποιητικά το παιγνίδι.

Ergo, να πάνε να απαυτωθούν...ειδικά από τη στιγμή που όπως μου έιπε, όταν έκανε την προπαραγγελία στον Ιούλη, τα επισημα specs που τότε υπήρξαν έδειχναν ξεκάθαρα πως δεν χρειαζόταν κάτι παρπάνω.

Δημοσ.

Το vibration γιατί είναι πάλι ανύπαρκτο ffs, ήμαρτον πλέον. Τι τους έφταιγε και πήγαν και το άλλαξαν; 

Η ιστορία μέχρι στιγμής εξαιρετική.

Ο σχολιασμός έχει πάει σε άλλο επίπεδο, αντί να συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι καθόμουν και άκουγα τις ιστορίες του Bill Simmons. 

Δημοσ.

Κάτι τρομερό που είδα (και δεν θυμάμαι να υπήρχε σε προηγούμενο 2κ), τουλάχιστον στο mycareer , έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσεις "μπαλονάκια" πάνω απο τους συμπαίκτες σου και να σου δίνουν οδηγίες.

Πχ. σε άμυνα παίζει ο αντίπαλός (cpu) pick n roll και ο συμπαίκτης μου που τρώει το σκριν φωνάζει αλλά και φαίνεται σε μπαλονάκι ένα μεγάλο "SWITCH SWITCH".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

nzeppos, που το βρήκες κάτω απο 50 γιούρια;;;;;;

Μιλάω πάντα για PS4,  μιας και στα PC έχει κάπου 30-32 ευρώ.

Αμερικάνικο PSN store, προφανώς σε digital μορφή. Την $50 USD gift card την πουλάνε γύρω στα $47-48 σε διάφορα κλειδάδικα. Βάλε κι άλλα $10 που είχα ήδη στο balance από προηγούμενη αγορά σε αντίστοιχες τιμές, συνολικά δεν νομίζω να μου βγήκε πάνω από 50 ευρώ μετά την μετατροπή της ισοτιμίας. Για να δουλέψουν όλα αυτά πρέπει να έχεις φτιάξει ένα δεύτερο account στην κονσόλα με διεύθυνση US αλλά δεν υπάρχουν άλλα dependencies (πχ πιστωτικές κάρτες, VPN ή κάτι άλλο). Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις, στείλε μου PM.

2 ώρες πριν, dimitriskougou είπε

mostly negative! Τόσο χάλι είναι το παιχνίδι;
https://store.steampowered.com/app/841370/NBA_2K19/#app_reviews_hash 

Καναδυο αγώνες που έπαιξα (κανονικούς αγώνες, όχι MyCareer ή online) μου φάνηκε μια χαρά. Καλύτερο από το περσινό που ήταν ήδη πολύ καλό. Η μεγαλύτερη ξενέρα εξακολουθεί να είναι η σχεδόν παντελής έλλειψη vibration, όπως και πέρσι άλλωστε (μόνο στο σουτ κουδουνάει, ούτε καν στο κάρφωμα). Για ποιο λόγο γκρινιάζουν οι επιστήμονες στο Steam;

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...