Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χρειάζομαι νέα tv για το πατρικό μου και θέλω την βοήθεια σας. 

Διαθέσιμο budget:  ~450 ευρω

Απόσταση και γωνία θέασης: 2-2,5 μέτρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]:

κλασική τηλεόραση για τους γονεις και netflix/movies/gaming όποτε πάω διακοπές στην πατρίδα :P

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): max 43 inches λόγο χώρου

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: περιορισμένο μέγεθος λόγο χώρου

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ)αδιάφορο εντελώς, μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η ποιότητα (όση ποιότητα υπάρχει στο budget αυτό) Θα βόλευε πολύ αν είναι και smart για netflix/youtube επιτόπου αλλά δεν είναι must, μπορώ να πάρω tv box.Αν υπάρχει tv που να έχει και smart features με λίγα χρήματα παραπάνω, να προταθεί!

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):  μοναδικός περιριορισμός να κάνει άτοκες δώσεις με πιστωτική το κατάστημα

Δημοσ.

μπήκε στο παιχνίδι και αυτή Samsung UE49NU7102 μετά από κάποιες αλλαγές στη διαρύθμιση όπου μπορώ να βάλω και 50αρα τιβι πλέον.

Ποια η γνώμη σας στις παραπάνω τηλεοράσεις; είτε στις 40 είτε στις 50 ποια είναι καλύτερα σαν σύνολο; υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη tv στα χρήματα αυτά που μπορώ να πάω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, haris013 είπε

μπήκε στο παιχνίδι και αυτή Samsung UE49NU7102 μετά από κάποιες αλλαγές στη διαρύθμιση όπου μπορώ να βάλω και 50αρα τιβι πλέον.

Ποια η γνώμη σας στις παραπάνω τηλεοράσεις; είτε στις 40 είτε στις 50 ποια είναι καλύτερα σαν σύνολο; υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη tv στα χρήματα αυτά που μπορώ να πάω;

Ποια είναι τα χρήματα που μπορείς να πας ; 

Καλη η 7102.αξιοπιστια την ξεχνάς πια. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ποια είναι τα χρήματα που μπορείς να πας ; 

Καλη η 7102.αξιοπιστια την ξεχνάς πια. 

Μπορώ μέχρι 550 ευρώ max. Την αξιοπιστία την ξεχνάω για το συγκεκριμένο μοντέλο η γενικά στα λεφτά αυτά ;

ωραια και η lg από το eshop αλλά δεν βλέπω να κάνει άτοκες δόσεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, haris013 είπε

Μπορώ μέχρι 550 ευρώ max. Την αξιοπιστία την ξεχνάω για το συγκεκριμένο μοντέλο η γενικά στα λεφτά αυτά ;

ωραια και η lg από το eshop αλλά δεν βλέπω να κάνει άτοκες δόσεις.

η αξιοπιστια παει στην εταιρεια, αγορα τηλεορασης 4κ πρεπει να συνοδευεται απαραιτητα και απο την 5ετη εγγυηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

η αξιοπιστια παει στην εταιρεια, αγορα τηλεορασης 4κ πρεπει να συνοδευεται απαραιτητα και απο την 5ετη εγγυηση.

Δηλαδή; Δίνει η Samsung η κάποια άλλη εταιρία 5ετη εγγύηση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haris013 είπε

Δηλαδή; Δίνει η Samsung η κάποια άλλη εταιρία 5ετη εγγύηση;

δινουν τα μαγαζια, ειτε σαν δωρο, ειτε την αγοραζεις, οποτε αν παθει κατι το καταστημα αγορας σου φερνει αλλη μεχρι να επισκευαστει. ( σου μιλαει ενας παθων samsung με μια αντικατασταση τηλεορασης, μια καταγγελια, μια αλλαγη οθονης με 10 ημερες χωρις τηλεοραση, παλι προβλημα η οθονη, απο χθες παλι στο service για ελεγχο χωρις να ξερω ποτε θα ερθει παλι πισω, και ολα αυτα γιατι πιστεψα στην samsung και δεν αγορασα την 5ετη εγγυηση )

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manoskost είπε

δινουν τα μαγαζια, ειτε σαν δωρο, ειτε την αγοραζεις, οποτε αν παθει κατι το καταστημα αγορας σου φερνει αλλη μεχρι να επισκευαστει. ( σου μιλαει ενας παθων samsung με μια αντικατασταση τηλεορασης, μια καταγγελια, μια αλλαγη οθονης με 10 ημερες χωρις τηλεοραση, παλι προβλημα η οθονη, απο χθες παλι στο service για ελεγχο χωρις να ξερω ποτε θα ερθει παλι πισω, και ολα αυτα γιατι πιστεψα στην samsung και δεν αγορασα την 5ετη εγγυηση )

Αν πάρω και την 5ετη μαζί σε άποψη εικόνας και χαρακτηριστικών είναι εντάξει η Samsung που κοιτάω η να πάω σε άλλη τηλεόραση;

ψαχνω την καλύτερη επιλογή στα 550 ευρώ και θα βάλω μετά εγώ έτσι κι αλλιώς την εγγύηση - ασφάλιση να είμαι σίγουρος γιατί την εχω πάθει και εγώ με άλλο προϊόν όπως και εσυ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, haris013 είπε

Αν πάρω και την 5ετη μαζί σε άποψη εικόνας και χαρακτηριστικών είναι εντάξει η Samsung που κοιτάω η να πάω σε άλλη τηλεόραση;

ψαχνω την καλύτερη επιλογή στα 550 ευρώ και θα βάλω μετά εγώ έτσι κι αλλιώς την εγγύηση - ασφάλιση να είμαι σίγουρος γιατί την εχω πάθει και εγώ με άλλο προϊόν όπως και εσυ .

θα στο κανω πολυ λιανα, καλες τηλεορασεις, αλλα ειναι λαχειο να σου τυχει καλο panel οσον αφορα την δικη μου εμπειρια.  3 panel στο δικο μου μοντελο προβληματικα μεσα σε 16 μηνες, δεν ειναι και λιγα.

Επεξ/σία από manoskost
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manoskost είπε

θα στο κανω πολυ λιανα, καλες τηλεορασεις, αλλα ειναι λαχειο να σου τυχει καλο panel οσον αφορα την δικη μου εμπειρια.  3 panel στο δικο μου μοντελο προβληματικα μεσα σε 16 μηνες, δεν ειναι και λιγα.

Κατάλαβα, αυτό συμβαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις που είναι στο budget αυτό ή μόνο στις samsung?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris013 είπε

Κατάλαβα, αυτό συμβαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις που είναι στο budget αυτό ή μόνο στις samsung?

καποιος φιλος ειπε οτι τα panel VA βγαζουν προβληματα, ενω τα ips οχι, οποτε μην μενεις μονο στην samsung κοιτα και lg .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, manoskost είπε

καποιος φιλος ειπε οτι τα panel VA βγαζουν προβληματα, ενω τα ips οχι, οποτε μην μενεις μονο στην samsung κοιτα και lg .

αυτή λέει τίποτα; https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185020-lg-50uk6300-50

εδώ μια σύγκριση https://www.displayspecifications.com/en/comparison/89626ba25

Επεξ/σία από haris013

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...