Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Macbook αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για ποιο μοντέλο να επιλέξω, ειδικότερα από κάποιον που κάνει ανάλογη επαγγελματική χρήση.

Βασική χρήση είναι η ανάπτυξη web (c#, php) και mobile εφαρμογών (xcode, android studio) αλλά και η χρήση προγραμμάτων της Adobe όπως Photoshop και Premiere όχι όμως για ιδιαίτερα απαιτητικά ή μεγάλου μεγέθους video. 

Σίγουρα το entry level Macbook Air δεν φαίνεται να με καλύπτει λόγω της χαμηλής ανάλυσης της οθόνης, οπότε και προσανατολίζομαι σε Macbook Pro 13,3 i5/8GB/256.
Αν κάποιος κάνει ανάλογη δουλειά σε αυτό το μοντέλο καλύπτει της απαιτήσεις ή θα είναι χαμένα λεφτά και θα κολλάει; Θα προτείνατε κάποιο άλλο μοντέλο; Το Macbook 12' ανταπεξέρχεται σε τέτοιες διεργασίες γιατί έχω μερικές αμφιβολίες με τον M3 επεξεργαστή; 
Να περιμένουμε τα νέα Air που πρόκειται να ανακοινωθούν ή φαίνεται να είναι χαμηλών προδιαγραφών;

Επεξ/σία από sski
Δημοσ.

Budget?

Βολεύεσαι με 13 ίντσες; 

Το air άστο, δεν είναι για επαγγελματική δουλειά, ούτε το 12αρι. Επίσης καλό θα είναι να πας σε 16b ram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως αυτό που προτείνεινεις είναι το ιδανικό δεν το συζητώ, όμως είναι αρκετά ακριβό για μένα.

Γι αυτό άλλωστε και ρωτάω για κάποιο χαμηλότερων απαιτήσεων αν θα βγαίνει ομαλά η δουλειά. Αν είναι δοκιμασμένο από κάποιον για τέτοιου τύπου χρήση και δουλεύει χωρίς κολλήματα. 

Δεν ξέρω αν κάποιος έχει το 12αρι αν έχει δουλέψει στο M3/M5 ή το i5 μοντέλο αν έχει δει ουσιώδεις διαφορές σε τέτοιες εργασίες.

Όσο αφορά τις ίντσες ναι νομίζω 13,3 είναι ΟΚ αν και παίζει κατά περίπτωση να συνδέω στο γραφείο εξωτερικό μόνιτορ για περισσότερες ώρες εργασίας. 

Budget max 1.600€

Επεξ/σία από sski
Δημοσ.

Έχει διαφορές και μάλιστα αρκετές. Ο m3/m5 είναι για πολύ basic πράγματα. Σίγουρα πας για pro αν το θες για δουλειά.

Αν θες για mac αποκλειστικά πας στο base model 2017: https://www.skroutz.gr/s/12166799/Apple-MacBook-Pro-13-3-i5-8GB-256GB-2017.html

Από εξωτερικό θα το βρεις λίγο φθηνότερο. Επίσης αν κόβεις τιμολόγιο θα το πάρεις χωρίς ΦΠΑ (αν και στο τέλος του τριμήνου δεν παίζει και πολύ ρόλο) ή βρεις κάποιον να στο κόψει τιμολόγιο.

υ.γ. σήμερα μάλλον δεν θα πουν για νέο air. Θα ξέρουμε το βράδυ. Αλλιώς σε ένα μήνα θα έχουν ανακοινωθεί. Δεν ξέρω πόσο το βιάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...