Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπαρχει η βασικοτερη διαφορα για μενα και λεγεται memory support list... Τι μνημες εχεις αν εχεις για παραδειγμα ενα κιτ 3200cl16 δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να επιλεξεις μια δυστροπη b350, αν παλι εχεις 2600mhz - 2800mhz οκ πηγαινε σε b350 ,αλλα γτ εφοσον παιρνεις καινουρια μητρικη να μην παρεις το νεο chipset. Η asrock ab350 pro4 τυχαινει να εχει θεματα σε καποιες  παρτιδες και η τιμη που την βρηκες ειναι ακριβη. Η asus strix b350 ειναι μια μαλακια και μιση για τα 100+ ευρω που θελει.

Στο egate η tomahowk παντως λεει 1-3  εργασιμες 

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, swayback είπε

Επαναφέρω λίγο το θέμα. Λόγω περιορισμένου χρόνου, βιασύνης και έλλειψης διαθεσιμότητας πολλών μητρικών σε καταστήματα όπου προλαβαίνω να πάω, έχω καταλήξει ανάμεσα σε δύο μητρικές που με εξυπηρετεί να πάω άμεσα να πάρω:

-ASRock AB350 Pro4 (92€)

-ASUS Strix B350-F (109€)

Θα ζητήσω να γίνει bios update πριν την παραλάβω. Τα καταστήματα όπου μπορώ να πάω, το κάνουν αυθημερόν.

Μάλλον για την ASRock πάω αλλά αν πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω την διαφορά για την ASUS, σας ακούω. 

Καμία από τις 2. Θα πάρεις την MSI Tomahawk B450

• Like 1
Δημοσ.

Άκυρη και η Strix B350-F και η B450 Tomahawk. Μόλις πήρα e-gate.gr που τις είχαν και τις βγάλανε από το site. Έχουν εξαντληθεί και θα πάρει 2 εβδομάδες στην καλύτερη για να τις φέρουν. Οπότε είναι εκτός..

Με βλέπω να πηγαίνω στην ASRock AB350 Pro4 ή στην B450 Pro4. Περίπου το ίδιο κοστίζουν. Από εδώ θα γίνει η αγορά γιατί βολεύει το κατάστημα. Αν βλέπετε κάποια ετοιμοπαράδωτη και η οποία νομίζετε πως είναι είναι προτιμότερη των δύο ASRock που έγραψα πιο πάνω, μου λέτε.

Έχω μία ram και είναι αυτή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 12:27 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Καμία από τις 2. Θα πάρεις την MSI Tomahawk B450

Στις 17/9/2018 στις 12:14 ΜΜ, akoinonitos είπε

Yπαρχει η βασικοτερη διαφορα για μενα και λεγεται memory support list... Τι μνημες εχεις αν εχεις για παραδειγμα ενα κιτ 3200cl16 δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να επιλεξεις μια δυστροπη b350, αν παλι εχεις 2600mhz - 2800mhz οκ πηγαινε σε b350 ,αλλα γτ εφοσον παιρνεις καινουρια μητρικη να μην παρεις το νεο chipset. Η asrock ab350 pro4 τυχαινει να εχει θεματα σε καποιες  παρτιδες και η τιμη που την βρηκες ειναι ακριβη. Η asus strix b350 ειναι μια μαλακια και μιση για τα 100+ ευρω που θελει.

Στο egate η tomahowk παντως λεει 1-3  εργασιμες 

Για καποιον που δεν χρειαζετε ολα αυτα 

η MSI B450M Bazooka πως σας φαίνεται? 

Δημοσ.

Δεν αξίζουν αυτές οι asus μια,  μέτρια VRM και υπερτιμημένες όσο δεν πάει. Η Strix έχει το ίδιο VRM design και ζητάει 115€ ... μακριά. Στα 80-90€ καμιά Asrock B450M pro4 ή MSI Β450. Η MSI άλλαξε τα mosfet στα Β450 κ δεν έχει πλέον Nikosem άσε που σε μερικές πλέον έχει βάλει και κανονικές ψύκτρες όχι πλαστικούρα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 11:26 ΠΜ, swayback είπε

Επαναφέρω λίγο το θέμα. Λόγω περιορισμένου χρόνου, βιασύνης και έλλειψης διαθεσιμότητας πολλών μητρικών σε καταστήματα όπου προλαβαίνω να πάω, έχω καταλήξει ανάμεσα σε δύο μητρικές που με εξυπηρετεί να πάω άμεσα να πάρω:

-ASRock AB350 Pro4 (92€)

-ASUS Strix B350-F (109€)

Θα ζητήσω να γίνει bios update πριν την παραλάβω. Τα καταστήματα όπου μπορώ να πάω, το κάνουν αυθημερόν.

Μάλλον για την ASRock πάω αλλά αν πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω την διαφορά για την ASUS, σας ακούω. 

παρε την asus b350 plus που ειναι μεσα στο budjet που θες να δωσεις 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Αυτή λέει τίποτα για τα λεφτά της?

δεν την εχω δουλεψει αλλα γ μενα παρε την b350 plus της asus και δεν θα χασεις ...στο λεω αυτο γτ αξιζει και το καθε ευρω π θα πας να δωσεις γ την συγκεκριμενη !

• Moderators
Δημοσ.
Just now, life is music said:

δεν την εχω δουλεψει αλλα γ μενα παρε την b350 plus της asus και δεν θα χασεις ...στο λεω αυτο γτ αξιζει και το καθε ευρω π θα πας να δωσεις γ την συγκεκριμενη !

Εγώ (που δεν είμαι ο TS) θέλω κάτι mATX όμως, δεν μου κάνει η full atx...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, demmian είπε

εχει παρει κανεις την asus rog strix b450-f gaming? 

https://www.skroutz.gr/s/15479241/Asus-Rog-Strix-B450-F-Gaming.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=asus+rog+strix+b450-f+gaming

εαν ναι, μπορει να γραψει 2 λογακια?

Απο το να δώσεις 140€ στη μουφο rog strix Πάρε καλύτερα κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/14722753/Gigabyte-X470-Aorus-Ultra-Gaming.html 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...