haris_216 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, blanka είπε Ευθυγράμμιση θέλεις αν αλλάξεις αμορτισέρ. Ζυγοστάθμιση θέλεις για κάθε αλλαγή ελαστικού, την οποία μερικοί σου την κάνουν δωρεάν. Ή αν κάνεις την όποια άλλη επέμβαση στο μπροστινό σύστημα (πχ ψαλίδια, μπιλιοφόρους, κλπ) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από haris_216
rudigarcia222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jmmys είπε Τον έμπορο ελαστικών τον γνωρίζω 30 χρόνια,όταν τα παράγγελνω ξέρει αν δεν είναι γαλλικά ή γερμανικά δεν θα τα πάρω.Κανονιζει αναλογως να είναι.Μιλάω παντα για Michelin. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου καταλαβα - εγω εβαλα τα μισελεν ενερτζι σειβερ απο ενα συμπαικτη μου φιλο/σε ενα μηνα κλεινουν εφτα χρονια!!!!!!!ξερω ξερω το τερματισα - αλλα εκλεισε αυτος το μαγαζι αλλαξε και επαγγελμα και πρεπει να παω αλλου--- θα παρω σιγουρα τα ιδια ακαι θα ρωτησω αν ειναι γαλλια η γερμανια Μόλις τώρα, rudigarcia222 είπε Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από rudigarcia222
costacurta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μάγκες ούτε το γνώριζα αυτο περί χώρας κατασκευής. Τα δικά μου μισελεν αναγράφουν made in Spain.Αν και έχουν βγάλει το ψωμί τους πλέον αυτό είναι καλό ή κακό? Και επειδή κοντά θα αλλάξω ας πούμε τι χώρα κατασκευής '' απαγορεύεται ''? Κίνα Ταϊβάν Ταϊλάνδη και ανάλογες?
turbat0s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, costacurta είπε Μάγκες ούτε το γνώριζα αυτο περί χώρας κατασκευής. Ποιό δηλαδή?
costacurta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ποιό δηλαδή? Ότι σε ίδιο (κωδικό - μάρκα - εταιρεία - διάσταση) λάστιχο έχει διαφορετική χώρα κατασκευής. Αυτό ρωτάω αν παίζει ρολο
turbat0s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, costacurta είπε Ότι σε ίδιο (κωδικό - μάρκα - εταιρεία - διάσταση) λάστιχο έχει διαφορετική χώρα κατασκευής. Αυτό ρωτάω αν παίζει ρολο Μπα δεν παίζει ρόλο. Οι προδιαγραφές ποιότητας εκτιμώ θα είναι ίδιες.
Stamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να παραλάβουμε ενα λάστιχο made in China την στιγμή που υπάρχουν εργοστάσια και στην Ευρώπη (που σημαίνει ενδεχομένως λιγότερα μεταφορικά για την εταιρεία?). Κατά τα άλλα, υποτίθεται οτι η πρώτη ύλη και η συνταγή για τα λάστιχα είναι η ίδια σε όλα τα εργοστάσια ανα τον κόσμο. Αυτό το "υποτίθεται" όμως είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να το αποδείξουμε εμείς εδώ. Εδώ αδυνατούμε να ξέρουμε 100% αν το Ελληνικό γάλα που πέρνουμε είναι σκόνη ή φρέσκο ή βιολογικό κ.λ.π. κ.λ.π. Προσωπικά ακούω βερεσέ οτι το made in China είναι χειρότερο από το made in France ας πούμε χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. H Michelin πάντως, έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα άρθρα οτι κομπάζει οτι τα λάστιχά της κατασκευάζονται παντού ακριβώς τα ίδια όπως πρέπει.
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Stamer είπε Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να παραλάβουμε ενα λάστιχο made in China την στιγμή που υπάρχουν εργοστάσια και στην Ευρώπη (που σημαίνει ενδεχομένως λιγότερα μεταφορικά για την εταιρεία?). Κατά τα άλλα, υποτίθεται οτι η πρώτη ύλη και η συνταγή για τα λάστιχα είναι η ίδια σε όλα τα εργοστάσια ανα τον κόσμο. Αυτό το "υποτίθεται" όμως είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να το αποδείξουμε εμείς εδώ. Εδώ αδυνατούμε να ξέρουμε 100% αν το Ελληνικό γάλα που πέρνουμε είναι σκόνη ή φρέσκο ή βιολογικό κ.λ.π. κ.λ.π. Προσωπικά ακούω βερεσέ οτι το made in China είναι χειρότερο από το made in France ας πούμε χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. H Michelin πάντως, έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα άρθρα οτι κομπάζει οτι τα λάστιχά της κατασκευάζονται παντού ακριβώς τα ίδια όπως πρέπει. made in europe ειναι αυτα που φερνουν οι δικοι μας/απλα εχω πετυχει σε φορουμ να αποφευγουν τα τουρκικα(ασχετως αν τεχνικα δεν ειναι ε.ε)μεσα στο made in europe ειναι και αυτα
Stamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε made in europe ειναι αυτα που φερνουν οι δικοι μας/απλα εχω πετυχει σε φορουμ να αποφευγουν τα τουρκικα(ασχετως αν τεχνικα δεν ειναι ε.ε)μεσα στο made in europe ειναι και αυτα Νομίζω michelin δεν παράγονται στην Τουρκία, οπότε ούτε εγώ θα έπερνα αν έβλεπα κάτι τέτοιο! 1
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Stamer είπε Νομίζω michelin δεν παράγονται στην Τουρκία, οπότε ούτε εγώ θα έπερνα αν έβλεπα κάτι τέτοιο! ωχ ωχ σε αυτη τη χωρα για ολα ειμαστε ικανοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα