Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά VHS Video στο Σκληρό Δίσκο

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μεγάλη συλλογή από videos σε vhs και Θέλω να τις περάσω στο σκληρο μου δισκο.Επειτα να τα γράψω ως video cd ή σε dvd.

Ο υπολογιστής μου έχει firewire και usb2.

Σκέφθηκα να αγoράσω από το πλαίσιο το καλώδιο-μετατροπέα aver dvd ezmaker usb2.

Είναι καλή λύση? Eιναι κατι που πρεπει να προσέξω ή να γνωρίζω?

Θα έχω προβλήματα με interlaced video? Ή θα έχω την κανονικη ποιότητα που βλέπω και στην τηλεόραση?

Δημοσ.

Video in δεν εχει καθοτι laptop.

Λέω να παρω το aver dvd ezmaker usb2.

Κανεις δεν έχει περάσει ποτέ vhs video σε σκληρο?

Δημοσ.

Ξέχνα το καλώδιο.Το πήρε φίλος,το γύρισε πίσω(απαράδεκτη ποιότητα) και ψάχνουμε τώρα να βρούμε λύση με εξωτερικές καρτούλες-συσκευές.Κάπου έπιασε το radar μου κάτι,ακόμα ψαχνόμαστε πάντως...

Δημοσ.

Με laptop θα έχεις και προβλημα στον σκληρο(εκτος αν εχεις εξωτερικο βεβαια) αν δοκιμασεις να περασεις αναλογικο video γιατι τα αρχεια ειναι τεραστια η καλυτερη λυση κοστιζει κατι παραπάνω 400 ευρω περιπου και ειναι το dazzle dv hollywood

Ειναι εξωτερικη συσκευη που μετατραπει το αναλογικο σε firewire.

Το εχω δοκιμάσει και κανει τρομερη δουλεια αλλα αν δεν πεσει η τιμη του προτιμαω να πηγαινω τις VHS σε βιντοκλαμπ να μου τις κανουν dvd

Δημοσ.
η καλυτερη λυση κοστιζει κατι παραπάνω 400 ευρω περιπου και ειναι το dazzle dv hollywood

Ειναι εξωτερικη συσκευη που μετατραπει το αναλογικο σε firewire.

Το εχω δοκιμάσει και κανει τρομερη δουλεια

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά φαίνεται όντως πολύ καλύτερο από το καλώδιο που είπε ο karib.

Κάτι όμως που προφανώς δεν έχετε δει στις αγγελίες είναι αυτό:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=371819

Με 150 ευρώ το δίνει κάποιος!!! :D :D :D (και είναι αχρησιμοποίητο)

Hope i helped.

Δημοσ.

Κατάλαβα παιδια.

Αν δε δώσω ενα καρο λεφτα δεν γίνεται δουλεια.

Νομιζα η aver media (αν λέω καλα την εταιρία) ήταν μια καλη εταιρία.

Ομως τα αποτελέσματα μάλλον απογοητεύουν.

Τι θα κάνω, τι θα κάνω...

Δημοσ.

Sthn amerikh yparxoun syskeues gia auth th douleia, alla edw den exei perpathsei akoma to pragma. Epishs, yparxei dvd-player pou 8a antika8ista plhrws to VCR grafontas se mpeg-2 ta programmata ths TV (exei tuner). Ta apo8hkeuei se sklhro, exei Ethernet opote ta metafereis sto PC kai ta kais. Exei scart-in, opote mporei na dinei to VCR ki auto na grafei. Einai to kISS DP-580 (h seira KISS paizei kai divx), alla mexri na er8ei edw 8a arghsei, afou akoma eksw den kykloforhse kala kala.

Epishs 8a einai panakribo, panw apo 500 euro.

Δημοσ.

mia protash dikia mou alla mallon anefikth gia laptop einai na pareis mia karta tv kai na syndeseis to video sthn eisodo ths kartas.Sthn dikia mou karta ta apotelesmata einai para poly kala.Twra den kserw omws an 8a einai eksisou kala kai me mia ekswterikh karta TV.An mporeis na daneisteis apo kapoion gnwsto sou kammia kai na testareis 8a htan to idanikotero...

Δημοσ.

Τελικα το k-world οπως λένε στο forum του myphone.gr, φαίνεται ότι αξίζει τα λεφτά του? Το έχει δοκιμασει κανεις εδώ απο τους insomniacs?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια διαβαζω τωρα το τελευταιο τευχος του pcmag, και βλεπω να λεει για μια συσκευη ads pyro a/v Link. Μονο 44ευρω. Λεει οτι κανει τη δουλεια της μετατροπης αναλογικο σε ψηφιακο σήμα, και vhs στο σκληρο.

Εχετε ακούσει τίποτε σχετικό?

Δημοσ.

"Άμα πληρώνεις με μπανάνες,μόνο μαϊμούδες αγοράζεις"!!!

Ξέχνα τις φτηνιάρικες λύσεις,εκτός αν τον φυσάς τον παρά και έχεις τη δυνατότητα να αγοράζεις κάθε μέρα και διαφορετικά τέτοια.

Αν σε ενδιαφέρει (ημιεπαγγελματικά),προσανατολίσου σε hard>500€.

Δυστυχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...