Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, timcook είπε

Δωσε κ αλλο info, 50 tabs + εφαρμογες με flash? + και αλλα apps? Τι ειδους? 

heavy streaming παράλληλο σε multiple windows και στα 2 μόνιτορ άπειρες ώρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

heavy streaming παράλληλο σε multiple windows και στα 2 μόνιτορ άπειρες ώρες

Ενοεις video streaming απ την καμερα? Ειπες παιχνιδια δεν παιζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 λεπτά πριν, timcook είπε

Ενοεις video streaming απ την καμερα? Ειπες παιχνιδια δεν παιζεις.

βλέπω πολλά streaming video flash video παράλληλα και στα tabs εχει φορτωμένα flash με αλγόριθμους, χρηματιστηριακά κτλ, αλλά είναι πολύωρο το peak

•  
Επεξ/σία από mindscape2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindscape2 είπε

βλέπω πολλά streaming video flash video παράλληλα και στα tabs εχει φορτωμένα flash με αλγόριθμους, χρηματιστηριακά κτλ, αλλά είναι πολύωρο το peak

•  

Τι CPU usage εχεις? Τι συστημα εχεις τωρα? CPU/RAM/SSD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, timcook είπε

Τι CPU usage εχεις? Τι συστημα εχεις τωρα? CPU/RAM/SSD

τώρα και για 10 μέρες ακόμα: i5 2500k 5ετίας, 8 gb ram, 120 gb ssd (ssd επρεπε ναχω κανει καιρο upgrade αλλά το άργησα)

cpu tests σε ωρα αιχμης προβληματικα και perfomance tests χαμηλά σε όλους τους δείκτες

κατέληξα σε παραγγελία ryzen 2700x με h5 ultimate cooling ψύκτρα, m/b asrock b450 pro4, 32 gb ram 3200mhz c16, graphics gigabyte rx550, ssd 500gb 970 m.2 με 1tb hdd για 2ο,

τροφοδοτικό seasonic 550w plus platinium και ενα φτηνο dvdrw, όλα στο case 600c της corsair full tower

thx 4 help all

Επεξ/σία από mindscape2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

τώρα και για 10 μέρες ακόμα: i5 2500k 5ετίας, 8 gb ram, 120 gb ssd (ssd επρεπε ναχω κανει καιρο upgrade αλλά το άργησα)

cpu tests σε ωρα αιχμης προβληματικα και perfomance tests χαμηλά σε όλους τους δείκτες

κατέληξα σε παραγγελία ryzen 2700x με h5 ultimate cooling ψύκτρα, m/b asrock b450 pro4, 32 gb ram 3200mhz c16, graphics gigabyte rx550, ssd 500gb 970 m.2 με 1tb hdd για 2ο,

τροφοδοτικό seasonic 550w plus platinium και ενα φτηνο dvdrw, όλα στο case 600c της corsair full tower

thx 4 help all

Και δε χώραγε x470 μητρική στο budget;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnpopexi είπε

Και δε χώραγε x470 μητρική στο budget;

θα μου κάνει μεγάλη διαφορά από την asrock 450 pro 4 για non-gaming χρήση χωρίς σχεδιαστικά; SLI δεν προκειται να κανω ποτε νομιζω

προφανως εχω βαλει πραγματα πανω απο τη χρηση που θα κανω αλλα με καποιο σκοπο για future proof ας πουμε (μεγαλη ram και ssd δισκο), αλλά games κ SLI δεν προβλεπεται

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

θα μου κάνει μεγάλη διαφορά από την asrock 450 pro 4 για non-gaming χρήση χωρίς σχεδιαστικά; SLI δεν προκειται να κανω ποτε νομιζω

προφανως εχω βαλει πραγματα πανω απο τη χρηση που θα κανω αλλα με καποιο σκοπο για future proof ας πουμε (μεγαλη ram και ssd δισκο), αλλά games κ SLI δεν προβλεπεται

Δεν κερδίζεις και πολλά για τη χρήση σου αλλα αν χώραγε γιατι όχι

Spoiler

Δεν είναι μόνο το SLI. Ανώτερες ποιοτικά(όχι όλες) , καλύτερα vrm , καλύτερο mem.support. 
Προσωπικά θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια για σχεδον 24/7 λειτουργια .
Ευτυχώς η asrock έχει και στο mem. qvl κάποιες g.skill 2x16 να πιάνουν 2933mhz .

Δε λέω οτι είναι κακή επιλογή η asrock   απλα καλύτερη επιλογή θα ήταν μια x470 αν δεν είχες περιορισμούς στο budget.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnpopexi είπε

Δεν κερδίζεις και πολλά για τη χρήση σου αλλα αν χώραγε γιατι όχι

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν είναι μόνο το SLI. Ανώτερες ποιοτικά(όχι όλες) , καλύτερα vrm , καλύτερο mem.support. 
Προσωπικά θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια για σχεδον 24/7 λειτουργια .
Ευτυχώς η asrock έχει και στο mem. qvl κάποιες g.skill 2x16 να πιάνουν 2933mhz .

Δε λέω οτι είναι κακή επιλογή η asrock   απλα καλύτερη επιλογή θα ήταν μια x470 αν δεν είχες περιορισμούς στο budget.

ποια x470 λοιπον 1. χωραει και 2. εχει επιλογη για συνδεση 3 οθονων στο μελλον; γιατι προχειρα βλεπω για max 2; *η b450 pro4 εχει επιλογη τριών οθονών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο 2700 δεν έχει κάρτα γραφικών.... για να ενεργοποιήσεις τις display εξόδους της εκάστοτε μητρικής χρειάζεσαι 2200g ή 2400g επεξεργαστή  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, leros2004 είπε

ο 2700 δεν έχει κάρτα γραφικών.... για να ενεργοποιήσεις τις display εξόδους της εκάστοτε μητρικής χρειάζεσαι 2200g ή 2400g επεξεργαστή  

δικο μου λαθος πριν που ειπα για τη μητρικη με 3 οθονες, θα τις παιρνει απο την rx550, οποτε ακυρο το θεμα οθονες με τη ΜΗΤΡΙΚΗ, το θεμα ειναι αν θα χωραει κι αν αξιζει το εξτρα 100αρικο+ για X470 στη χρηση μου αντι για Β450

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindscape2 είπε

δικο μου λαθος πριν που ειπα για τη μητρικη με 3 οθονες, θα τις παιρνει απο την rx550, οποτε ακυρο το θεμα οθονες με τη ΜΗΤΡΙΚΗ, το θεμα ειναι αν θα χωραει κι αν αξιζει το εξτρα 100αρικο+ για X470 στη χρηση μου αντι για Β450

οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...