Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight [Switch][PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινωθηκε και για PS4 και ΧΒ1 στις 25 Σεπτεμβριου. Το καλοκαιρι ειχε βγει και για Switch,οποτε εχει βγει σε ολα τα major platforms πλεον.

Προσωπικα που το παιζω στο PC εχω κλεισει γυρω στο 20ωρο,ειμαι λογικα πανω απτο μισο του παιχνιδιου,αλλα αυτο που φτιαξαν οι ανθρωποι ξεπερνα καθε προηγουμενο στο ειδος του νομιζω. Οποιονδηποτε τον ενδιαφερει παιχνιδι 2d action platformer σε στυλ Metroidvania με μια γερη δοση Souls,πρεπει να το παιξει οπωσδηποτε. Και το full price του ειναι 15 €,ξεφτιλα δηλαδη για αναλογικα της ποιοτητας και του content. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελεια! Εχει εκπτωση για τους plus 20%, το βλεπω 10 ευρω περιπου στο Σουηδεζικο store

Instant Pre-order 😍

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Τοπικ Που Έπρεπε να Γίνει.- :P

το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει φέτος μαζί με το BotW και ήδη στο τοπ-50 μου ever, ο απόλυτος συνδυασμός Metroid με Dark Souls

Τα έχουμε ξαναπεί και στο τοπικ του Switch... κατά τα άλλα, 106% και παίζω το τελευταίο trial στο Colosseum κανένα μήνα+ και απλά αδυνατώ (αν και από ένα σημείο και μετά τα νεύρα μου είναι τόσο τσατάλια που εκεί που πάω φουλ δυναμικά, απλά τα διαλύω όλα)

τα secret areas, λεπτομέρειες, npcs, κόσμος, bosses και design είναι απλά αριστουργηματικά ενώ το soundtrack έχει σίγουρα 2 ήδη κομμάτια που πάνε σε best of ever για videogame music compilation :P

γενικά, για όποιο Platform παίζει, επενδύστε άφοβα και χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά στην τζάμπα τιμή που το δίνουν....το περιμένω physical για switch για να τιμήσω μόνο και μόνο

Επεξ/σία από snake_plissken2112
Δημοσ.

Θα συμφωνησω και εγω για το παιχνιδι αυτο.Παρα πολυ καλος τιτλος.Καλα στην τιμη των 15 ευρω ειναι τσαμπα πραγμα.

snake_plissken το τελευταιο trial το εβγαλα.Δοκιμασα διαφορα charms για να το βγαλω αλλα ουσιαστικα την διαφορα την εκανε οταν εμενε ενας εχθρος δεν τον σκοτωνα ,τον χτυπαγα με το dream nail και ετσι γεμιζα ξανα ζωη.

Eμενα το τελευταιο dlc μου ηταν αδιαφορο.Ουσιαστικα boss rush mode ειναι.Δυσκολα θα ασχοληθω περισσοτερο μαζι του.

• Like 1
Δημοσ.

το τελευταίο dlc με απογοήτευσε και μένα και το περίμενα πως κ πως, ήθελα κάτι άλλο παρά το boss rush mode που ακολούθησε με τα ίδια πάλι Bosses (πλην των νέων πολύ καλών προσθηκών) + βαρέθηκα κιόλας να το φτάσω στα άκρα..δηλαδή να κάτσω αυτιστικά να απομνημονεύσω κινήσεις και χρόνους ώστε να βγάλω όλα τα bosses χωρίς χτύπημα, ε όχι, δεν είναι ούτε fun ούτε τίποτα, είναι ψυχαναγκασμός :P... μου έχει μείνει η τελευταία πύλη που περιμένω να μπω αφού τελειώσω το colosseum, θα το βγάλω μια φορά και μετά θα το παρατήσω... (βασικά ο μόνος λόγος που το συνεχίζω είναι για να παίξω τον Dream Grimm, μιας και κατά λάθος έκανα μια επιλογή που δεν έπρεπε κάποια στιγμή και τον έχασα στο κανονικό παιχνίδι :P )

αυτό με το dream nail θα το δοκιμάσω μάλλον, καθώς πήγαινα βουρ στο πατσά αμέσως και ότι υπομονή είχα την εξάντλησα νομίζω στο White Palace... στα charms έχω καταλήξει σε συνδυασμό που πλέον με βολεύει και δύσκολα τον αλλάζω σε οποιαδήποτε μάχη (fragile heart-fragile strenght-longnail-defender's crest-spore shroom-sharp shadow με άντε να βγάλω τα δύο τελευταία για να χρησιμοποιήσω το quick slash)... 

τζάμπα τα 15 ευρώ πάντως, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι μπορείς να παίζεις άνετα κάνα 60ωρο+ (εγώ έχω κλείσει σίγουρα πάνω από 100 ώρες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Ναι, για την ακρίβεια θα βγει physical και στις 3 κονσόλες.

day 1 αγορά από εμένα :)

edit

Δεν το βλέπω καταχωρημένο σε ελληνικά ή ξένα μαγαζιά..

Επεξ/σία από theoritikos
  • Like 1
Δημοσ.

Σιγά το παιχνίδι! 

Αφού στο Switch το έπαιζαν γιατί δεν έχει τίποτα άλλο. Οι υπόλοιποι δεν το έχουν ανάγκη. 

Αν διαβάζατε το θέμα του Switch θα το ξέρατε ήδη από τα παιδιά που μας το είπαν. 

Δημοσ.

σημερα τελειωσα και το true final boss μετα απο καμια 20αρια αποτυχημενες προσπαθειες. Το μονο boss που δεν καταφερα στο παιχνιδι ειναι ο Nightmare Grim,ο οποιος δεν νομιζω να ασχοληθω αλλο,ειναι απλα ανικητος. Θα αρκεστω στο 105% completion.

Δεν υπαρχουν λογια για αυτο το παιχνιδι.Οριστε και μερικα απτα favourite soundtracks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...