Προς το περιεχόμενο

android pc emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θελω να τρεξω μια εφαρμογη στον υπολογιστη τον παλιο μου. Win 7 32 bit 1,5gb ram...

εναν ελαφρυ emluator θελω..τι προτεινετε;;δοκιμασα bluestacks, nox, driid4x, andyroid, δεν παιζει κανενα δεν γινεται καν εγκατασταση..τι προτεινετε;;;;ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά παίζει ρόλο και τι επεξεργαστή έχεις εκτός από την ram. Ελαφρύς emulator δεν νομίζω να υπάρχει...όλα τα emulators έχουν minimum requirements, τα οποία πιθανότατα να μην τα καλύπτεις για αυτό δεν τραβάνε.

Εφόσον έχεις επεξεργαστή που σηκώνει, υπάρχουν 2 σενάρια άμα καίγεσαι τόσο να τρέξεις .apk : 

1) προσθέτεις ram στο μηχάνημα για να παίξεις

2) κάνεις καθαρή εγκατάσταση android σύστημα στο pc

Διαλέγεις και παίρνεις :P 

Επεξ/σία από vAg0s97
Δημοσ.
5 minutes ago, adi32 said:

Πως γίνεται αυτό? 

Δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι γίνεται! 

Δοκίμασε να ψάξεις guide: "How to install android on pc". 

Δημοσ.

Σε vmware/virtual box μπορείς να στήσεις android και να τρέξεις από εκεί τα apk.

2 ώρες πριν, Unforgiven21 είπε

ρε παιδια σιγουρα θα υπαρχει κατι ελαφρυ δε μπορει..

Μη βάζεις και στοίχημα! 😕 Από τη φύση τους οι emulators έχουν αρκετές απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ  και μνήμη. Αν παίζεις με κανένα hyperthreating p4 ή ακόμα χειρότερα με μονοπύρηνο amd τότε μην περιμένεις να τρέξεις αξιοπρεπώς οποιονδήποτε android emulator. Σχεδόν όλοι οι emulators θέλουν διπύρινο amd/intel (όχι με threads) με virtualization, 2gb ram και κάρτα γραφικών με opengl 2.1.

Το Koplayer το δοκίμασες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Unforgiven21 είπε

Καλησπερα παιδια, θελω να τρεξω μια εφαρμογη στον υπολογιστη τον παλιο μου. Win 7 32 bit 1,5gb ram...

εναν ελαφρυ emluator θελω..τι προτεινετε;;δοκιμασα bluestacks, nox, driid4x, andyroid, δεν παιζει κανενα δεν γινεται καν εγκατασταση..τι προτεινετε;;;;ευχαριστω

Εχεις λίγη μνήμη για τα σημερινά δεδομένα και τη συγκεκριμένη αναγκη. Αν εξαιρέσουμε το koplayer του micos (δεν θυμάμαι να το εχω δοκιμάσει), απο αυτά που ειδες, το καλύτερο για μενα ειναι το nox. Εχω κάνει πολλες δοκιμές και μαιμουδιές μαζί του. Λύσε μου μια απορία. Οταν λες οτι δεν κάνει εγκατάσταση, προσπαθησες να βάλεις το nox και δεν δεχονταν καθολου εγκατάσταση;  Αν ναι, με τι προβλημα;

Εναλλακτικά οπως σωστά προτεινε ο micos θα μπορουσες να βάλεις virtualbox και εκει να εγκαταστήσεις virtual android x86. Επειδη το εχω δοκιμάσει πολύ, απο τώρα σου λεω πως ακομα και να παιζει, θα ειναι πολύ αργό (lag) γιατι και το virtualbox ειναι απαιτητικό αλλά και το android απο μονο του. Μπορεις όμως να το δοκιμάσεις ψάχνοντας στο net "How Install virtual box" και μετά "virtualbox how install android x86"

2 ώρες πριν, vAg0s97 είπε

...Εφόσον έχεις επεξεργαστή που σηκώνει, υπάρχουν 2 σενάρια άμα καίγεσαι τόσο να τρέξεις .apk : 

1)...

2) κάνεις καθαρή εγκατάσταση android σύστημα στο pc 

o vagos μιλά για το project androidx86 ( http://www.android-x86.org/ ) το οποίο όντως μπορει να εγκατασταθεί σαν κανονικό λειτουργικό σε pc ή ακομα και dual boot με windows ή άλλο λειτουργικό. Πριν 3 χρονια το ειχα δοκιμάσει για δικους μου λογους και για μένα δεν βγηκε λειτουργικό. Δεν ειχα τρελό κέρδος στο speed (το περιμενα αυτό) και ειχα αρκετά προβληματάκια με ήχο και wifi, σε σημείο που δεν με εξυπηρετουσε και το ξήλωσα μονιμα. Δεν ξέρω τώρα πως τα πάει σαν standalone λειτουργικό (εχει περάσει και καιρός) αλλά πριν 4-5 μηνες που το δοκίμασα σε virtual box πάλι είχα διαφορα θεματάκια που δεν καταφερα να λυσω. Με το nox εχω βρει κάτι λειτουργικό με μονο μειονεκτημα (για μενα) οτι παιζει μονο σε windows/mac, οποτε πρεπει να βγω απο linux, να μπω windows και να κάνω αυτά που θελω. 

Αμα καμια μερα θα μπω σε windows θα δοκιμάσω και το koplayer σαν εναλλακτικη του nox.

Στα υποψη αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει το koplayer να το κατεβάσει απο το επισημο site( http://www.koplayer.com/ ) και OXI απο sites τυπου softsonic ή updown γιατί αυτά τα sites φυτεουν adware. Γενικά οταν βλέπουμε softsonic/updown ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ

Δημοσ.

απλα θελω να ξερω αν το koplayer ειναι απο 4.1 android κ πανω...στην ουσια εγω θελω να βλεπω καποιες καμερες οι οποιες εχουν λογισμικο μονο για android...η εφαρμογη andorid λεγεται XMeye....ξερει κανεις αν μπορω να βρω λογισμικο για windows?

Δημοσ.

Μιας το τελευταιο διμηνο εστησα 2 συστηματα cctv που δουλευουν με xmeye στο κινητο...

Ο κατοχος του ενος συστηματος προτιμησε να χρησιμοποιησει την εφαρμογη που υπαρχει για pc... και που δεν θυμαμαι πως λεγεται. Η εφαρμογη ειναι παναργη και εχει ενα σωρο μαλακιες που πρεπει να ρυθμισεις για να παιξει σωστα. Ο αλλος κατοχος απλα χρησιμοποιει internet explorer και το αντιστοιχο activex plugin για να βλεπει τις καμερες του.

Γιατι δεν το κανεις και εσυ ετσι?

Δημοσ.

Γι' αυτό πρέπει να κάνετε μια ανάλυση του προβλήματος σας και του τι θέλετε να κάνετε στο 1ο post. Αν το έλεγες αυτό με τις κάμερες από την αρχή θα σου έλεγε και ο jim για τον ie.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα συνεχιζω αυτο εδω...

Ψαχνω εναν emulator ωστε να τρεξω 1 εφαρμογη (popar sea life) η οποια απαιτει android πανω απο 5...δοκίμασα bluestacks και nox αλλα σε κανεναν απο τους 2 δεν ανοιγε η εφαρμογη...προσπαθουσε να ανοιξει και εβγαζε error...ειναι εφαρμογη για βιβλια 4D για τον μικρο και δυστυχως τα 2 tablet που εχουμε ειναι παλια και εχουν μεινει στο 4...υπαρχει καποιος αλλος emulator για να παιξει στο pc ή θα πρεπει να "καβατζώνουμε" το κινητο της γυναικας μου; (εγω εχω windows phone)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...