Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, boulevar είπε Οπως πανε τα πραγματα με τα fast food και με μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων να ειναι παχυσαρκοι, θα το βγαλουν σαν μοδα.. Οχι η apple αλλα you get the idea.. Ευτυχώς αλλάζει αυτή η νοοτροπία,όλο και περισσότεροι επιλέγουν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής
boulevar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Αν είχε hide notch display θα ήταν σα να με κοροϊδεύει... Του στυλ "στο βάλαμε, αλλά πάτε εδώ για να μικρύνει η οθόνη σου και να κάνουμε πως δεν το βλέπεις..."! Και ταυτόχρονα θα κατέβαιναν και οι ενδείξεις που τώρα έχει δεξιά/αριστερά και θα μείωναν τη διαθέσιμη οθόνη. Οι εφαρμογές που είναι γραμμένες για το Χ, δεν έχουν περιεχόμενο που το κρύβει το notch! Δεν ειναι ετσι, στο android, μαυριζει το notch και σου βαζει εκει μπαταριες κτλπ. Στις εφαρμογες μπορεις να επιλεξεις σε ποια θελεις να φαινεται και σε ποια οχι.. Το θεμα ειναι οτιIphone X εχουν ενα μικρο ποσοστο των χρηστων IOS... Η καλυτερη υλοποιηση εγινε στο LG V40 κατ εμε..
azuli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, billdanos said: Αυτό δεν λέω? Πως ήταν η καλύτερη υλοποίηση με τους συγκεκριμένους αισθητήρες που έπρεπε να έχει το Χ? Έγραψα πουθενά κάτι διαφορετικό? Λέω απλά πως στην πράξη δεν με ενοχλεί το notch. αν εβγαινε το X με επιλογη notch η χωρις ποιο θα επαιρνες? 2
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Istros, you have a problem! Η δικιά σας αισθητική είναι υποκειμενική!όποιος έχει διαφορετική αισθητικη έχει πρόβλημα.οκ
whoever81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, azuli είπε αν εβγαινε το X με επιλογη notch η χωρις ποιο θα επαιρνες? The million dollar question 2
CheOnWeb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Istros said: όποιος έχει διαφορετική αισθητικη έχει πρόβλημα.οκ Α γεια σου!
boulevar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, whoever81 είπε The million dollar question To notch or not to notch!
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Istros είπε Όχι πάντα.εχω ένα φίλο που του άρεσουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος και ας είναι 700 κιλά.Αυτο δεν είναι υποκειμενικό είναι ανώμαλο.Η αν θες καλύτερα εστίαζει σ ένα σημείο και δεν βλεπει τίποτα άλλο.Το αντίστοιχο με σας εστιάζετε στο εικονίδιο με το μηλο επάνω στη συσκευη και δεν βλέπετε τίποτα άλλο. Προσπερνώντας τον "ανώμαλο" φίλο σου που δεν με αφορά, δεν ξέρω σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι γιατί εγώ προσωπικά δεν εστιάζω σε κανένα εικονίδιο. Είχα ένα σωρό android συσκευές και η προηγούμενη μου μάλιστα ήταν ένα S8 μόλις πέρισυ. Το γεγονός ότι έχεις την ανάγκη να τσουβαλιάσεις τον συνομηλιτή σου δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων. Το να κρίνεις τις προσωπικές επιλογές και τα γούστα των άλλων επίσης δηλώνει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Για να μη μιλήσω για την εταιρία που... λατρεύεις να μισείς! 1
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Α γεια σου! Ίσως ήταν λίγο χοντροκομμένο το παράδειγμα μου.δεκτη η κριτική και ζητώ συγνώμη αν εθιξα κάποιον. 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Istros είπε Η δικιά σας αισθητική είναι υποκειμενική!όποιος έχει διαφορετική αισθητικη έχει πρόβλημα.οκ Μας δουλεύεις τώρα? Αυτό ακριβώς είπες προηγουμένως. Αν αρέσουν σε κάποιον οι χοντρές έχει πρόβλημα! Το θυμήθηκες? Τελικά αποφάσισε αν η διαφορετική αισθητική είναι πρόβλημα ή όχι!!!
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Προσπερνώντας τον "ανώμαλο" φίλο σου που δεν με αφορά, δεν ξέρω σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι γιατί εγώ προσωπικά δεν εστιάζω σε κανένα εικονίδιο. Είχα ένα σωρό android συσκευές και η προηγούμενη μου μάλιστα ήταν ένα S8 μόλις πέρισυ. Το γεγονός ότι έχεις την ανάγκη να τσουβαλιάσεις τον συνομηλιτή σου δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων. Το να κρίνεις τις προσωπικές επιλογές και τα γούστα των άλλων επίσης δηλώνει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Για να μη μιλήσω για την εταιρία που... λατρεύεις να μισείς! Το παράδειγμα ήταν ατυχές και το εσβησα.Η άποψη μου όμως σ αυτό που ανέφερα δεν αλλάζει.Την καλύτερη ερώτηση την έκανε το μέλος πιο πάνω εάν είχες επιλογή notch η οχι,τι θα επελεγες?Δεν περιμενω βέβαια αντικειμενική απαντηση 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μας δουλεύεις τώρα? Αυτό ακριβώς είπες προηγουμένως. Αν αρέσουν σε κάποιον οι χοντρές έχει πρόβλημα! Το θυμήθηκες? Τελικά αποφάσισε αν η διαφορετική αισθητική είναι πρόβλημα ή όχι!!! Είπα οτι η αισθητική για σας είναι υποκειμενική ενώ όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη περί αισθητικής τον κατακρίνετε.κατα τα άλλα υποκειμενικη.Επιμενω ότι το παραδειγμα μου ήταν λάθος. 9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Α γεια σου! Κατά τα άλλα υποκειμενική η αισθητική αλλά πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες.η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη.
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Istros είπε Το παράδειγμα ήταν ατυχές και το εσβησα.Η άποψη μου όμως σ αυτό που ανέφερα δεν αλλάζει.Την καλύτερη ερώτηση την έκανε το μέλος πιο πάνω εάν είχες επιλογή notch η οχι,τι θα επελεγες?Δεν περιμενω βέβαια αντικειμενική απαντηση Το παράδειγμα? Τι σχέση έχει το παράδειγμα? Εδώ αντικρούεις αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις. Από τη μία όποιος έχει διαφορετική αισθητική έχει πρόβλημα, από την άλλη... όχι. Έχω πει προηγουμένως ότι δεν έχω πρόβλημα με το notch. Μου αρέσει γιατί δείνει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στη συσκευή. Θα διάλεγα το notch. Δεν υπάρχει "αντικειμενική απάντηση" αγαπητέ. Είναι θέμα γούστου. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
CheOnWeb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 minutes ago, Istros said: Κατά τα άλλα υποκειμενική η αισθητική αλλά πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες.η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Δεν είναι ακριβώς κανόνες, αφού αλλάζουν με τις εποχές, αλλά ναι, η κοινή αισθητική των πολλών έχει κάποια σημασία (συνήθως) αλλά θέλει προσοχή ο χειρισμός τού θέματος, αλλιώς θα παρεξηγηθείς. Στην περίπτωση όμως του X σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα smartphones, η αισθητική του δεν έχει τόση διαφορά που να μπορεί κανείς να διακρίνει τα ασαφή όρια τής καλής-κακής αισθητικής. Όλα παρόμοια είναι, εμείς είμαστε οι "ψείρες" λόγω του προσωπικού μας ενδιαφέροντος με τα προϊόντα τεχνολογίας. 1
logistoulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Istros είπε Ευτυχώς αλλάζει αυτή η νοοτροπία,όλο και περισσότεροι επιλέγουν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής Ναι αλλά υπάρχει και το fat acceptance Δεν υπάρχει σωτηρία 1
hammermox Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, akistras1 είπε Χριστέ μου, όχι άλλο κάρβουνο! 😂 Αν φτάσει ποτέ στα 3000€ ένα iPhone (που το εύχομαι) θέλω να σε δω με τι άνεση θα πας να τα σκάσεις για να το πάρεις μεγιστάνα μου! Υ.Γ. Αν τα φτάσει τα 3Κ εγώ πάντως θα προτιμήσω να τα σκάσω για ένα ταξιδάκι στο Dubai, παρά να πάρω iPhone και να καυχιέμαι εκείνη την περίοδο ότι πήρα κινητό που στην παρουσίαση θα έχουν πει "Fast charger included in the Box For the first time on an iPhone". Είναι κρίμα από τον θεό τέτοιο Waste! Για σενα κ για όσους δεν κατάλαβαν το σχόλιο μου μ. Ούτε Χ εχω ούτε θα διαθέσω ποτέ ενα χιλιάρικο για κινητό τηλεφωνο! Προτιμώ να τα κανω ταξιδι όπως λες κ εσυ! Το σχόλιο μυ πηγαίνει σε εκείνους που κατηγορούν την Apple οτι ειναι ακριβή! Κ εγω θέλω μια panamera αλλα δεν θα κράξω την Porsche οτι την πουλάει ακριβά... αν δεν εχω δεν παίρνω! Ας παει κάποιος που εχει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις