Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ratio είναι στο 86% χωρίς notch με δαχτυλικο κάτω από οθόνη. Τα iPhone x έχουν 82.9% ratio με notch και χωρίς fingerprint. Τα meizu 16 είναι η πραγματική καινοτομία φέτος αλλά το marketing κάνει θαύματα όπως πάντα. 

Δημοσ.
9 minutes ago, billdanos said:

Που είναι η καινοτομία? Έτσι δεν είναι και τα samsung? Bezel πάνω & bezel κάτω. 

😛 Και κινούμενη κάμερα και bezel κάτω το Nex... Το oppo είναι πιο όμορφο αλλά και αυτό έχει μικρό bezel κάτω και είναι μηχανικά κινούμενο σχεδόν ...το μισό! Πολλά προβλήματα φαντάζομαι ήδη με αυτό... Δεν αρκεί να κάνεις κάτι εντυπωσιακό στο design, πρέπει ταυτόχρονα να είναι και πρακτικό στην καθημερινή χρήση! 

Screen Shot 2018-09-12 at 14.36.46.png

οπως και να χει αυτα ειναι οτι πιο κοντα σε bezeless (με τα παντα λειτουργικα) εχουμε.

Αν ψαχνεις να βρεις τωρα δικαιολογιες για να το αρνηθεις θα βρισκεις παντα!

Αλλα ας παραδεχθουμε οτι ο ουρανος ειναι ΜΠΛΕ για μια φορα!

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, azuli said:

οπως και να χει αυτα ειναι οτι πιο κοντα σε bezeless (με τα παντα λειτουργικα) εχουμε.

Αν ψαχνεις να βρεις τωρα δικαιολογιες για να το αρνηθεις θα βρισκεις παντα!

Αλλα ας παραδεχθουμε οτι ο ουρανος ειναι ΜΠΛΕ για μια φορα!

Μα δεν αρνήθηκα τίποτα ο καψερός! Εσύ ξεκίνησες από full screen οθόνη για να καταλήξεις τελικά σε "ό,τι πιο κοντά"! Εγώ φταίω πάλι? 😛 

Σοβαρά πάντως, δεν το "αρνούμαι" αυτό το τηλέφωνο για το ratio που έχει. Με ενοχλεί αρχικά το λειτουργικό του και στη συνέχεια τα κινούμενα μηχανικά μέρη που δημιουργούν διάφορα θέματα. 

Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Μα δεν αρνήθηκα τίποτα ο καψερός! Εσύ ξεκίνησες από full screen οθόνη για να καταλήξεις τελικά σε "ό,τι πιο κοντά"! Εγώ φταίω πάλι? 😛 

δεν ειναι fullscreen δηλαδη??Εχει ενα nanometer bezel??

Το iphone X που εχει γυρω γυρω οσο χοντρο bezel εχουν τα αλλα μονο στην κατω πλευρα ΚΑΙ το αντι-τουριστικο notch σου αρεσει ε?

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, azuli said:

δεν ειναι fullscreen δηλαδη??Εχει ενα nanometer bezel??

Το iphone X που εχει γυρω γυρω οσο χοντρο bezel εχουν τα αλλα μονο στην κατω πλευρα ΚΑΙ το αντι-τουριστικο notch σου αρεσει ε?

Όχι δεν είναι full screen.

Το Χ μου έχει ένα συνολικό συμμετρικό design που προσωπικά μου αρέσει και γι'αυτό και το αγόρασα. Το bezel είναι ίδιο γύρω γύρω και δεν τερματίζει εντελώς ώστε να μου δημιουργεί τα προβλήματα που είχα με το S7 edge όταν το κρατούσα στο ένα χέρι κλπ. 

Το notch δεν δημιουργεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε σχέση με όσα περιγράφετε κατά καιρούς. Προφανώς και αν μπορούσε να το κρύψει πίσω από την οθόνη θα το προτιμούσα, αλλά ανάμεσα στο να έχει notch για να φιλοξενεί τους αισθητήρες που έχει τώρα και στο να μην τους έχει ώστε να μην έχει notch, προτιμώ ξεκάθαρα το notch! :) Οι υπόλοιπες συσκευές έχουν μεγαλύτερο bezel στο κάτω μέρος για να κρύψουν τις συνδέσεις της οθόνης. Η Apple τις έχει κάπως "διπλωμένες" στο πίσω μέρος της οθόνης. 

"It is to eliminate the chin at the bottom, which usually contains the display controller. Curving the display underneath the phone means that Apple can put the controller underneath the phone, and eliminate the bottom chin."

main-qimg-e106ef0e1fc7bee9625ec03d42d785

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, billdanos είπε

αλλά ανάμεσα στο να έχει notch για να φιλοξενεί τους αισθητήρες που έχει τώρα και στο να μην τους έχει ώστε να μην έχει notch, προτιμώ ξεκάθαρα το notch!

Ξέχασες την επιλογή να έχει τους αισθητήτες, χωρίς notch ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, VChris said:

Ξέχασες την επιλογή να έχει τους αισθητήτες, χωρίς notch ;)

Τότε θα είχε ένα μεγάλο bezel πάνω... Δεν είναι καλύτερο να αξιοποιεί σε αυτές τις διαστάσεις λίγη ακόμη οθόνη δεξιά/αριστερά? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Τότε θα είχε ένα μεγάλο bezel πάνω... Δεν είναι καλύτερο να αξιοποιεί σε αυτές τις διαστάσεις λίγη ακόμη οθόνη δεξιά/αριστερά? 

Νομίζω έχει αναλυθεί πολύ στο forum αυτό, οπότε μην μπούμε στη διαδικασία. Θέμα γούστου είναι, έτσι δεν είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, VChris said:

Νομίζω έχει αναλυθεί πολύ στο forum αυτό, οπότε μην μπούμε στη διαδικασία. Θέμα γούστου είναι, έτσι δεν είναι?

Προφανώς και είναι θέμα γούστου!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εγω παντως θα το παρακολουθησω απο  ipad οπως καθε χρονο .Θα εχουμε κλασικα υψηλου επιπεδου παρουσιαση σε αντιθεση με το τσιρκο κακογουστιας  αλλων εταιρειων  που παραγουν κλωνους,κατι βεβαια που συμβαδιζει με το επιπεδο αισθητικης των πελατων τους .

Dm5ITOaU4AED_E-.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

καλύτερο για ποιον ακριβώς λόγο είναι; για να νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη οθόνη; 

σε πράγματα που έχει νόημα η μεγάλη οθόνη, όπως βίντεο, είναι άχρηστο για παράδειγμα.. 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, logistoulis είπε

σε πράγματα που έχει νόημα η μεγάλη οθόνη, όπως βίντεο, είναι άχρηστο για παράδειγμα.. 

Τι σχέση έχει η αναλογία της οθόνης με το μέγεθος (αν εννοείς αυτό) για να βλέπεις video? Δηλαδή σε 6inch κινητό με μικρά bezels βλέπεις καλύτερο το video από ένα 6inch με μεγάλα bezels?

Επεξ/σία από D.Luffy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...