project.breeze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Όλα αυτά τα events και τα φρου-φρου και αρώματα δυστυχώς θα τα πληρώσει πάλι ο τελικός καταναλωτής.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, JcD said: Δώσε πόνο λέμε, σκάει ο κάθε κακομοίρης μεροκαματιάρης και μας λέει τον πόνο του εδώ μέσα! Ούτε το σαβρουά βιβ δεν τηρείται πλέον σε αυτό το site! Δώσε πόνο λέμε, σκάει ο κάθε κακομοίρης μεροκαματιάρης και μας λέει τον πόνο του εδώ μέσα! Ούτε το σαβρουά βιβ δεν τηρείται πλέον σε αυτό το site! Αμα σε δει ο Ζαμπουνης να το γράφεις έτσι ...κάηκες! Just now, project.breeze said: Όλα αυτά τα events και τα φρου-φρου και αρώματα δυστυχώς θα τα πληρώσει πάλι ο τελικός καταναλωτής. Με το ζόρι πάντα. Θα του βάλει η Apple το χέρι στην τσέπη και θα του τα πάρει με το ζόρι. 2
karaLRS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Δεν είναι μόνο οι οπαδοί. Τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και δεν μπορείς να επιβάλεις τι είναι καλό και τι όχι για κάποιον. Εγώ μπορεί να κάτσω 2 ώρες για να δω μια ταινία που εσυ σιχαίνεσαι. So? ΔΕΝ επέβαλα σε κανέναν τίποτα. Ερώτηση έκανα να δω τι κρύβεται πίσω από τις εκατομμύρια θεάσεις μίας καλοστημένης διαφήμισης. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μία ταινία με μια διαφήμιση.
Koukoz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, hammermox είπε Για όσους βρίσκουν το Χ ακριβό για τα 1000€: Υπάρχουν και οι αναλογες φθηνές μάρκες τηλεφώνων...αν δεν εχεις το χιλιάρικο για το Χ. Δεν φταίει ούτε η Apple ούτε ο κοτσοβολος που δεν σου κάνει 100δοσεις ατοκεσ, ούτε η γιαγιά σου που παίρνει λίγη σύνταξη για να σε ταΐζει. Δεν γίνεται φιλε μου εσυ που βγαζεις λίγα κ ο άλλος που βγαζεις εκατομμύρια να έχετε το ίδιο τηλεφωνο... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!!! Αγαπητέ επειδή θεωρώ ότι το σχόλιό σου με αφορά, προσωπικά έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ένα τηλέφωνο των 1000 ευρώ. Το θέμα είναι αν ΑΞΊΖΕΙ μία συσκευή 1000+ ευρώ, όταν ξέρεις ότι θα σου αντέξει 2 χρόνια 3 το πολύ. Είμαι κάτοχος ενός Xperia Ζ3+ το οποίο μου κόστισε 400 ευρώ (ebay). Ειλικρινά δε θεωρώ μια φορητή συσκευή, όσο καλή και να είναι, ότι θα έπρεπε να κοστίζει τόσο ακριβά (1000+). Βέβαια όπως καταλαβαίνω είμαι στην μειοψηφία, αλλά δε βαριέσαι κουβέντα να γίνεται. 3
project.breeze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Με το ζόρι πάντα. Θα του βάλει η Apple το χέρι στην τσέπη και θα του τα πάρει με το ζόρι. Όχι βέβαια, κανείς δεν σου βάζει το χέρι στην τσέπη. Ούτε αυτός που σου πουλάει την ηλεκτρική σόμπα στο telemarketing σαν "πιο οικονομική από το πετρέλαιο", ούτε αυτός που πουλάει τον "εξοικονομητή καυσίμου" που βάζεις στο αυτοκίνητο και μειώνει ως δια μαγείας την κατανάλωση κατά 50%. Για μία μεγάλη εταιρεία όπως η Apple όμως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα στον όρο "εταιρική ευθύνη", και την υποχρέωση που έχει ένας τέτοιος κολοσσός απέναντι στον πελάτη και την κοινωνία. 1
karaLRS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, JcD είπε Δώσε πόνο λέμε, σκάει ο κάθε κακομοίρης μεροκαματιάρης και μας λέει τον πόνο του εδώ μέσα! Ούτε το σαβρουά βιβ δεν τηρείται πλέον σε αυτό το site! Δυστυχώς σκάει και ο κάθε άσχετος που νομίζει ότι έχει λεφτά...
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ουάου! Θα κάνει την χάρη και σε εμάς την πλέμπα να δούμε την παρουσίαση χωρίς να έχουμε apple συσκευή; Εντυπωσιάστηκα! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Silverage 1
Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, EuphangeL είπε 😶Επιτέλους.. Αυτό δεν το ήξερα όντως Οι κατασκευαστές πως τα πάνε με optimization για AOT? Samsung φαντάζομαι κομπλέ, οι υπόλοιποι Κινέζοι; Γενικά από 4.3 και μετά δεν έχω δει force close. Ολα κυλάνε άψογα οτιδήποτε με 2gb ram και πάνω δεν έχει θέμα να τρέξει τα πάντα ανετα χρέος θέματα.
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, project.breeze είπε Για μία μεγάλη εταιρεία όπως η Apple όμως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα στον όρο "εταιρική ευθύνη", και την υποχρέωση που έχει ένας τέτοιος κολοσσός απέναντι στον πελάτη και την κοινωνία. Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Θες να πεις ότι πχ η Apple δεν έχει σοβαρότητα ή εταιρική ευθύνη απέναντι στον πελάτη και την κοινωνία επειδή κάνει keynotes για την παρουσίαση νέων προιόντων? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy 1
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, project.breeze είπε Όχι βέβαια, κανείς δεν σου βάζει το χέρι στην τσέπη. Ούτε αυτός που σου πουλάει την ηλεκτρική σόμπα στο telemarketing σαν "πιο οικονομική από το πετρέλαιο", ούτε αυτός που πουλάει τον "εξοικονομητή καυσίμου" που βάζεις στο αυτοκίνητο και μειώνει ως δια μαγείας την κατανάλωση κατά 50%. Για μία μεγάλη εταιρεία όπως η Apple όμως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα στον όρο "εταιρική ευθύνη", και την υποχρέωση που έχει ένας τέτοιος κολοσσός απέναντι στον πελάτη και την κοινωνία. "Το παράδοξο με το λογαριασμό της Apple στο Twitter είναι ότι αυτός δεν περιέχει κανένα tweet, αν και έχει δημιουργηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2011 και τον "ακολουθούν" περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα" "Δεν γίνεται φιλε μου εσυ που βγαζεις λίγα κ ο άλλος που βγαζεις εκατομμύρια να έχετε το ίδιο τηλεφωνο... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!!!" Ποια ευθύνη στον πελάτη?2.500€ πρέπει να το πουλάει!προφανώς τους λυπάται!δεν εξηγειται αλλιώς! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 1
coffeex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, billdanos είπε Πάντως αυτό που δεν μπήκε στο αρχικό άρθρο, είναι η πληροφορία πως δεν είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσετε αύριο (βασικά σήμερα γιατί είναι 12:01) μερικοί! Εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν μας αφορούν αλλά τους δεχόμαστε (σαδομαζοχιστικοί, αυτοτιμωρία, κλπ). 😛 Μπορείτε βέβαια να μπείτε στα σχετικά άρθρα που θα ακολουθήσουν μετά την παρουσίαση και να σχολιάσετε με τις generic απαντήσεις. Ούτως ή άλλως ίδιες είναι πάντα! Ξέχασες να προσθέσεις ότι όσοι δουν την παρουσίαση για πρώτη φορά κάπου στην αρχή θα έχει και το κλασσικό κράξιμο για το android fragmentation και τα updates 😂
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, AggelosTz είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο hate σε άρθρο για την ανακοίνωση των τριών νέων iphone. Επειδή η xiaomi αντιγράφει στεγνά τα μοντέλα των iphone και παρόλο που πουλάει συσκευές δεν έχει λεφτά να οργανώσει ούτε κατασκηνώση για τους δικούς της fanboys (οι οποίοι ρίχνουν hate πιο πολύ και από τους fan του 2j) ? Εν τέλη για τους οικονομικά ασθενέστερους υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν pocofone με δοσεις και pop corn και να απολαύσουν ένα μεγάλο event από το κινητό τους. Ή να κολλήσουν ένα Apple sticker στην πλάτη του Xiaomi και να ξεγελάνε τους περαστικούς ότι έχουν iphone. Το άρθρο είναι καθαρά για προθέρμανση εν όψη της παρουσίασης,μην μπούμε ξαφνικά κι στραμπουληξουμε κάνα δάχτυλο από την πληκτρολόγηση.Απο τις 14 γραμμές που γράφεις ,οι δώδεκα αφορούν την xiaomi γιατί τόσο hate? 1
axidousgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο θέμα για μια παρουσίαση Εγω προσωπικά θα κάτσω να το δω αλλα δεν θα πάρω κάτι μιας και με καλύπτει το Χ που έχω μονο το ρολοι και το ios θέλω να δω Αλλα κανεις δεν έχει σχολιάσει πως η apple που λέει ότι έχει ακριβά υλικά κατασκευής , έχει φτάσει το ταβάνι των 1000 ευρω , και το ίδιο πλέον έχουν κάνει και οι Κινέζοι η οι άλλες εταιρείες φτάσαμε να πρέπει να δώσουμε 1000 και ευρω για ένα κινητό , και οι πιο πολλοί το θέλουν να μιλούν με μυνηματα με τον messenger τα λέω γιατί κάθε φορα που παρουσιάζεται κάτι νέο , θα μπουν τα fanboys / haters να γράψουν την πικρα τους Οποιος θέλει το βλέπει , δεν σε βάζουν και με το ζόρι Υ.Γ. αν και πιστεύω ότι οι πιο πολλοί θα το δουν όπως βλέπω και εγώ όλων των κατασκευαστών να δω τι νέο υπάρχει φιλικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις