garfield39gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.apple.com/apple-events/september-2018/
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Istros είπε Όντως πανέμορφο για σενα για τους υπολοίπους είναι αντιαισθητικό.Δες τα σχόλια σε κάθε συσκευή με notch που κυκλοφορεί. Μα για τον εαυτό μου μιλησα όχι για τους υπόλοιπους χρήστες. Δεν είπα πουθενά ότι το notch είναι ωραίο. Είπα ότι εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό και ίσα ίσα μου αρέσει. Δεν ξέρω καν αν μπορεις να καταλάβεις την διαφορά που έχει το παραπάνω από αυτό που προσπαθείς εσυ μανιωδώς να περάσεις. Ότι δηλαδή αν κάποιου του αρέσει το notch, είναι fanboy της Apple, ανώμαλος ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
crashnburn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μα για τον εαυτό μου μιλησα όχι για τους υπόλοιπους χρήστες. Δεν είπα πουθενά ότι το notch είναι ωραίο. Είπα ότι εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό και ίσα ίσα μου αρέσει. Δεν ξέρω καν αν μπορεις να καταλάβεις την διαφορά που έχει το παραπάνω από αυτό που προσπαθείς εσυ μανιωδώς να περάσεις. Ότι δηλαδή αν κάποιου του αρέσει το notch, είναι fanboy της Apple, ανώμαλος ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. αυριο μεθαυριο ομως που θα το εξαφανισουν επειδη θα μπορουν τεχνικα, θα γραφετε διθυραμβους για το ποσο ομορφο ειναι το νοτσλες αιφον ,λες κ δεν σας ξερουμε ... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από crashnburn 1
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Η παρουσίαση είναι για νοσοκομείο η για καπι
alexakos89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αλλη μια φορα καινοτομει. καθιστε και αντιγραψτε.!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 "Run a marathon on ECG.." Χαχα, δεν έχει τρέξει ποτέ στην ζωή του!!!
redykt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 κουτι πρωτων βοηθειων + apple watch και εισαι μπομπα
crashnburn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αλλη μια φορα καινοτομει. καθιστε και αντιγραψτε.! αυτη που καινοτομησε-τολμησε πραγματικα κ διαμορφωσε τις εξελιξεις που ακολουθουν οι παντες πλεον ηταν η xiaomi με την οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη σε δεδομενο σωμα με την υπαρχουσα τεχνολογια και ταυτοχρονη ρεαλιστικη καθαρη χρηστικοτητα οι υπολοιποι με τα νοτς κ τους μηχανισμους που πεταγονται διαφοροποιηθηκαν απλα εισαγοντας κακογουστες κ μη χρηστικες πατεντες της πλακας Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από crashnburn
redykt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 applewatch στις γκετοποιημενες φτωχογειτονιες .
allen19m Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ καλή η φωτό του νέου iPhone, αλλά το βίντεο του για τον πού***ο...
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, redykt είπε applewatch στις γκετοποιημενες φτωχογειτονιες . Ναι με 499$ να πάρεις καρδιογραφο. Έπρεπε να βγάλουν και στο ρολόι notch για να νιώθουν οικεια οι χρήστες Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, crashnburn είπε αυριο μεθαυριο ομως που θα το εξαφανισουν επειδη θα μπορουν τεχνικα, θα γραφετε διθυραμβους για το ποσο ομορφο ειναι το νοτσλες αιφον ,λες κ δεν σας ξερουμε ... Με ξέρεις και από χθες αγαπητέ; 1
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, billdanos είπε Αναλόγως πως σε βολεύει. Έχεις προσπαθήσει κι πριν ένα χρόνο με το συγκεκριμένο χωρίς επιτυχία. Πέρα από το γεγονός πως κανεις scroll με το δάχτυλο και όχι με τη scroll bar, μπορείς απλά να έχεις το notch από την άλλη πλευρά. Φαντάζομαι πως είσαι από αυτούς που κοιτάζουν συνεχώς τη scroll bar σε ένα κινητό και κανείς real time υπολογισμό του ποσοστού της σελίδας στο οποίο βρίσκεσαι! Better? 😛 (θα μπορούσες εύκολα να σχολιάσεις πιο ρεαλιστικές αδυναμίες του notch, αλλά αυτό που διάλεξες με διευκολύνει). Τελικως ο mod της καρδιας μας βγαζει ακυρη την apple που εχει επιλεξει να εμφανιζεται η scroll bar αλλα τελικως μετα το μαζευει και λεει το κλασσικο: You are holding it wrong! Ευγε, παραλιγο να ειχε επιτυχια το 'επιχειρημα' σου. Το βασικο ειναι οτι καταλαβες οτι δεν ισχυε η ανακριβεια που εγραψες προηγουμενως.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ φταίω που σου έλυσα το σοβαρό αυτό πρόβλημα, γυρνώντας το απλά από την άλλη... 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις