Προς το περιεχόμενο

IP problems me tin xrisi P2P programms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !

Εδω και μια βδομαδα αντιμετωπιζω προβλημα με την ΙP μου... Δηλαδη:

Σαν χρηστης ADSL ανοιγω πολλες φορες προγραμματα για downloading...

Οποτε οταν ανοιξω ενα απο αυτα... πχ : E-mule, DC++, kazaa τοτε αυτοματως χανω τιν IP adress μου, (Κανει DNS lookup Fail) και φυσικα δεν μπορω να ανοιξω σελιδες...Το περιεργο τωρα ειναι οτι, ενω δεν εχω IP και δεν ανοιγω σελιδες τα P2P προγραμματα κατεβαζουν κανονικοτα...

Βεβαια θελω να τονισω οτι το DSLAM που ειμαι ειναι πιταρισμενο... Μιας και με τον πρωτο Server τησ Forthnet εχω σταθερα 70mls ολη την ημερα!!!

Αν κανεισ εχει καμια η καμια λυση στο προβλημα αυτο θα ηθελα πολυ να την ακουσω...!

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Τόινγκ...

Λοιπόν. ΙP διεύθυνση έχεις ΚΑΘΕ φορά που είσαι συνδεδεμένος στο διαδύκτιο. Αυτή γίνεται Assingn στον υπολογιστή σου από τη Forthnet. DNS Lookup εννοεί αν έχεις Assigned κάποιο host, επίσης θέμα παροχέα. Παράδειγμα:

* Dns resolving 147.102.205.122

-

* Dns unable to resolve 147.102.205.122

Ενώ:

* Dns resolving 147.102.222.210

-

* Dns resolved 147.102.222.210 to achilles.noc.ntua.gr

Αυτά είναι τα γενικά, για να μη λέμε πράγματα και μας φεύγει το καφάσι.

όσον αφορά το πρόβλημα σου, προφανώς ψοφάει η σύνδεση για κάποιο λόγο. Μήπως έχεις κανά trojan; Δώσε με c/p και printscreens αναλυτικότερα το τι γίνεται μπας και σε βοηθήσουμε.

Καλές απόκριες

Δημοσ.

Koita gia trojan EIXA ;-)

alla to katharisa rixnontas tou ena formataki...

ebala kai to Antivir XP kai eimai katharos...

Nai den mporo na kano Resolve to diko mou DNS kai fysika kanennous allou

Tora oso gia to thema to screenshots dystixws den exei kati na deis... apla otan anoigo explorer mou leei dns mpampla check if u have active connection to internet...

san na psofaei

to thema einai oti ena game pou paizo online parolo pou den anoigoun selides klp ekeino synexizei kanonika ;P

Δημοσ.

Μου κάνει σαν ιός, ή σαν κάποιο προγραμματάκι που σου τρώει τους πόρους, ή κάτι τέτοιο. Μήπως μαλακίζονται οι DNS της Forthnet; Προσπάθησε να pingάρεις sites να δεις τι "βλέπεις" και τι όχι. Μόνο έτσι θα βγάλουμε συμπέρασμα....ή έλα κάποια στιγμή στο IRC (Grnet, #insomnia) να το δούμε live

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...