VaggD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 8 minutes ago, LambisElef said: Διαθέτει μία έξτρα φάση στο Vcore VRM και καλύτερα MOSFETs από τις πιο φτηνές της. Είναι κλάσης ανώτερη, απλά δεν αξίζει όπως λες τα 40€ έξτρα. Ίσως για κάποιους που θέλουν το Wifi να αξίζει πάντως. Για την φάση και τα κλτ μοσφετ ούτε που τα παρατήρησα... που να μην ήταν μπροστά στα μάτια μου 😅😅. Είναι όντως ανώτερη αρκεί να αξιοποιηθεί από το αγοραστεί. Ίσως είναι δικό μου κόλλημα άλλα για Β socket πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε όριο τα 100 και να εστιάσουμε στο vfm. 2
akoinonitos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, VaggD είπε Αυτό είναι ένα θεματική για όσους ασχολούνται με oc. Αυτο ειναι θεμα και για οσους δεν κανουν overclock. Οταν θες να παρεις το μεγιστο απο το performance boost overdrive χωρις offset δεν κανεις τππ. Αλλο να boostαρουν ολοι οι πυρηνες στα 4ghz και αλλο στα 4150mhz. Οσο παιζεις με -offset καταφερνεις να ανεβαζει υψηλοτερα ρολογια το pbo και να εχεις και καλυτερες θερμοκρασιες. Βασικα αν μιλαμε για ryzen 2xxx κατεμε δεν αξιζει να παρεις μητρικη χωρις offset επιλογη. Και εγω κοιταγα τις msi x470 αλλα αυτο μονο με εκανε να μην τις προτιμησω αν και σε ολα τα υπολοιπα ειναι αρκετα καλες. Το memory overclock της M7 για παραδειγμα δεν το εχει καμια x470. 1
VaggD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, akoinonitos said: Αυτο ειναι θεμα και για οσους δεν κανουν overclock. Οταν θες να παρεις το μεγιστο απο το performance boost overdrive χωρις offset δεν κανεις τππ. Αλλο να boostαρουν ολοι οι πυρηνες στα 4ghz και αλλο στα 4150mhz. Οσο παιζεις με -offset καταφερνεις να ανεβαζει υψηλοτερα ρολογια το pbo και να εχεις και καλυτερες θερμοκρασιες. Βασικα αν μιλαμε για ryzen 2xxx κατεμε δεν αξιζει να παρεις μητρικη χωρις offset επιλογη. Και εγω κοιταγα τις msi x470 αλλα αυτο μονο με εκανε να μην τις προτιμησω αν και σε ολα τα υπολοιπα ειναι αρκετα καλες. Το memory overclock της M7 για παραδειγμα δεν το εχει καμια x470. Το είπα με το σκεπτικό ότι οι πλειοψηφία που θα δώσει 70-100 για mobo δεν θα ασχοληθεί και πολύ με το pbo, δεν γνωρίζω κατα πόσο σταθερά voltage μπορούν να κρατήσουν οι B450 (vrms) ώστε να αξιοποιήσουν το pbo...
j2k Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τη νεκρη μητρικη μπορεις να την φλασαρεις αμα ξερεις. Ο τεχνικος να σου την αναστησει θα παρει μαξ 20ευρω Το προβλημα σου ειναι η μνημη Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από j2k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα