Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως θα το παρακολουθησω απο  ipad οπως καθε χρονο .Θα εχουμε κλασικα υψηλου επιπεδου παρουσιαση σε αντιθεση με το τσιρκο κακογουστιας  αλλων εταιρειων  που παραγουν κλωνους,κατι βεβαια που συμβαδιζει με το επιπεδο αισθητικης των πελατων τους .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Silverage said:

Ουάου! Θα κάνει την χάρη και σε εμάς την πλέμπα να δούμε την παρουσίαση χωρίς να έχουμε apple συσκευή; Εντυπωσιάστηκα!

Τι σκας? Αφού δεν σε ενδιαφέρει!

Στις 8 το απόγευμα μπορείς να δεις ειδήσεις ή την επανάληψη του "μην αρχίζεις τη μουρμούρα"... 😛 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Τι σκας? Αφού δεν σε ενδιαφέρει!

Στις 8 το απόγευμα μπορείς να δεις ειδήσεις ή την επανάληψη του "μην αρχίζεις τη μουρμούρα"... 😛 

Με ενδιαφέρει.

Μπορεί να μην αγοράζω iphone αλλά θέλω να χαζέψω την παρουσίαση. Απλά ειρωνεύομαι που ήταν τόσο ψωνισμένοι  τόσα χρόνια που μόνο μέσω συσκευής apple μπορούσες να παρακολουθήσεις την παρουσίαση, λες και ήταν απόρρητες εκθέσεις της CIA.

Επίσης μπορεί να βγάλει το νέο iphone με δύο notch και να αρχίσουν όλοι να το αντιγράφουν και να ξερνάμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Silverage said:

Επίσης μπορεί να βγάλει το νέο iphone με δύο notch και να αρχίσουν όλοι να το αντιγράφουν και να ξερνάμε.

Για την ώρα αντιγράφουν και το notch και βάζουν και bezel απο κάτω... 😛

Και θα δεις πως όταν το βάλουν όλοι, θα πάει μετά και θα το αφαιρέσει! 

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εγω παντως θα το παρακολουθησω απο  ipad οπως καθε χρονο .Θα εχουμε κλασικα υψηλου επιπεδου παρουσιαση σε αντιθεση με το τσιρκο κακογουστιας  αλλων εταιρειων  που παραγουν κλωνους,κατι βεβαια που συμβαδιζει με το επιπεδο αισθητικης των πελατων τους .

Τυχερακια με το ipad!μιλάμε για φοβερή εμπειρία θέασης.Εμεις με το παλιό pixelbook ακόμα με την αγωνία είμαστε αν θα μας επιτρέψει τελικά η apple να το δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά θα μιλάμε για ακόμα μια παρουσίαση τσίρκο της Apple όπως κάθε χρόνο που πέρσι είχαμε σκάσει στα γέλια με τα άθλια emoticons και που δεν ξεκλείδωνε το τηλέφωνο με το face id. Καρναβάλι ως συνήθως δηλαδή με χαζά χαρακτηριστικά φέτος πάλι θα ανακαλύψουν τις μεγάλες οθόνες με το σεμεδακι στη μέση και νέα επίπεδα ασχήμιας σε όλα τα επίπεδα πέρσι αυτό το προνόμιο ήταν του iPhone x ως το πιο άσχημο κινητό της χρονιάς. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Θες να πεις ότι πχ η Apple δεν έχει σοβαρότητα ή εταιρική ευθύνη απέναντι στον πελάτη και την κοινωνία επειδή κάνει keynotes για την παρουσίαση νέων προιόντων?

Γενικα η εταιρικη ευθυνη και η σοβαροτητα της Apple απενταντι στους καταναλωτες της ειναι κλαφτα, χωρις USB type-c, χωρις fast charger, χωρις headphone jack, ισοτιμια απο δολλαρια σε ευρω 1 προς 1 για καποιο λογο και πολλα αλλα. Ολα αυτα για να τα παιρνει απο ολους και απο ολα, οι σοβαρες εταιριες δεν ζητιανεύουν 10αρικα απο τους πιστους πελατες της!

Τα keynote ειναι μια χαρα παντως. 

38 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Κλωνο κανατε "εσεις" με το iphone X. το 90% σε εκεινο το κινητο ειναι κλεμμενα. 

Επεξ/σία από boulevar
  • Like 2
Δημοσ.

Θα πέσει γέλιο με τις τιμές, ειδικά αν αποφασίσει ο Τράμπας να επιβάλει και άλλους δασμούς προς την Κίνα η οποία έχει πεί ότι θα απαντήσει....να δούμε και πότε θα καταφέρει να "ψήσει" την Apple να φτιάχνει τα προϊόντα της στο Αμέρικα...(ε θα φάει πάει κάποια στρογγυλοποίηση η τιμή τους προς τα πάνω....)....

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, Arkin said:

Γενικά θα μιλάμε για ακόμα μια παρουσίαση τσίρκο της Apple όπως κάθε χρόνο που πέρσι είχαμε σκάσει στα γέλια με τα άθλια emoticons και που δεν ξεκλείδωνε το τηλέφωνο με το face id. Καρναβάλι ως συνήθως δηλαδή με χαζά χαρακτηριστικά φέτος πάλι θα ανακαλύψουν τις μεγάλες οθόνες με το σεμεδακι στη μέση και νέα επίπεδα ασχήμιας σε όλα τα επίπεδα πέρσι αυτό το προνόμιο ήταν του iPhone x ως το πιο άσχημο κινητό της χρονιάς. 

Η Apple έμαθε στους άλλους πως γίνονται οι σοβαρές παρουσιάσεις. Μάλλον ξέχασες το "my nails are wet" με τα air gestures σε παρουσίαση της Samsung ή αντίστοιχα την παρουσίαση με ...κανονικό τσίρκο! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Θες να πεις ότι πχ η Apple δεν έχει σοβαρότητα ή εταιρική ευθύνη απέναντι στον πελάτη και την κοινωνία επειδή κάνει keynotes για την παρουσίαση νέων προιόντων?

Το σχόλιό μου για την σοβαρότητα αφορά καθαρά και μόνο στην συμπεριφορά της Αpple απέναντι στους πελάτες της. Έχοντας καταλάβει ότι αποτελεί κάτι παραπάνω από μία μάρκα που κατασκευάζει κινητά και Η/Υ και έχει λατρευτεί από μεγάλη μερίδα του κόσμου το εκμεταλλεύεται και τους πατάει στον λαιμό με κάθε ευκαιρία. Επίσης, θα ήθελα να ξέρω πού έχει καινοτομήσει η Apple τα τελευταία χρόνια ώστε να δικαιολογεί τις τόσο υψηλές τιμές πώλησης των προϊόντων της; Εκτός αν είναι καινοτομία η αφαίρεση του jack. Δεν είμαι hater της Apple, είμαι hater κάποιων προιόντων της (αναφέρομαι στα κινητά κυρίως καθώς οι H/Y είναι τίμιοι για αυτά που προσφέρουν) που θα έπρεπε να κοστίζουν 400 ευρώ και κοστίζουν 1100. Το ίδιο hater είμαι και για προϊόντα άλλων εταιρειών όπως πχ είναι τα ακουστικά Beats ή και μοντέλα τηλεφώνων άλλων εταιρειών.

Επεξ/σία από project.breeze
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Η Apple έμαθε στους άλλους πως γίνονται οι σοβαρές παρουσιάσεις. Μάλλον ξέχασες το "my nails are wet" με τα air gestures σε παρουσίαση της Samsung ή αντίστοιχα την παρουσίαση με ...κανονικό τσίρκο! 😛 

Wut wut? Θέλω να το δω αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Πάλι θα στάζουν τα βρακάκια σας και δεν θα θέλετε να το αποδεχτείτε. Για άλλη μια χρονιά θα ξεκινήσετε το πρώτο τρίμηνο με εξυπνάδες Γ' τάξης Γυμνασίου και μόλις οι ανατολίτες αρχίσουν τις αντιγραφές, θα συνεχίσετε με ranting στη παραμικρή είδηση, μήπως και νιώσετε καλύτερα την ώρα που laggάρει το JIT, Virtual Machine Android σας

Η LG - Samsung κατασκευάζει τις οθόνες του νέου iPhone  και ομοίως τα υπόλοιπα του hardware...

Πήρε ο κώλος φωτιά  των κινέζων για προλάβουν την παραγωγή του....

Θα το πάρω γιατί πρωτοτυπεί θα βάλει dual sim και θα το ονομάσει apple dual connectivity!!

Επεξ/σία από CAPgeo1979
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, hammermox είπε

Για όσους βρίσκουν το Χ ακριβό για τα 1000€: Υπάρχουν και οι αναλογες φθηνές μάρκες τηλεφώνων...αν δεν εχεις το χιλιάρικο για το Χ. Δεν φταίει ούτε η Apple ούτε ο κοτσοβολος που δεν σου κάνει 100δοσεις ατοκεσ, ούτε η γιαγιά σου που παίρνει λίγη σύνταξη για να σε ταΐζει. Δεν γίνεται φιλε μου εσυ που βγαζεις λίγα κ ο άλλος που βγαζεις εκατομμύρια να έχετε το ίδιο τηλεφωνο...  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!!!

Χριστέ μου, όχι άλλο κάρβουνο! 😂

Αν φτάσει ποτέ στα 3000€ ένα iPhone (που το εύχομαι) θέλω να σε δω με τι άνεση θα πας να τα σκάσεις για να το πάρεις μεγιστάνα μου!
Υ.Γ. Αν τα φτάσει τα 3Κ εγώ πάντως θα προτιμήσω να τα σκάσω για ένα ταξιδάκι στο Dubai, παρά να πάρω iPhone και να καυχιέμαι εκείνη την περίοδο ότι πήρα κινητό που στην παρουσίαση θα έχουν πει "Fast charger included in the Box For the first time on an iPhone".

Είναι κρίμα από τον θεό τέτοιο Waste!

Επεξ/σία από akistras1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, jackess said:

Δεν υπάρχει καμία ενδιαφέρον παρουσίαση από Κινέζο να δω οπότε δεν ξέρω πως τα μιλάνε 

*Ενδιαφέρουσα

1 hour ago, billdanos said:

Ο Steve, για την ακρίβεια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...