Ather Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δες τις βάσεις των σχολών. Νομίζω δεν μπορείς να μπεις σε σχολές αξιωματικών, οπουδήποτε αλλού είσαι εντάξει.
basilisgate13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Να ρωτησω κατι τωρα εισαι γελ? .Γιατι αν εισαι γελ και σκοπευεις να πας του χρονου επαλ για να δωσεις δεν γινεται και θα χασεις χρονια .Στο επαλ διαλεγεις ειδικοτητα απο 2 λυκειου αμα πας του χρονου θα σε στειλουν και θα πας παλι δευτερα .Τουλαχιστον ετσι ηταν οταν εδινα εγω πανελληνιες.Τωρα οσο αφορα την πληροφορικη εγω ημουν γελ και ο κολλητος μου επαλ και οι 2 θελαμε πληροφορικη.Ο φιλος μου δεν περασε ενω εγω περασα(αυτο δεν εχει τοσο σημασια αλλο θελω να πω ) Αν ρωτησεις τωρα μετα απο 5 χρονια τον φιλο μου δεν ξερει τιποτα ουτε εναν απλο αλγοριθμο γιατι ; Γιατι οι καθηγητες δεν δινουν σημασια μονο οτι κανεις στο φροντιστηριο και μονος σου μετα στο σπιτι .Στο σχολειο θα πηγαινεις μονο για να περναει η ωρα.Τα τελευταια χρονια υπαρχει μια προσπαθεια να αναβαθμισουν τα επαλ και οντως περνας πιο ευκολα αν διαβασεις καλα ΑΛΛΑ οι καθηγητες ειναι το ιδιο αδιαφοροι με πριν στην καλυτερη περιπτωση. Στο επαλ θα μαθεις εκτος απο προγραμματισμο και δικτυα (πολυ σημαντικο) και θα εχεις μια ιδεα παραπανω .Στο γενικο θα μαθεις μονο προγραμματισμο (λιγο πιο δυσκολο) και μαθηματικα .Τα μαθηματικα θα παιξουν σημαντικο ρολο μετα στην σχολη σου και αν πας επαλ και δεν μαθεις μαθηματικα μετα θα τα βρεις μπαστουνια και θα τρεχεις στο πανεπιστιμιο για φροντιστηρια
Aggeluska Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, leftys said: επειδή είμαι λίγο μεγάλος από τότε που έδινα πανελλήνιες και δεν γνωρίζω καθόλου το τρέχον σύστημα, αλλά θέλω να βοηθήσω την ανιψιά που με ρωτάει. Από ΕΠΑΛ μπορείς να πάς σε οποιαδήποτε σχολή ή υπάρχουν ποσοστά σχολών που συμμετέχουν? καταλαβαίνω ότι δεν αποκτάς όλα τα εφόδια και μπορεί να δυσκολευτείς μετά στη σχολή αλλά μέσω ΕΠΑΛ θα είναι πιο εύκολο αν κάνεις καλή προετοιμασία για να μπεις στο πανεπιστήμιο? Πως γίνεται, δίνουν άλλα μαθήματα στις εξετάσεις? στο ΕΠΑΛ δινεις 4 μαθηματα. 2 γενικης παιδειας, 2 ειδικοτητας. Εκθεση, Μαθηματικα και Μαθημα ειδικοτητας 1, Μαθημα ειδικοτητας 2. Και στο ΓΕΛ 4 μαθηματα δινεις. Γενικα στο ΕΠΑΛ αν διαλεξεις να σπουδασεις σε σχολη π εχει μαθηματικα θα εχεις λιγο προβλημα στην αρχη αλλα τιποτα που δεν λυνεται απλα με λιγο περισσοτερο διαβασμα. Απο ΕΠΑΛ μπορεις να περασεις σε οελς τις σχολες ΤΕΙ, Πανειστημια, Πολυτεχνιο κλπ εκτος απο σχολες αξιωματικων νμζ, μπορεις μονο σε υπαξιωματικων. Γενικα οι βασεις για να μπεις σε σχολες ειναι χαμηλοτερες απο ΕΠΑΛ απο οτι σε ΓΕΛ, αρα ναι ειναι πιο ευκολο απο ΕΠΑΛ. 59 minutes ago, basilisgate13 said: Να ρωτησω κατι τωρα εισαι γελ? .Γιατι αν εισαι γελ και σκοπευεις να πας του χρονου επαλ για να δωσεις δεν γινεται και θα χασεις χρονια .Στο επαλ διαλεγεις ειδικοτητα απο 2 λυκειου αμα πας του χρονου θα σε στειλουν και θα πας παλι δευτερα .Τουλαχιστον ετσι ηταν οταν εδινα εγω πανελληνιες.Τωρα οσο αφορα την πληροφορικη εγω ημουν γελ και ο κολλητος μου επαλ και οι 2 θελαμε πληροφορικη.Ο φιλος μου δεν περασε ενω εγω περασα(αυτο δεν εχει τοσο σημασια αλλο θελω να πω ) Αν ρωτησεις τωρα μετα απο 5 χρονια τον φιλο μου δεν ξερει τιποτα ουτε εναν απλο αλγοριθμο γιατι ; Γιατι οι καθηγητες δεν δινουν σημασια μονο οτι κανεις στο φροντιστηριο και μονος σου μετα στο σπιτι .Στο σχολειο θα πηγαινεις μονο για να περναει η ωρα.Τα τελευταια χρονια υπαρχει μια προσπαθεια να αναβαθμισουν τα επαλ και οντως περνας πιο ευκολα αν διαβασεις καλα ΑΛΛΑ οι καθηγητες ειναι το ιδιο αδιαφοροι με πριν στην καλυτερη περιπτωση. Στο επαλ θα μαθεις εκτος απο προγραμματισμο και δικτυα (πολυ σημαντικο) και θα εχεις μια ιδεα παραπανω .Στο γενικο θα μαθεις μονο προγραμματισμο (λιγο πιο δυσκολο) και μαθηματικα .Τα μαθηματικα θα παιξουν σημαντικο ρολο μετα στην σχολη σου και αν πας επαλ και δεν μαθεις μαθηματικα μετα θα τα βρεις μπαστουνια και θα τρεχεις στο πανεπιστιμιο για φροντιστηρια Μπορεις να κανεις 1 χρονο ΓΕΛ και μετα να πας ΕΠΑΛ κ πας κατευθειαν 2 ετος ΕΠΑΛ κανονικα.
Anestis2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, basilisgate13 είπε Να ρωτησω κατι τωρα εισαι γελ? .Γιατι αν εισαι γελ και σκοπευεις να πας του χρονου επαλ για να δωσεις δεν γινεται και θα χασεις χρονια .Στο επαλ διαλεγεις ειδικοτητα απο 2 λυκειου αμα πας του χρονου θα σε στειλουν και θα πας παλι δευτερα .Τουλαχιστον ετσι ηταν οταν εδινα εγω πανελληνιες.Τωρα οσο αφορα την πληροφορικη εγω ημουν γελ και ο κολλητος μου επαλ και οι 2 θελαμε πληροφορικη.Ο φιλος μου δεν περασε ενω εγω περασα(αυτο δεν εχει τοσο σημασια αλλο θελω να πω ) Αν ρωτησεις τωρα μετα απο 5 χρονια τον φιλο μου δεν ξερει τιποτα ουτε εναν απλο αλγοριθμο γιατι ; Γιατι οι καθηγητες δεν δινουν σημασια μονο οτι κανεις στο φροντιστηριο και μονος σου μετα στο σπιτι .Στο σχολειο θα πηγαινεις μονο για να περναει η ωρα.Τα τελευταια χρονια υπαρχει μια προσπαθεια να αναβαθμισουν τα επαλ και οντως περνας πιο ευκολα αν διαβασεις καλα ΑΛΛΑ οι καθηγητες ειναι το ιδιο αδιαφοροι με πριν στην καλυτερη περιπτωση. Στο επαλ θα μαθεις εκτος απο προγραμματισμο και δικτυα (πολυ σημαντικο) και θα εχεις μια ιδεα παραπανω .Στο γενικο θα μαθεις μονο προγραμματισμο (λιγο πιο δυσκολο) και μαθηματικα .Τα μαθηματικα θα παιξουν σημαντικο ρολο μετα στην σχολη σου και αν πας επαλ και δεν μαθεις μαθηματικα μετα θα τα βρεις μπαστουνια και θα τρεχεις στο πανεπιστιμιο για φροντιστηρια Αρα εσυ φιλε συνοψιζοντας ολα αυτα που ειπες τι προτεινεις? Αδερφια ακουστε με λιγο. Εγω αν παω επαλ μαθηματικα θα συνεχισω να κανω προετοιμασια γενικου στο φροντιστηριο που ειμαι με αλλα 2 παιδια που και αυτα θα συνεχισουν γελ αρα δεν θεωρω προβλημα τα μαθηματικα μετα στην σχολη
basilisgate13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Anestis2 είπε Αρα εσυ φιλε συνοψιζοντας ολα αυτα που ειπες τι προτεινεις? Αδερφια ακουστε με λιγο. Εγω αν παω επαλ μαθηματικα θα συνεχισω να κανω προετοιμασια γενικου στο φροντιστηριο που ειμαι με αλλα 2 παιδια που και αυτα θα συνεχισουν γελ αρα δεν θεωρω προβλημα τα μαθηματικα μετα στην σχολη δεν προτεινω κατι σου λεω τα θετικα και τα αρνητικα δικια σου ειναι η αποφαση .Δεν θεωρεις λιγο ατοπο να εισαι επαλ με αλλα μαθηματα και να κανεις μαθ, κατ. γενικου για να τα εχεις για το πανεπιστημιο .θα εχεις που θα εχεις μαθηματικα γενικης θα κανεις και κατευθυνσης ? . Αν δεν κανω λαθος τα μαθηματα στο γενικο ειναι 4 και ειναι μαθηματικα εκθεση πληροφορικη αοθ και στο επαλ μαθηματικα εκθεση δικτυα και προγραμματισμο.
Anestis2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν λεω θα κανω προετοιμασια μαθηματικων γελ εννοω γενικης και οχι κατευθυνσης (για παραδειγμα κατευθυνση της β ειναι σχεδον "άχρηστη" ακομα και για πανελλήνιες απο γελ Σιγουρα ειναι δικια μ η αποφαση απλός εσυ στην θεση μου ποιον δρομο θα ακολουθουσες? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Anestis2
tsioulak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Anestis2 είπε οταν λεω θα κανω προετοιμασια μαθηματικων γελ εννοω γενικης και οχι κατευθυνσης (για παραδειγμα κατευθυνση της β ειναι σχεδον "άχρηστη" ακομα και για πανελλήνιες απο γελ Σιγουρα ειναι δικια μ η αποφαση απλός εσυ στην θεση μου ποιον δρομο θα ακολουθουσες? Για τα μαθηματικα κατευθυνσης της Γ λυκειου σε ελεγε.
basilisgate13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Anestis2 είπε οταν λεω θα κανω προετοιμασια μαθηματικων γελ εννοω γενικης και οχι κατευθυνσης (για παραδειγμα κατευθυνση της β ειναι σχεδον "άχρηστη" ακομα και για πανελλήνιες απο γελ Σιγουρα ειναι δικια μ η αποφαση απλός εσυ στην θεση μου ποιον δρομο θα ακολουθουσες? εγω θα εμενα γελ 4 μαθηματα στο επαλ 4 και στο γελ .Και για μενα το αοθ ειναι πιο ευκολο απο δικτυα.Αν διαβαζεις και ξερεις να διαβαζεις και οταν λεω ξερεις εννοω με προγραμμα τοτε στο γελ θα εισαι μια χαρα.Αν δεν το εχεις πολυ με το διαβασμα απο το επαλ με λιγοτερο διαβασμα θα περασεις πιο ευκολα ας πουμε σε καποιο τει
Anestis2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Για τα μαθηματικα κατευθυνσης της Γ λυκειου σε ελεγε. Σωστο και αυτο
Marios Strogilos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ειναι κανείς διαθεσιμος πλεον; Να ρωτήσω καποια πράγματα πανω στο θέμα θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα