johncorfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, just for today είπε Ωραιο φενεται .Παντος σαυτο που ακολουθαν σχεδον ολες οι εταιριες μικρες μεγαλες τη παραδεχομαι τη μηλια..Αλλα πολλα τα λεφτα λεμε.Μηπως γηνεται κ ντρόουν?!@#€%& Άουτς! Τα ματάκια μου... Δεν είμαι grammar nazi, αλλά ... Στο θέμα: δεν περίμενα ότι θα πρωτοτυπούσε σχεδιαστικά η Apple. Δεν το έχει κάνει ποτέ. Ίσως είναι ένας τρόπος για να μη μοιάζει παλιό το περσινό μοντέλο, που κάποιοι πλήρωσαν αρκετές εκατοντάδες ευρώ να το αποκτήσουν. Προσωπικά το βρίσκω λογικό. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από johncorfas
easyriderktm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 iphone XR ;;; XR μόνο 90s και Honda! 4
Iliemp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς που υπάρχει και η spigen και μας αποκάλυψε το νέο design του κινητού 😂 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Iliemp 2
PhoenixV23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Η αξια της εταιρειας και η κερδοφορια σε διαψευδουν , εσυ κουραστηκες να το κοιταξεις να ξεκουραστεις . Xαλάρωσε αγορίνα μου, δεν απευθύνθηκα σε εσένα. Ήμουν και είμαι Apple fan (όπως και εσύ), δεν έχω το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου ή μήπως δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με επιχειρήματα και όχι παρωπίδες; 1
bahamut_zero Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μονο την την τιμη (λεμε τωρα) εχει κανεις πλεον αγωνια! ποσο γαμ@τα θα ηταν να εβγαινε με τιμες iphone 4-5 και να εμενε η samsung με κινητα στο 1000€... 2
randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Μονο την την τιμη (λεμε τωρα) εχει κανεις πλεον αγωνια! ποσο γαμ@τα θα ηταν να εβγαινε με τιμες iphone 4-5 και να εμενε η samsung με κινητα στο 1000€... Δεν πρόκειται ποτέ να ρίξει η Apple τις τιμές κάτω από εκείνες των ανταγωνιστών της. Μόνο αν οι Samsung, Huawei και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της ρίξουν τις δικές τους τιμές, τότε θα ρίξει και εκείνη τις δικές της στα iPhone. Ο λόγος είναι ότι μια μεγάλη μερίδα των πελατών της είναι ψωνισμένοι και αγοράζουν iPhone απλά και μόνο επειδή είναι ακριβά και όχι επειδή γνωρίζουν από τεχνολογία ή επειδή ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Οπότε η Apple έξυπνα χειραγωγεί εκείνους που τυφλά ακολουθούν την πρακτική του "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", εκείνοι πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένοι, και όσοι ξέρουν από τεχνολογία είναι επίσης ευχαριστημένοι - με Android smartphones. Όλοι ευχαριστημένοι. 😁 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 16 minutes ago, randomcat said: Δεν πρόκειται ποτέ να ρίξει η Apple τις τιμές κάτω από εκείνες των ανταγωνιστών της. Μόνο αν οι Samsung, Huawei και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της ρίξουν τις δικές τους τιμές, τότε θα ρίξει και εκείνη τις δικές της στα iPhone. Ο λόγος είναι ότι μια μεγάλη μερίδα των πελατών της είναι ψωνισμένοι και αγοράζουν iPhone απλά και μόνο επειδή είναι ακριβά και όχι επειδή γνωρίζουν από τεχνολογία ή επειδή ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Οπότε η Apple έξυπνα χειραγωγεί εκείνους που τυφλά ακολουθούν την πρακτική του "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", εκείνοι πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένοι, και όσοι ξέρουν από τεχνολογία είναι επίσης ευχαριστημένοι - με Android smartphones. Όλοι ευχαριστημένοι. 😁 Άμα το λες πολλές φορές στο τέλος το πιστεύεις! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας! 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, randomcat είπε Δεν πρόκειται ποτέ να ρίξει η Apple τις τιμές κάτω από εκείνες των ανταγωνιστών της. Μόνο αν οι Samsung, Huawei και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της ρίξουν τις δικές τους τιμές, τότε θα ρίξει και εκείνη τις δικές της στα iPhone. Η πραγματικότητα είναι ότι η Huawei παρακαλάει να ανεβάσει τις τιμές της η Samsung που παρακαλάει να ανεβάσει τις δικές της η Apple. Στο μεταξύ τους παρακαλουθεί από τη γωνία η Huawei η οποία ανυπομονεί να συμβεί το παραπάνω σενάριο μπας και καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική ακολουθώντας το συμβατικό μοντέλο διανομής (που τώρα απλά δεν μπορεί να κάνει).
Donfear Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολόιδια...με το x Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Donfear Διπλό ποσταρισμα
costef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Είμαι ξετρελαμένος. Το έχω εδώ και 4 μήνες και γράφει επάνω Xiaomi Redmi Note 5. 2
Donfear Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Κάτοχος x απο τον πρωτο μηνα κυκλοφορίας τρία πραγματα εχω να πω...το xs πανομοιότυπο με το x εαν δεν μου την δωσει να παω στο max θα μείνω με το ιδιο και της δεν της εχουν κανει παράπονα οτι η θεση του led flash επρεπε να αλλάξει γιατι κανει πολλες φορες κόκκινα μάτια και οτι το notch στην δεύτερη γενιά του επρεπε να μικρύνει και αλλο για να μπορουμε να βλεπουμε και το ποσοστό μπαταρίας.!!!
Stamer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, VChris είπε Η πραγματικότητα είναι ότι η Huawei παρακαλάει να ανεβάσει τις τιμές της η Samsung που παρακαλάει να ανεβάσει τις δικές της η Apple. Στο μεταξύ τους παρακαλουθεί από τη γωνία η Huawei η οποία ανυπομονεί να συμβεί το παραπάνω σενάριο μπας και καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική ακολουθώντας το συμβατικό μοντέλο διανομής (που τώρα απλά δεν μπορεί να κάνει). Κάπως έτσι είναι. Γενικά όλοι αυτοί κάνουν ένα ατελείωτο πάρτυ, ο καθένας με τα δικά του προβατάκια στη σειρά. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, Donfear said: Κάτοχος x απο τον πρωτο μηνα κυκλοφορίας τρία πραγματα εχω να πω...το xs πανομοιότυπο με το x εαν δεν μου την δωσει να παω στο max θα μείνω με το ιδιο και της δεν της εχουν κανει παράπονα οτι η θεση του led flash επρεπε να αλλάξει γιατι κανει πολλες φορες κόκκινα μάτια και οτι το notch στην δεύτερη γενιά του επρεπε να μικρύνει και αλλο για να μπορουμε να βλεπουμε και το ποσοστό μπαταρίας.!!! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ούτε κι εγώ θα αλλάξω το X φέτος. Θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα ανακοινώσει καθώς και με το νέο ipad.
Tolisk13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Pokemon640 είπε 2 ηχεία έχει στη θύρα κάτω ; Όχι..Η άριστερή είναι το μικρόφωνο..
A500 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, randomcat είπε Δεν πρόκειται ποτέ να ρίξει η Apple τις τιμές κάτω από εκείνες των ανταγωνιστών της. Μόνο αν οι Samsung, Huawei και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της ρίξουν τις δικές τους τιμές, τότε θα ρίξει και εκείνη τις δικές της στα iPhone. Ο λόγος είναι ότι μια μεγάλη μερίδα των πελατών της είναι ψωνισμένοι και αγοράζουν iPhone απλά και μόνο επειδή είναι ακριβά και όχι επειδή γνωρίζουν από τεχνολογία ή επειδή ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Οπότε η Apple έξυπνα χειραγωγεί εκείνους που τυφλά ακολουθούν την πρακτική του "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", εκείνοι πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένοι, και όσοι ξέρουν από τεχνολογία είναι επίσης ευχαριστημένοι - με Android smartphones. Όλοι ευχαριστημένοι. 😁 Αφού οι εταιρίες όπως Samsung & Huawei βγάζουν κάθε μήνα 2-3 καινούρια τηλέφωνα? Δέν θα ρίξουν την τιμή? Αλλα και κοίτα τώρα που θα βγεί το καινούριο iPhone,πόσο κάτω θα πάει το Note 9 & S9.......Λογικό? Γιαυτό ποτέ δέν παίρνουμε με την μία όταν βγει καινούριο Samsung κτλ....Θα πέσει σύγουρα 199 ευρώ κάτω από αυριο μεθαύριο!! Οπότε σκέψου χασούρα αυτούς που έτρεξαν να πάρουν Note 9 & S9.....200 ευρώ σε 1 μήνα... Ενώ οι χρήστες iPhone,149 ευρώ σε 1 χρόνο!! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από A500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα