Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον για να γλιτωσω 50 ευρω απο bridgestone εβαλα matador..Σε μια στροφη μιας διαδρομης που κανω καθε μερα,μια βροχερη μεγαλη παρασκευη,γλυστρισε το αμαξι και κοπανησε κρασπεδο..ταχυτητα ουτε 50 και 3 μηνων λαστιχα...600 ευρω ζημια σε ακρο,κρεμαγιερα,γεφυρα κοκ...Τα ξαναλλαξα με τα κορυφαια uniroyal που ειχα πριν,αυτα με την ομπρελιτσα,και για 5 χρονια παρακαλω δεν ειχαν κανει κιχ..Με κατι κορμορανους και ματαντοριδες μην ασχολειστε

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stefan123 είπε

Λοιπον για να γλιτωσω 50 ευρω απο bridgestone εβαλα matador..Σε μια στροφη μιας διαδρομης που κανω καθε μερα,μια βροχερη μεγαλη παρασκευη,γλυστρισε το αμαξι και κοπανησε κρασπεδο..ταχυτητα ουτε 50 και 3 μηνων λαστιχα...600 ευρω ζημια σε ακρο,κρεμαγιερα,γεφυρα κοκ...Τα ξαναλλαξα με τα κορυφαια uniroyal που ειχα πριν,αυτα με την ομπρελιτσα,και για 5 χρονια παρακαλω δεν ειχαν κανει κιχ..Με κατι κορμορανους και ματαντοριδες μην ασχολειστε

Αυτο περισσοτερο για γκασμα οδηγο μου κανει παρα για σφαλμα ελαστικου. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cobain_7 είπε

Αυτο περισσοτερο για γκασμα οδηγο μου κανει παρα για σφαλμα ελαστικου. 

Εχω ακουσει απο πολλους να τη πατανε δε νομιζω οτι φταει ο οδηγος παντα. Προσωπικα ομως εχω απορια πως γινεται να γλυστρισει αμαξι τοσο ευκολα. 10 χρονια που οδηγω ποτε δε μου εχει γλυστρισει μονο οταν πηγαινα στα ορια ( σε χωραφια οχι σε κατοικημενη περιοχη)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Εχω ακουσει απο πολλους να τη πατανε δε νομιζω οτι φταει ο οδηγος παντα. Προσωπικα ομως εχω απορια πως γινεται να γλυστρισει αμαξι τοσο ευκολα. 10 χρονια που οδηγω ποτε δε μου εχει γλυστρισει μονο οταν πηγαινα στα ορια ( σε χωραφια οχι σε κατοικημενη περιοχη)

+1

Εδω ο "εμπειρος" κραταει λαστιχα στο αμαξι 5 χρονια, το οτι εφυγε σε στροφη με λιγοτερο απο 50χλμ με τριων μηνων λαστιχα σε βρεγμενο σε παραξενεψε? :) 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, cobain_7 είπε

+1

Εδω ο "εμπειρος" κραταει λαστιχα στο αμαξι 5 χρονια, το οτι εφυγε σε στροφη με λιγοτερο απο 50χλμ με τριων μηνων λαστιχα σε βρεγμενο σε παραξενεψε? :) 

Για να φυγει σε απλη στροφη με 50 αν εχει λαδια οκ. Τωρα αν παει να στριψει 90 μοιρες χωρις τεχνικη λογικο

Δημοσ.
Στις 15/9/2018 στις 12:56 ΠΜ, ParhsG είπε

Dunlop θεωρουνται καλα;

Κορυφή είναι. Είναι βασικά ένα με την goodyear πλεόν και ίσως "μείνει" μόνο η μία σύντομα. Έβαλα εγώ στο σουζουκάκι πριν κανένα 6μηνο τα blueresponse και είμαι πλήρως ευχαριστημένος σε όλες τις συνθήκες οδήγησης και σε βρεγμένο και σε όλα. Επιπλεον επειδή έχουν μαλακό πλαινό μειώθηκαν πολύ τα κοπανήματα  {20+ χρονών αυτοκίνητο} σε σχέση με τα ΥΠΕΡτιμημένα πλεόν για αυτά που προσφέρουν continental. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια χαρα μαγκες

θα αλλαξω λαστιχα αυτες τις μερες

ερωτηση/με την αλλαγη κανουν μαζι και ζυγοσταθμιση η ευθυγραμμιση???η και τα δυο-και αν ναι πληρωνω εξτρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

γεια χαρα μαγκες

ερωτηση/με την αλλαγη κανουν μαζι και ζυγοσταθμιση η ευθυγραμμιση???η και τα δυο-και αν ναι πληρωνω εξτρα?

Ευθυγράμμιση θέλεις αν αλλάξεις αμορτισέρ. 

Ζυγοστάθμιση θέλεις  για κάθε αλλαγή ελαστικού, την οποία μερικοί σου την κάνουν δωρεάν.

Επεξ/σία από blanka
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

γεια χαρα μαγκες

Λογικά στην τιμή που θα σου πουν είναι μέσα και η ζυγοστάθμιση. Η ευθυγράμμιση συνήθως δεν είναι αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και απαραίτητη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

γεια χαρα μαγκες

ζυγοστάθμιση θα σου κάνουν όπως και να έχει είναι μέρος της διαδικασίας όταν αλλάζεις λάστιχα .  ευθυγράμμιση κάλο θα ήταν να κάνεις , γιατί ένα αμάξι ανεύθιγραμμιστο  το πρώτο που τρώει είναι τα λάστιχα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Λογικά στην τιμή που θα σου πουν είναι μέσα και η ζυγοστάθμιση. Η ευθυγράμμιση συνήθως δεν είναι αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και απαραίτητη.

2 ώρες πριν, christopher0016 είπε

ζυγοστάθμιση θα σου κάνουν όπως και να έχει είναι μέρος της διαδικασίας όταν αλλάζεις λάστιχα .  ευθυγράμμιση κάλο θα ήταν να κάνεις , γιατί ένα αμάξι ανεύθιγραμμιστο  το πρώτο που τρώει είναι τα λάστιχα.

έγινε γκαις θενκς κατι άλλο/διάβασα κατι αναφορές σε ενα φόρουμ για διαφορετικής ποιότητας - ίδιου κωδικου  λάστιχου ανάλογα με την προέλευση-ισχυει κατι τέτοιο??να προσέξω απο που είναι???

πιο συγκεκριμένα τι θέλω να πω οτι μπορεί να υπαρχει εστω λάστιχο Michelin Energy Saver  195/50R15 82T απο την τουρκια παράγωγη ενω ίδια εταιρεία ιδιο μοντέλο παλι Michelin Energy Saver 195/50R15 82T απο την γαλλια.

και λένε οτι τα τουρκικά ειναι ιμιτασιόν η υποδεέστερα τελος παντων-αυτό υφίσταται??????????(τις χωρες τις έβαλα τυχαια σαν παράδειγμα)

να προσεξω κατι τετοιο??

edit: η αγορα θα γινει απο Ελλαδα απο καταστημα

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

Χρόνια βάζω Michelin,κοιταω πάντα να είναι made in France ή made in Germany.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, jmmys είπε

Χρόνια βάζω Michelin,κοιταω πάντα να είναι made in France ή made in Germany.

αυτο φιλε πως φαινεται???ρωτας στο καταστημα ??στους αριθμους λεει προελευση???????

Δημοσ.

Τον έμπορο ελαστικών τον γνωρίζω 30 χρόνια,όταν τα παράγγελνω ξέρει αν δεν είναι γαλλικά ή γερμανικά δεν θα τα πάρω.Κανονιζει αναλογως να είναι.Μιλάω παντα για Michelin.

Spoiler

IMG_20181127_165430.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...