Cummins Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλημέρα. Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα το pc. Είναι desk με win 10 αγορασμένα κανονικά. Όταν το βάζω σε αδρανοποίηση για κάνα 3-4 ώρες, μετά όταν πατάω enter να επανέλθει, ενώ επανέρχεται κατευθείαν ο πύργος, δε δίνει σήμα στην οθόνη. Ξεκούμπωσα και κούμπωσα το hdmi, τίποτα, έβαλα ένα άλλο hdmi, πάλι τπτ. Δοκίμασα και άλλη οθόνη στην αρχή, πάλι τίποτα. Δεν το κάνει συνέχεια, κάποιες φορές ανοίγει μαζί και η οθόνη κανονικά. Επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα, λέτε να είναι bug των win10 ή άρχισε να τα παίζει καμιά μητρική;; Το pc είναι 5ετίας, μητρική gigabyte fx 990 am3+ (αν θυμάμαι καλά). Ευχαριστώ.
ss13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Έχεις να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό ; Να δεις πως συμπεριφέρεται ;
Cummins Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, ss13 είπε Έχεις να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό ; Να δεις πως συμπεριφέρεται ; Όχι δεν έχω. Το τροφοδοτικό είναι enermax, το είχα ακριβοπληρώσει, ακριβώς για να μην έχω θέματα. Σου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση; Ευχαριστώ για την απάντηση
ss13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Βρες από φίλο σου κανένα , βάλε το επάνω να δεις πως συμπεριφέρεται , πόσα χρόνια έχεις το τροφοδοτικό ; Όχι απλά κοιτάμε τις περιπτώσεις που μπορεί να φταίει αυτό , ακόμα είδες - έλενξες όλα τα καλώδια που ενώνουν τον πύργο με την οθόνη ; Δες τα λίγο
Guerriero4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Cummins είπε Παιδιά καλημέρα. Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα το pc. Είναι desk με win 10 αγορασμένα κανονικά. Όταν το βάζω σε αδρανοποίηση για κάνα 3-4 ώρες, μετά όταν πατάω enter να επανέλθει, ενώ επανέρχεται κατευθείαν ο πύργος, δε δίνει σήμα στην οθόνη. Ξεκούμπωσα και κούμπωσα το hdmi, τίποτα, έβαλα ένα άλλο hdmi, πάλι τπτ. Δοκίμασα και άλλη οθόνη στην αρχή, πάλι τίποτα. Δεν το κάνει συνέχεια, κάποιες φορές ανοίγει μαζί και η οθόνη κανονικά. Επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα, λέτε να είναι bug των win10 ή άρχισε να τα παίζει καμιά μητρική;; Το pc είναι 5ετίας, μητρική gigabyte fx 990 am3+ (αν θυμάμαι καλά). Ευχαριστώ. Και εμένα τα ίδια μου κάνει.. νομίζω ότι είναι κόλλημα των windows. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση τους drivers της κάρτας γραφικών.
Cummins Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Tα καλώδια με τον πύργο είναι οκ, άσε που έβαλα κι άλλα και πάλι το κάνει. Τροφοδοτικό δύσκολο να βρω γιατί όλοι έχουν laptops. Guerriero4, αυτά είναι δύσκολα για μένα! Ευχαριστώ πάντως.
ss13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Cummins είπε Τροφοδοτικό δύσκολο να βρω γιατί όλοι έχουν laptops. Ρώτα , όλο και κάποιος θα έχει σταθερό υπολογιστή
Cummins Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, ss13 είπε Ρώτα , όλο και κάποιος θα έχει σταθερό υπολογιστή Θα δω, ευχαριστώ πολύ.
Cummins Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Guerriero4 είπε To έκανα, ευχαριστώ!
Guerriero4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ( αφού δοκίμασα 200 διαφορετικές λύσεις lol). Αν η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, πρέπει να μπεις στο bios και να την απενεργοποιήσεις. Εγώ το είχα στο auto και έπρεπε να το κάνω disabled. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, λογικά θα είναι κάπως έτσι.. Στην εκκίνηση πατάς το Κουμπί delete για να μπεις στο bios. Μετά ψάχνεις την ρύθμιση integrated graphics και το βάζεις στο disabled, save and exit και είσαι έτοιμος. Ελπίζω να είναι η ίδια λύση και σε εσένα.
Cummins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Guerriero4 είπε Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ( αφού δοκίμασα 200 διαφορετικές λύσεις lol). Αν η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, πρέπει να μπεις στο bios και να την απενεργοποιήσεις. Εγώ το είχα στο auto και έπρεπε να το κάνω disabled. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, λογικά θα είναι κάπως έτσι.. Στην εκκίνηση πατάς το Κουμπί delete για να μπεις στο bios. Μετά ψάχνεις την ρύθμιση integrated graphics και το βάζεις στο disabled, save and exit και είσαι έτοιμος. Ελπίζω να είναι η ίδια λύση και σε εσένα. Θα το δοκιμάσω κι αυτό. Να είσαι καλά φίλε. Edit: Τελικά δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική μου.. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Cummins
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα