stelios21g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα forum. Θέλω να φτιάξω desktop, για καθημερινή χρήση(Internet, movie streaming,κλπ) και να τρέχει άνετα κάποια παιχνίδια(όχι απαραίτητα πολύ "βαριά"). Πόσο που διατίθεται :€500-600 Χρήση : καθημερινή + gaming(χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις) Οθόνη : όχι Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία : όχι Πόλη : Πειραιάς Κομμάτια : Από ένα κατάστημα Συναρμολόγηση: Στο κατάστημα Λειτουργικό : Windows 10 Home 64 Bit Σημείωση : Ουσιαστικά δε θέλω να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Mου αρκεί μια αυτόνομη στα 2gb, ακόμα καλύτερα και στα 4gb, αν μπορώ σε αυτό το budget. Και γενικά το pc να δέχεται αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios21g
tanasen01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ποια οθόνη έχεις; Ποιο είναι το πιο βαρύ παιχνίδι που θα παίζεις; Aν πας λίγο πάνω από 600 € θα έχεις πολύ πιο αποδοτικό μηχάνημα. Η 1050ti είναι μάλλον πιο καλή περίπτωση για σένα αλλά δεν έχει καλή αξία σαν αγορά σήμερα. Αν κρίνεις ότι δεν έχεις ανάγκη την 1060, οκ πήγαινε σε 1050ti. Aν σε πειράζει που το κατάστημα είναι από Θεσ/νίκη πες το να δούμε και κάποιο εντός Αττικής. Windows ψάξε από κάποιο κλειδάδικο για ΟΕΜ κλειδί (π.χ. scdkey.com) στα 10€, αφού πρώτα τα εγκαταστήσεις μέσω usb με το tool της microsoft .
Romanzo Criminale Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω και εγώ παρόμοιο σύστημα με το φίλο. Θα παίζω μόνο κανα l2/wow αν και όταν και η χρήση θα είναι απλή καθημερινή. Έχω και μια HP 27ES με HDMI. Απλώς εγώ σκαλώνω στο ότι ανέβηκαν οι τιμές σε ryzen και η intel δεν έχει βγάλει redesigned cpu για να λύνει τα κενά που υπάρχουν μέχρι στιγμής. Στη δικιά μου όμως σύνθεση θα πήγαινα μάλλον σε 2400g/16gb ram/ nvme ssd/cm550 και μητρική είτε προηγούμενο chipset aka 350 ή καμια καινούρια σε νορμάλ τιμή. Για οικιακή χρήση θα πάρεις windows 10 pro με 2 ευρώ και office με 3 ευρώ από ebay και ξεμπέρδεψες. Δε θα σου κάνουν έλεγχο ποτέ για το ΟΕΜ στο σπίτι και δεν είσαι εταιρεία για να έχεις κυρώσεις. End of story σε αυτό το θέμα, μην πετάξεις τα χρήματά σου. Επένδυσέ τα σε κάτι άλλο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Romanzo Criminale
stelios21g Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tanasen01 είπε Ποια οθόνη έχεις; Ποιο είναι το πιο βαρύ παιχνίδι που θα παίζεις; Aν πας λίγο πάνω από 600 € θα έχεις πολύ πιο αποδοτικό μηχάνημα. Η 1050ti είναι μάλλον πιο καλή περίπτωση για σένα αλλά δεν έχει καλή αξία σαν αγορά σήμερα. Αν κρίνεις ότι δεν έχεις ανάγκη την 1060, οκ πήγαινε σε 1050ti. Aν σε πειράζει που το κατάστημα είναι από Θεσ/νίκη πες το να δούμε και κάποιο εντός Αττικής. Windows ψάξε από κάποιο κλειδάδικο για ΟΕΜ κλειδί (π.χ. scdkey.com) στα 10€, αφού πρώτα τα εγκαταστήσεις μέσω usb με το tool της microsoft . Οθόνη έχω μια fujitsu 22",αλλά δε θυμάμαι μοντέλο. Την έχω κάποια χρόνια. Επομένως θεωρώ ότι μια νορμάλ κάρτα γραφικών θα μου κάνει. Παιχνίδια παίζω Pro, Fifa, Strategy και Ραλλυ, αλλά δεν έχω κάποιο κόλλημα. Μπορώ να πάρω παιχνιδι, ανάλογα με τις δυνατότητες του pc. Για Windows 10 key το σκέφτηκα κ εγώ, απλά δε ξέρω αν έχω κάποιο θέμα, στο να κολλάει πχ το pc, στις ενημερώσεις, κλπ. Όσο για το κατάστημα, θα προτιμούσα να είναι κοντά μου, γτ έχω προηγούμενες κακές εμπειρίες με service, που χρειάστηκε να τρέχω μακριά κ αρκετές φορές. Θα τσεκάρω όπως κ να χει τις προτάσεις σου. Σε ευχαριστώ πολύ Edit: Είμαι από κινητό και δυστυχώς δε φαίνεται καθόλου καλά η εικόνα. Ακόμα κ όταν πατάω πάνω στο link, δλδ. Αλλά σε γενικές γραμμές κατάλαβα το σκεπτικό σου. Αν δε σου είναι δύσκολο, στείλε τις προτάσεις σου, γραπτώς. Και ναι λογικά η 1060, ίσως είναι too much, για αυτό που ζητάω. Μπορώ να παίξω και με μια rx 560 και να σκεφτώ 1060,1070,κλπ σε μια ενδεχόμενη αναβάθμιση. Σε ευχαριστώ και πάλι. Edit 2: Θα βοηθούσε και πρόταση για κατάστημα στον Πειραιά(από όποιον γνωρίζει) , όπου να μπορώ να τους εμπιστευτώ για να μου προτείνουν κομμάτια, να συνθέσουν το pc και να είναι οκ σε ενδεχόμενο service ή σε όποιο ζήτημα. Απλά δε ξέρω αν χρειάζεται να φτιάξω νέο θέμα, για το συγκεκριμένο request. Προσπαθώ να μη σπαμαρω. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios21g
tanasen01 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν θα έχεις κανένα θέμα με Windows key. Την κάρτα γραφικών από το Techstores στο Μοσχάτο https://www.techstores.gr/palit-gtx1050ti-4gb-stormx.html. Είναι εύκολη η τοποθέτηση, δες κάποιον οδηγό στο ut. Και το υπόλοιπο από το Msystems στο Ν.Κόσμο (απλά κάποια κομμάτια όπως βλέπεις δεν είναι διαθέσιμα)
timcook Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 11/9/2018 στις 7:47 ΜΜ, stelios21g είπε Θέλω να φτιάξω desktop, για καθημερινή χρήση(Internet, movie streaming,κλπ) και να τρέχει άνετα κάποια παιχνίδια(όχι απαραίτητα πολύ "βαριά"). Τι παιχνιδια?
stelios21g Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, timcook είπε Τι παιχνιδια? Όπως είπα και πριν, Fifa, PES, strategy και Rally και παιχνίδια τύπου Cyberia, αλλά χωρίς να έχω ιδιαίτερη προτίμηση ή να έχω κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Απλά θέλω ενα σύστημα, να τρέχει άνετα τα περισσότερα. Κ αν κάποια "βαριά" δε γίνεται, δε με πειράζει. Κατανοώ ότι στο budget, που κυμαινομαι, δε μπορώ να έχω τρελές απαιτήσεις. @tanasen01: Σε ευχαριστώ και πάλι. Αλλά μάλλον θα το ψάξω μόνο για κατάστημα στον Πειραιά. Κοιτάω όμως τις προτάσεις σου για hardware. Ειδικά η 1050ti θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή επιλογή. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios21g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα