Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

*Ενδιαφέρουσα

Ο Steve, για την ακρίβεια.

Αυτα ειναι περισσοτερο διαφήμιση παρα παρουσιαση, και επειδη θελουν να σου πουλησουν κατι παντα γινεται cringy. Αμα θελεις καλες παρουσιασεις απλα δες TED... :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

καμιά αύξηση τιμής θα έχουμε, ή θα'ναι μια από τα ίδια; 

Υπάρχει περίπτωση να έχει το Plus την ίδια τιμή που είχε το X πέρυσι?

Θα μου προκαλούσε έκπληξη, πάει για κλείσιμο και τέτοια😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VChris είπε

Υπάρχει περίπτωση να έχει το Plus την ίδια τιμή που είχε το X πέρυσι?

Θα μου προκαλούσε έκπληξη, πάει για κλείσιμο και τέτοια😂

εμένα ο μόνος μου καημός είναι να διαπιστώσω την ανοχή και τα όρια  του κόσμου, έχω βάλει σαν όριο το 2χιλιαρο, άντε να δω πότε θα το φτάσουν.. 

Δημοσ.
2 minutes ago, boulevar said:

Αυτα ειναι περισσοτερο διαφήμιση παρα παρουσιαση, και επειδη θελουν να σου πουλησουν κατι παντα γινεται cringy. Αμα θελεις καλες παρουσιασεις απλα δες TED... :D

Παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών είναι, που σημαίνει κατά κάποιον τρόπο, διαφήμιση. Το γνωρίζουμε αλλά δεν είναι κακό.
TED φυσικά και βλέπω. Αρκετές παρουσιάσεις είναι εξαιρετικές αλλά είναι παρουσιάσεις ιδεών, καμμία σχέση το ένα με το άλλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εμένα ο μόνος μου καημός είναι να διαπιστώσω την ανοχή και τα όρια  του κόσμου, έχω βάλει σαν όριο το 2χιλιαρο, άντε να δω πότε θα το φτάσουν.. 

Θα ειναι αρκετα κοντα φετος, το Plus 256 + fast charger, σιγουρα θα φτασει τα 1.600€

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

day round 2... fight!!

βλεπω συνεχιζετε δυνατα και σημερα. highlight ο billdanos που ειναι σε φορμα αυτες τις μερες 😋

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Θυμήθηκα μια συνέντευξη σκηνοθετών μιας ταινίας των 60΄s (όσο καλά μπορώ να θυμάμαι) που επειδή στην ταινία θα έδειχναν σκηνές από ποδόσφαιρο και άρα διαφήμιση του ΠΡΟ-ΠΟ, που ήταν τυπωμένο στις μπλούζες των ποδοσφαίριστών, σκέφτηκαν να ζητήσουν λεφτά από τον ΟΠΑΠ, οπότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

-και πόσα χρήματα να ζητήσουμε?

-50.000 δραχμές

-αν ζητήσουμε 50.000 θα μας παζαρέψουν για 40.000. Να ζητήσουμε 60.000 για να πάρουμε 50.000

-ε τότε να ζητήσουμε 70.000 για να πάρουμε 60.000

Η κουβέντα συνεχίστηκε και αποφάσισαν να ζητήσουν 500.000, ποσό εξωπραγματικό. Και τα πήραν ;)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών είναι, που σημαίνει κατά κάποιον τρόπο, διαφήμιση. Το γνωρίζουμε αλλά δεν είναι κακό.
TED φυσικά και βλέπω. Αρκετές παρουσιάσεις είναι εξαιρετικές αλλά είναι παρουσιάσεις ιδεών, καμμία σχέση το ένα με το άλλο.

Παρουσιαση το ενα, παρουσιαση και το αλλο, απλα οι ομιλητές στο TED τα λενε πολυ καλυτερα απο τους ομιλητες στις παρουσιασεις εταιριων. 

Μονο o Jobs τα ελεγε πραγματικα πολυ καλα, καποιοι προσπαθουν να τον μιμηθουν και δεν τους βγαινει καθολου (Tim Cook). 

Δημοσ.
Just now, boulevar said:

Παρουσιαση το ενα, παρουσιαση και το αλλο, απλα οι ομιλητές στο TED τα λενε πολυ καλυτερα απο τους ομιλητες στις παρουσιασεις εταιριων. 

Λογικό. Οι μεν παρουσιάζουν προσωπικές τους ιδέες που τις πιστεύουν, οι δε, πουλάνε. (Στην Αμερική, το "Κάτι θέλει να πουλήσει", ισοδυναμεί με το "λέει ψέμματα".) 😉

3 minutes ago, boulevar said:

Μονο o Jobs τα ελεγε πραγματικα πολυ καλα, καποιοι προσπαθουν να τον μιμηθουν και δεν τους βγαινει καθολου (Tim Cook). 

+1

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Λογικό. Οι μεν παρουσιάζουν προσωπικές τους ιδέες που τις πιστεύουν, οι δε, πουλάνε. (Στην Αμερική, το "Κάτι θέλει να πουλήσει", ισοδυναμεί με το "λέει ψέμματα".) 😉

+1

Ακριβως, εχει διαφορα οταν πιστευεις αυτα που λες :)

7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

+1

O Jobs τα πιστευε οντως ;)

Δημοσ.
3 hours ago, billdanos said:

😛

Και θα δεις πως όταν το βάλουν όλοι, θα πάει μετά και θα το αφαιρέσει! 

δηλαδη θα αντιγραψει την xiaomi και την vivo 2 χρονια μετα.

Λογικο για τα επιπεδα καινοτομιας της apple!

Αλλα βλεπω να περνανε τουλαχιστον 2 χρονια μεχρι να το καταφερει και αυτηΚαι στανταρ θα παραμεινει θρησκευτικα προσκολλημένη στο face id και οχι σε αισθητηρα κατω απο την οθονη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...