aektzhs18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 μπορει καποιος να με βοηθησει .εχω εναν ssd και δεν μπορω να τον κανω φορματ. εχω ενα προγραμμα πανω που τον επαναφερει στις αρχικες ρυθμισης .βαζω το cd των windows και δεν μου αφηνει να σβησω το διαμερισμα c και d εχω δοκιμασει και μεσα απο windows απο αλλον υπολογιστη αλλα παλι τιποτα . υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να τον διαγραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, aektzhs18 είπε μπορει καποιος να με βοηθησει .εχω εναν ssd και δεν μπορω να τον κανω φορματ. εχω ενα προγραμμα πανω που τον επαναφερει στις αρχικες ρυθμισης .βαζω το cd των windows και δεν μου αφηνει να σβησω το διαμερισμα c και d εχω δοκιμασει και μεσα απο windows απο αλλον υπολογιστη αλλα παλι τιποτα . υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να τον διαγραψω Δεν κατάλαβα τίποτα... Βάλε μια εικόνα αν θες από Disk Management και γίνε ποιό συγκεκριμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκιμασε με το AOMEI Partition Assistant Standard. https://www.aomeitech.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aektzhs18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό .35 ευρώ κάνει ο δίσκος θα τον σπάσω με τις ώρες που ασχολήθηκα. Στα windows 7 μέσα έχω προγράμματα που κάθε φορά που κάνει επανακινηση επανέρχεται στην αρχικες ρυθμίσεις. Ο υπολογιστής ανοίγει μπαίνει στα windows . Βγάζω τον δίσκο τον βάζω σε άλλο υπολογιστή τον κάνω διαγραφή με το ccleaner διαγράφεται και τον επαναφέρει όπως ήταν έχω βάλει και το aomei τον έχω σβήσει πάλι τίποτα έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικά τίποτα. Από το bios υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να τρέξω και να τον σβήσω οριστικά . Έβαλα το hiren boot με το durek αλλά δεν έκανε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aektzhs18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως να σβήσω τον δίσκο ?με όποιο πρόγραμμα και να δοκίμασα σβήνει τον δίσκο και μετά όταν τελειώνει επανέρχεται όπως ήταν . Μέχρι και linux έβαλα και πάλι τίποτα .τρέχει κανονικά windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ο δισκος εχει χαλάσει (ειναι corrupted) και ο controler του ενεργοποιησε εσωτερικό μηχανισμό κλειδώματος read only για να μην επιτρεπει εγγραφες και να μπορεις να πάρεις τα αρχεία σου. Εσυ δεν μπορείς να κάνεις τιποτα πέρα απο να τον επιστρέψεις για αντικατάσταση σε εγγυηση. Μην το παλευεις αλλο, χάνεις το χρόνο σου (εκτος αν θες να δοκιμάσεις τα πάντα για εκαπιδευτικους λογους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα