Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεις κανείς τι παίζει με το https://www.afdemp.org/bootcamp/?

Μου το πρότειναν για να μάθω ταχύρυθμα προγραμματισμό και το σκέφτομαι, Είναι όμως αποτελεσματικό; Εχεις κάποιος απο εσάς γνώση για το τι γίνεται εκεί; Ρωτώ διότι είναι ακριβό μάθημα μια και ζητούν 2500 ευρώ για 12 βδομάδες μαθήματα.

Δημοσ.

Όχι, όχι όχι όχι..!!
Υπάρχουν άπειρα tutorial και άλλα τόσα βιβλία free για να μάθεις. Κράτα τα λεφτά σου και φτιάξε ένα καλό pc (η καν'τα ότι άλλο θέλεις). Τι γλώσσα σε ενδιαφέρει να μάθεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Όχι, όχι όχι όχι..!!
Υπάρχουν άπειρα tutorial και άλλα τόσα βιβλία free για να μάθεις. Κράτα τα λεφτά σου και φτιάξε ένα καλό pc (η καν'τα ότι άλλο θέλεις). Τι γλώσσα σε ενδιαφέρει να μάθεις;

Συμφωνώ ότι υπάρχουν τα πάντα στο Internet αλλά αν έχει τα λεφτά να τα δώσει γιατί όχι; Το progress που θα έχει μόνος του σε 1-2 χρόνια, θα το κάνει σε 3 μήνες  + τις γνωριμίες με εταιρίες και με άλλους μαθητές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Constant1ne είπε

Συμφωνώ ότι υπάρχουν τα πάντα στο Internet αλλά αν έχει τα λεφτά να τα δώσει γιατί όχι; Το progress που θα έχει μόνος του σε 1-2 χρόνια, θα το κάνει σε 3 μήνες  + τις γνωριμίες με εταιρίες και με άλλους μαθητές.

Από αυτά που λες ή είσαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο, η παίρνεις κάποιο ποσοστό από το bootcamp η είσαι τέρμα senior και έχεις ξεχάσει από που ξεκίνησες. Αν φίλε μου μέσα σε τρεις μήνες μάθαινες προγραμματισμό , όλοι θα είχαν γίνει guru και δεν θα είχαμε τέτοια έλλειψη. Γρήγορα προγραμματισμό δεν γίνεται να μάθεις. Ούτε να μάθεις "λίγο".    Για τις γνωριμίες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μπορεί να τις κάνει και τελείως δωρεάν στα meetups. Τα ίδια άτομα έρχονται. Το γεγονός ότι δεν το ξέρεις σημαίνει ότι δεν είσαι της κοινότητας , στην Αθήνα τουλάχιστον.
On topic τώρα, αν ο ts θέλει ας μου στείλει pm να του δώσω υλικό που σε ξεκινάει από το μηδέν και σε καθοδηγεί βήμα-βήμα.    

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, filip123go είπε

Από αυτά που λες ή είσαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο, η παίρνεις κάποιο ποσοστό από το bootcamp η είσαι τέρμα senior και έχεις ξεχάσει από που ξεκίνησες. Αν φίλε μου μέσα σε τρεις μήνες μάθαινες προγραμματισμό , όλοι θα είχαν γίνει guru και δεν θα είχαμε τέτοια έλλειψη. Γρήγορα προγραμματισμό δεν γίνεται να μάθεις. Ούτε να μάθεις "λίγο".    Για τις γνωριμίες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μπορεί να τις κάνει και τελείως δωρεάν στα meetups. Τα ίδια άτομα έρχονται. Το γεγονός ότι δεν το ξέρεις σημαίνει ότι δεν είσαι της κοινότητας , στην Αθήνα τουλάχιστον.
On topic τώρα, αν ο ts θέλει ας μου στείλει pm να του δώσω υλικό που σε ξεκινάει από το μηδέν και σε καθοδηγεί βήμα-βήμα.    

σωτος αλλα διαφωνω σε ενα σημειο.ειχα ξεκινησει μονος μου να διαβαζω και εβλεπα πολυ αργη βελτιωση δεν ειχαν κανεναν να μου δειξει καποια πραγματα χαθηκα στο απειρο υλικο,στα τουτοοριαλ. οταν γραφτηκα σε μεταπτυχιακο πληροφορικης ειδα τερατσια βελτισωση,αλλαγη τροπου σκεψης και αλλα πολλα. ειναι και πως τον βολευει τον καθενα κιολας.

Πντως σε τρεις μηνες οντως προγραμματισμο δεν θα μαθεις δεν θα ρπολαβεις να αφομοιωσεις την υλη ,και μετα απο τοσα εξαντλητικα μαθηματα δεν ξερω κατα ποσο ο αλλος εχιε το κουραγιο να κατσει σπιτι να ασχοληθει.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, filip123go είπε

Right. Progress είπα όχι ότι θα πάει κάποιος από το 0 να πιάσει δουλειά σε 3 μήνες. Δε γνωρίζω καν αν ο άνθρωπος που ρωτάει έχει ή δεν έχει background. Το bootcamp δεν το ξέρω. Έχω περάσει από όλα τα στάδια και από μόνος μου και με παρέα και από μεταπτυχιακό. Το progress που έκανα με το μεταπτυχιακό για να φτάνω από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β ήταν πολύ πιο γρήγορο από το progress που έκανα μόνος μου τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι κάτι που παρατήρησα και σε άλλο κόσμο που βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση . Για αυτό είπα πως είμαι της άποψης ΑΝ έχει τα φράγκα ας τα δώσει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, filip123go είπε

Καλημέρα στον ευγενικό χρήστη φιλιπ . Θα ήταν πρακτικό να μας έλεγες για το bootcamp , αν το έχεις κάνει ή αν έχεις κοντινά άτομα για να ξέρουμε την άποψη τους . 
Ψάχνοντας αρκετά τον τελευταίο καιρό νομίζω το bootcamp είναι μια καλή εισαγωγή , ώστε να σε μάθουν να "περπατάς" και μετά μόνος σου να αρχίζεις να  "τρέχεις" στον προγραμματισμό .
Στο εξωτερικό , είναι αρκετά δημοφιλής τα συγκεκριμένα bootcamp , τώρα στην Ελλάδα γιατί τα σνομπάρουν είναι ένα γνωστό θέμα νοοτροπίας .

Σίγουρα κάποιος μπορεί να μάθει μόνος του , αλλά σίγουρα θα έχει πολύ μεγαλύτερη αποδοτικότητα με έναν εισηγητή να του εξηγεί το τι , πως , γιατί   . 
Αν προσπεράσουμε τον προβληματισμό με το πόσο αξιόπιστο είναι το bootcamp  , έχεις τα λεφτά για να επενδύσεις για τις γνώσεις σου , τότε σίγουρα είναι μια καλή αρχή για να μπεις στον κόσμο αυτό .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει 2 σεμινάρια επί πληρωμή που είναι τέτοιου στιλ, από πολύ γνωστό φορέα. Το μόνο που άξιζε ήταν οι γνωριμίες. Τίποτα άλλο. Υπάρχουν άπειρα βιβλία και άλλα τόσα φόρουμ για να ξεκινήσεις. Αν ο ts δεν θέλει να κάνει αυτό που ουσιαστικά θα κάνει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του σαν developer (έρευνα και διάβασμα) τότε δεν έχει νόημα να δώσει 2500 χιλιάδες ευρώ . Προγραμματισμό δεν σου μαθαίνει κανένας. Στρωνεσαι 1,2,3,10 ώρες μπροστά από το pc, ψάχνεις, ρωτάς και βρίσκεις. Αυτά που θα σου πει ένας μέντορας, θα σου τα πει και ένα καλό βιβλίο και ένα καλo tutorial. Και αν πάλι έχεις απορίες υπάρχουν τα φόρουμ. Και αν θέλεις και άμεση επαφή υπάρχουν τα Meetup. Στα οποία meet ups, έρχονται και μιλάνε τα ίδια άτομα που κάνουν τα μαθήματα στα σεμινάρια επί πληρωμή.

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Έχω κάνει 2 σεμινάρια επί πληρωμή που είναι τέτοιου στιλ, από πολύ γνωστό φορέα. Το μόνο που άξιζε ήταν οι γνωριμίες. Τίποτα άλλο. Υπάρχουν άπειρα βιβλία και άλλα τόσα φόρουμ για να ξεκινήσεις. Αν ο ts δεν θέλει να κάνει αυτό που ουσιαστικά θα κάνει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του σαν developer (έρευνα και διάβασμα) τότε δεν έχει νόημα να δώσει 2500 χιλιάδες ευρώ . Προγραμματισμό δεν σου μαθαίνει κανένας. Στρωνεσαι 1,2,3,10 ώρες μπροστά από το pc, ψάχνεις, ρωτάς και βρίσκεις. Αυτά που θα σου πει ένας μέντορας, θα σου τα πει και ένα καλό βιβλίο και ένα καλo tutorial. Και αν πάλι έχεις απορίες υπάρχουν τα φόρουμ. Και αν θέλεις και άμεση επαφή υπάρχουν τα Meetup. Στα οποία meet ups, έρχονται και μιλάνε τα ίδια άτομα που κάνουν τα μαθήματα στα σεμινάρια επί πληρωμή.

Σεμινάρια από ποιον φορέα ; διάρκεια ; Πιστοποίηση ;

Δημοσ.

Ήταν 200 ώρες. Στο πρώτο πήρα κανονικά πιστοποίηση. Στο δεύτερο ήταν από υποτροφία, πήρα κανονικά πιστοποίηση και μου έγινε πρόταση για δουλειά μετα το τέλος του. Δεν θα το συνεχίσω άλλο. Ο ts έχει εξαφανίσει. Του είπα αν θέλει ας μου στείλει pm να του στείλω να διαβάσει.απο εκεί και πέρα ας κάνει ότι καταλαβαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...