Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

https://www.thomann.de/ie/akg_k702.htm?ref=search_prv_1

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δύο με τα K7XX και Κ550 και έχουν εξαιρετική απόδοση.

Η AKG με έχει μπερδέψει με τις τιμές της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πριν λίγους  μήνες πήρα τα κινέζικα K612pro στα 109€ και τώρα βλέπω αυτό. Δεν το συζητάμε ότι τα 702 αξίζουν πολύ περισσότερα από τα χρήματα αυτά. Βέβαια δεν γλιτώνεις τον amp. Είναι πολύ αναίσθητο ακουστικό.

Δημοσ.
8 minutes ago, pirmen56 said:

Η AKG με έχει μπερδέψει με τις τιμές της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πριν λίγους  μήνες πήρα τα κινέζικα K612pro στα 109€ και τώρα βλέπω αυτό. Δεν το συζητάμε ότι τα 702 αξίζουν πολύ περισσότερα από τα χρήματα αυτά. Βέβαια δεν γλιτώνεις τον amp. Είναι πολύ αναίσθητο ακουστικό.

Την εξαγόρασε η Samsung πριν μερικούς μήνες και από ότι κατάλαβα, θέλουν να ανανεώσουν τις σειρές. Με αυτό το σκεπτικό, όλα τα παλιά φεύγουν σε προσφορά μισή τιμή ή και χαμηλότερα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zaytsev είπε

Την εξαγόρασε η Samsung πριν μερικούς μήνες και από ότι κατάλαβα, θέλουν να ανανεώσουν τις σειρές. Με αυτό το σκεπτικό, όλα τα παλιά φεύγουν σε προσφορά μισή τιμή ή και χαμηλότερα.

Δεν το 'ξερα. Ενδιαφέρον.

Πάντως πρέπει να βελτιώσουν την ευαισθησία των μοντέλων τους γιατί χτυπάει αρνητικά και στα δυναμικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/9/2018 στις 11:59 ΠΜ, GiorgosArgy είπε

Γεια και χαρά σε όλους,

Ψάχνω ακουστικά κεφαλής, που να είναι όσο πιο ξεκούραστα γίνεται καθώς θέλω κυρίως να τα χρησιμοποιώ τις ώρες που εργάζομαι.

Απ' όσο έχω ψάξει, θέλω over-ear και κλειστού τύπου, ώστε να μην ακούγεται η μουσική που ακούω και προς τα έξω. (αν κάνω κάπου λάθος στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά, διορθώστε με)

Από συνδεσιμότητα το απλό καλώδιο μου είναι αρκετό κι ίσως προτιμότερο. Αν τώρα έχετε να μου προτείνετε κάποια που συνδέονται και με bluetooth, καλώς.

Γενικά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είναι ξεκούραστα κι επειδή προτίθεμαι να ξοδέψω 100 - 200 ευρώ, λογικά η ποιότητα ήχου που προσφέρουν σχεδόν όλα, είναι εφάμιλλη.

Απόψεις;

Καλησπέρα. Αν σας ενδιαφέρει έχω ακουστικά καινούργια. 

Μπορειτε να τα δείτε εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...