Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, logistoulis said:

θα το δεχόμουν αν είχες γράψει έστω και μια φορά κάτι αρνητικό για την apple

Θα στο αιτιολογούσα αλλά δεν θα το κάνω γιατί όπως φαίνεται δεν με παρακολουθείς συχνά! :) 

• Sad 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Istros είπε

Ολοι το θεωρούν αντιαισθητικό εκτός από τους iphone users γιατί πολύ απλα το έκανε η apple,αν το έκανε κάποια άλλη εταιρεία θα το κραζανε όλη μέρα.Τωρα τα κινητά μέρη είναι προβληματικά.Οταν θα βγάλει η apple θα είναι το τέλειο σύστημα και το πιο αξιόπιστο.Είναι θέμα γούστου και κάποιοι έχουν επιλεκτικο όσο αφορά το δαγκωμενο μήλο.

Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχει αντικειμενικό γούστο. Εννοείται ότι όλα τα γούστα είναι... επιλεκτικά. Επιλέγουμε όλοι αυτό που μας αρέσει λόγω γούστου.

Έπειτα, το πρώτο σου συμπέρασμα στο bold είναι εντελώς αυθαίρετο και προφανώς κάνεις τρόλιγκ. Κι εγώ iphone user είμαι αλλά μου αρέσει το form factor του One Plus 6 καθώς και το Huawei P20. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα notches. Για μένα δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε μια οθόνη.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τότε θα είχε ένα μεγάλο bezel πάνω... Δεν είναι καλύτερο να αξιοποιεί σε αυτές τις διαστάσεις λίγη ακόμη οθόνη δεξιά/αριστερά? 

Αμα ειχε ρυθμισεις, hide notch display, Ναι. Δυστyχως δεν λειτουργει ετσι η Apple. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Για πες. Το έχεις δουλέψει? Σου κρύβει κάτι το notch?

Σου κρύβει χώρο οθόνης και σου φανερώνει μαύρο σεμεδάκι. Εσύ που το δουλεύεις, ειλικρινά τί προσφέρει το notch στην πράξη; Είναι αναγκαίο κακό για τους αισθητήρες ή όχι;

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχει αντικειμενικό γούστο. Εννοείται ότι όλα τα γούστα είναι... επιλεκτικά. Επιλέγουμε όλοι αυτό που μας αρέσει λόγω γούστου.

Έπειτα, το πρώτο σου συμπέρασμα στο bold είναι εντελώς αυθαίρετο και προφανώς κάνεις τρόλιγκ. Κι εγώ iphone user είμαι αλλά μου αρέσει το form factor του One Plus 6 καθώς και το Huawei P20. 

Το γούστο είναι υποκειμενικό αλλα όταν σε όλους αρέσουν τα μοντέλα και σένα σου αρέσει μια κοντή χοντρή τοτε έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Το γούστο είναι υποκειμενικό αλλα όταν σε όλους αρέσουν τα μοντέλα και σένα σου αρέσει μια κοντή χοντρή τοτε έχεις πρόβλημα.

Σοβαρά? Τι πρόβλημα έχω ακριβώς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Σοβαρά? Τι πρόβλημα έχω ακριβώς?

Αισθητικής φυσεως

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Η αισθητική είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. 

Εστιάζετε στο εικονίδιο με το μήλο και δεν βλέπετε κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Istros said:

ειναι μεχρι η apple να πει να πει οτι οι κοντες χοντρες ειναι το μελλον!

Θα ψαχνεις κοντη χοντρη με το ΚΥΑΛΙ μετα!

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Για πες. Το έχεις δουλέψει? Σου κρύβει κάτι το notch?

Οτι χρησιμοποιει την οθονη οριζοντια συνηθως multimedia τα κρυβει ολα...  Εκτος IGTV :D και τους 5 που τα βλεπουν. 

• Super Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, boulevar said:

Αμα ειχε ρυθμισεις, hide notch display, Ναι. Δυστyχως δεν λειτουργει ετσι η Apple. 

Αν είχε hide notch display θα ήταν σα να με κοροϊδεύει... Του στυλ "στο βάλαμε, αλλά πάτα εδώ για να μικρύνει η οθόνη σου και να κάνουμε πως δεν το βλέπεις..."!

Και ταυτόχρονα θα κατέβαιναν και οι ενδείξεις που τώρα έχει δεξιά/αριστερά και θα μείωναν τη διαθέσιμη οθόνη. Οι εφαρμογές που είναι γραμμένες για το Χ, δεν έχουν περιεχόμενο που το κρύβει το notch! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azuli είπε

ειναι μεχρι η apple να πει να πει οτι οι κοντες χοντρες ειναι το μελλον!

Θα ψαχνεις κοντη χοντρη με το ΚΥΑΛΙ μετα!

Οπως πανε τα πραγματα με τα fast food και με μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων να ειναι παχυσαρκοι, θα το βγαλουν σαν μοδα.. Οχι η apple αλλα you get the idea.. 

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, whoever81 said:

Σου κρύβει χώρο οθόνης και σου φανερώνει μαύρο σεμεδάκι. Εσύ που το δουλεύεις, ειλικρινά τί προσφέρει το notch στην πράξη; Είναι αναγκαίο κακό για τους αισθητήρες ή όχι;

Αυτό δεν λέω? Πως ήταν η καλύτερη υλοποίηση με τους συγκεκριμένους αισθητήρες που έπρεπε να έχει το Χ? Έγραψα πουθενά κάτι διαφορετικό? Λέω απλά πως στην πράξη δεν με ενοχλεί το notch. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...